Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Nosztalgia III.
Nosztalgia III.
  

A kis belvárosi üzlet ahol dolgoztam nem volt túl forgalmas. Ezért jó párszor előfordult, hogy valamelyik pasim benézett egy-egy napközbeni kóbor numera erejéig. Bejött a kedvenc alkalmi pasim, hogy igyunk meg egy kávét.

Mivel pici volt a helyiség csak a mosdóban volt víz. Bementem, hogy engedjek vizet a vízforralóba, ő utánam lépett, elkapta a melleimet és gyurmázta szépen lágyan kellemesen. Lecsusszant a keze, benyúlt a szoknyácskám alá és a bugyin keresztül simogatta a puncimat, aztán összecsippentette és masztiztatott. Ekkor már letettem a vízforralót, hátranyúltam megsimogattam a farkát, kigomboltam a nadrágot, kivarázsoltam a szerszámot és simogatta, dörzsölgettem.

Tudta, hogy már tocsog a puncim, a kezét a hátamra tette, hogy hajoljak előrébb és megtámaszkodtam a mosdókagylóban, ő felhajtottam a szoknyám, oldalra húzta a tangám és betolta a farkát. Kapaszkodott a derekamba úgy tolt hátulról. Mivel így nem láthatta az arcom és a ringó hatalmas melleimet, kihúzott, leült a székre és az ölébe ültetett. Imádta / imádja látni az arcom dugás közben, szereti fogni a cickóimat és pedig szeretek lovagolni az ő ölében (is). Mozgattam a csípőm előre, hátra, jobbra, balra, kör-körbe és le-fel közben markolta, szopogatta a mellem, csókolta, harapdálta a nyakam. Nem voltam elég gyors, ezért ölbe vett, de a farkát egy pillanatra sem vette ki és új letett az asztalra. Én átkulcsoltam a lábammal a derekát, és magamba rántottam. Nagyot nyögtem. Ez tetszett neki, ezért fentebb kapcsolta a sebességet gyors menetben dugott, én pedig simogattam, finoman karmolgattam a hátát, fenekét. Hamar elélveztem. Hogy fokozzam az élvezetét egyik kezemet a puncim elé tette, mintegy meghosszabbítva a pinusom és oldalról ráfogtam a farkára, a másikkal a kavicsaival játszottam.

Kivette a farkát, most hasalnom kellett az asztalon. Széttolta a lábaimat nagyobb terpeszbe, makkjával megsimogatta a popsi lyukam, megmasszírozta a csiklómat, majd hirtelen karóba húzott. Belemarkolt a hajamba, hátrahúzta a fejem, megnyalta a nyakam és a fülemet, rácsapott a fenekemre és azt mondta: most nem dugni hanem baszni foglak. Basszál meg mondtam. Erre olyan keményen erősen gyorsan dugott, úgy csattogott a lágyéka minden lökésnél, mintha szakasz menetelt volna.

Mindketten nagyon élveztük. Én már legalább harmadjára élveztem el, mikor hirtelen kikapta a farkát és mindent ráküldött a fenekemre. Míg dolgozott a farkán addig hozzám dörzsölte, rajzolgatott a fenekemre vele és bemasszírozta a jutalmamat. Mikor végzett, finoman betolta kicsit még járatta bennem a szerszámot ami nagyon nem volt ellenemre. Miután abbahagyta, megtöröltök egymást, rendbe szedtük magunkat főztem egy kávét, elszívtunk egy cigit.

Még visszalépett, megfogta a fenekem, érzékien megcsókolt és az mondta, hogy imádja, hogy bármit meg tehet velem, hogy mindent engedek, aztán kiment. Leültem a székemre, nem telt el 5 perc sem és visszajött. Még egy menetet mondta és be is zárta az ajtót kivette a farkát odalépett hozzám a számba tolta és levette a felsőmet, játszott az imádott melleimmel. Megfogta a kezem, felállított a falhoz nyomott, a lábam a karjára vette ismét oldalra húzta a bugyim, lágyan megharapta a szám, beszívta a nyelvem és finoman, lassan, lágyan belém tolta a farkát...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi