Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Nosztalgia IV.
Nosztalgia IV.
  

Délután telefonon beszéltünk a barátnőmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtető szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnőjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és dumálgattunk. Jó volt vele beszélgetni. Egy idő után azt mondta, hogy ha nem lenne barátnője azonnal rám mozdulna. Én nem járni akarok veled, max csak dugni mondtam neki és rámosolyogtam. Lázba jött azonnal és mondta, hogy induljunk ki. Elmagyaráztam neki, hogy az feltűnő lenne, mert a barátnőjének még vannak itt barátnői. Induljon el és 15-20 perc múlva találkozunk a sporttelep mögött a lelátónál. El is köszönt mindenkitől én mentem táncoltam még egyet, ittam még egy boros kólát, elköszöntem a többiektől és leléptem.

Már izgatottan várt, amint odaértem, nekem esett, csókolt, fogdosott, tapogatott, simogatott azonnal. Hamarosan már a bugyimban matatott. Kivette a szerszámát, tolta volna be, de én eltoltam magamtól, hogy előbb nyaljon ki. Kiléptem a bugyimból, leültem a padra, hátradőltem, lábam szétettem ő pedig befúrta a fejét. Körbenyalta a puncim, megszopogatta az ajkaimat, majd széthúzta és szaporán nyalt. Kicsit figyelmetlen volt, ezért megfogtam a fejét és ráigazítottam a csiklómra. Mikor megtalálta egy hosszú sóhajjal jeleztem, hogy jó helyen jár. Nem is mozdult onnan hevesen nyalt, mert tudta, hogy ha végzett velem megkapja jutalomként. Fogtam a tarkóját és erősebben rászorítottam a puncimra. Elélveztem. A sok piának köszönhetően nem hatalmas intenzív volt, hanem hosszú, elnyújtott kellemes. Tudta, hogy elmentem, fel akart állni, de nem hagytam. Abba ne hagyd még mondtam neki és ő engedelmesen visszaszívta a csiklóm simogatta, szopogatta még. Mikor elég volt a kényeztetés szóltam, hogy jöhetsz.

Felállt kivont farokkal. Pont a fejemnél ágaskodott, ezért nem tudtam nem bekapni. Többször végignyaltam a golyóktól a hegyéig, aztán bekaptam és csókolóztam a makkjával. Élvezte, de nem (csak) ezt akarta. Lefejtette a fejemet a farkáról, hátranyomott a lábaimat a nyakába vette és lassan betolta a farkát. Látszott rajta, hogy mennyire élvezi ahogy szűk puncimban egyre mélyebbre hatolhat. Tövig tolta, és amilyen lassan haladt befelé ugyanolyan lassan húzta ki. Egy párszor ezt eljátszotta, majd egyre jobban gyorsított rajta. Kényelmetlen volt neki a kemény pad, ezért felállított, ráhajtott a háttámlára, összeszorította a lábaimat, hogy ha lehet még szűkebb legyen a puncim. Markolta a fenekem és a mellemet is miközben dugott. Hallottam, hogy egyre hangosabban liheg. A puncimban vagy a számban akarsz élvezni kérdeztem tőle. Erre kivette a farkát. Megfordultam, letérdeltem, megnyaltam a golyókat, végignyaltam a farkát, a fogam közé vettem, végigsimítottam, de nem akarta a játékot. Megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Beindította a sebességet. Én engedelmesen ráálltam erre a gyorsaságra. Szoptam közben a számat meghosszabbítottam a kezemmel és rejszoltattam a szabad kezemmel pedig a golyóit morzsolgattam.

Belekapaszkodott a fejembe, megremegett a lába és pár rövid sorozattal telelőtte a számat. Engedte, hogy lenyeljem aztán azonnal visszatuszkolta a számba a farkát. Mindketten élveztük a szopást. Lankadtra szoptam mire kivehettem a számból. Kicsit leültünk pihenni és beszélgetni, majd hazakísért. Útközben megbeszéltük, hogy nem ez volt az utolsó numera. Így lett ő is az egyik hosszú távú alkalmi kapcsolatom.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi