Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Oktatás
Oktatás
  

Elméleti és gyakorlati oktatás.

A barátnőm férjének az első házasságából van egy 20 éves fia aki a lányokkal szemben nagyon gátlásos. Mondta a barátnőm, hogy valami kezdeni kellene vele, hogy levetkőzze a gátlásait. Megbeszéltük, hogy elhozza hozzám, neki fontos dolga akad, és kettesben hagy a kis gátlásos szüzikével, hogy rendbe szedjem. A megbeszélt délelőtt meg is jöttek, pár perc múlva Anita lelépett, mikor kikísértem azt mondta: „ahogy kinézel, még én is megdugnálak” merthogy egy teljesen átlátszó nagyon rövid lapszoknya és egy szűk felső volt rajtam hatalmas dekoltázzsal persze melltartó nélkül.

Mondtam Zsoltnak, hogy helyezze magát kényelembe. Pakolgattam, hajolgattam, közben szóval tartottam, de nem néztem rá, azért, hogy kedvére nézhessen ebben az alig ruhában. Mikor már eleget „kínoztam” segítséget kértem tőle, hogy vegye le a vázát a szekrény tetejéről. Persze nem mondott nemet és amikor levette látszott a vászon nadrágján keresztül, hogy mennyire tetszett neki a pakolgatásom. Szóvá is tettem, mire azonnal vörös lett. Megsimítottam az arcát, hogy ez normális, ne legyen ilyen félénk. Azt mondta, mindig ilyen a nőkkel, mert nem tud velük mit kezdeni. Feltettem neki a költő kérdést, hogy volt-e már nővel. A válasza után azt mondtam neki, hogy tartok akkor egy kis elméleti oktatást. Elmagyaráztam, kell hogy és hol kell csókolni, masszírozni, simogatni, hogy kell lágyan beszívni és a nyelvével simogatni az ajkakat, hogy felfelé nyalásnál használja a szája belső felét, lefele nyalásnál a nyelve alsó részét. Mikor végeztem megkérdeztem, hogy érthető volt-e, mire azt válaszolta, hogy az elméletet érti, tudja, a gyakorlattól fél. Felálltam mellőle, lehúztam a pici tangámat, az ölébe tettem és azt mondtam, hogy akkor kezdjük el a gyakorlati alkalmazást. Visszaültem szorosan mellé, megfogtam a kezét, becsúsztattam a combjaim közé, mikor a hajlathoz értem, elengedtem a kezét, hogy egyedül induljon felfedezőútra. Kicsit félve bizonytalanul indult tovább a keze. Mikor végre elérte a már kellőképpen nedves puncimat azonnal becsusszant az egyik ujja.

- A csiklómat keresd meg – mondtam neki, és egy kicsit hátrébbdőltem, széjjelebb nyitottam a lábam. Kivette az ujját és elkezdett lassan fentebb kalandozni. Amikor jó helyre ért halk sóhajjal jeleztem neki amin felbátorodott és ahogy elmondtam mit és hogyan kell csinálni, azt szépen alkalmazta most. Ekkor hanyatt feküdtem, hogy most már ne vakon a szoknya alatt gyakoroljon, hanem lássa is min dolgozik annyira. Rámosolyogtam Zsoltira és azt mondtam, neki, hogy „gyere”. A gátlásait levetkőzve, széthúzta a puncimat és persze a lágy nyalási technikával kezdett úgy használta a finom puha ujjait, a száját és a nyelvét ahogy mondtam neki, nem érződött, hogy kezdő. Egyre hangosabban és hosszabban sóhajtoztam ami felvillanyozta érezte, hogy mikor gyorsítson, mikor használja erősebben a nyelvét. Már nem csak az általam elmondottakat használta új technikát is bevetett amit óriási nyögéssel jutalmaztam. Mikor az élvezés közelébe értem megfogtam a fejét és rászorítottam a puncimra Zsolt beszívta a csiklómat a foga mögé szorította és szapora nyelvcsapásokkal masszírozta én pedig hangos nyögések között elélveztem. Nem hagyta abban a nyalást hevesen beszívta a puncim majd nagy cuppanás kíséretében engedte el. Zsolt ekkor kivette a farkát, nyoma sem látszott a gátlásos srácnak. Azt mondtam neki, hogy:

- Ne. Az első dugást hagyd a barátnődnek! De azért mert ilyen szépen és jól elrendeztél nem engedlek el ilyen állapotban.

Leültettem kézbevettem a már „mentes” iszonyatosan kemény hatalmas vérvörös fejű szerszámját a zacsitól a makkig végignyaltam és a számba toltam a nullkilóméteres farkát. A nyalástól nagyon felizgult, mert pár szapora nyelvcsapás és makkszívás után olyan hatalmas adagot küldött jutalomként a számba, hogy vagy három korty volt, hogy mindent lenyeljek. Még egy kicsit kényeztettem mielőtt kivettem a számból.

Nemsokára visszatért Anita barátnőm, akinek egy kacsintással jeleztem, hogy már nem teljesen szűz a mostohafia.

Egy hét múlva eljött Zsolti, hogy bemutassa a barátnőjét. Mikor indultak tovább köszönésnél megpuszilt, a fülembe súgta, hogy Köszönöm, és belenyalt. Ezek szerint jó tanárnő voltam.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi