Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Nosztalgia II.
Nosztalgia II.
  

Régen, megboldogult lánykoromban, egy kis belvárosi üzletben dolgoztam. Több ilyen kis boltocska volt egymás mellett ha valaki kiment cigizni, hívta a másiakt is. Az egyik boltban egy srác dolgozott aki nem rejtette véka alá, hogy szívesen megismerne közelebbről, mondjuk olyan mínusz 18 centiről.
Az egyik délután bejött hozzám, elköszönni. Elköltöznek mellőlünk. Akkor kapsz egy búcsúajándékot, mondtam neki. Bezártam az ajtót, levettem a pólómat és a kebelemelentyűmet. Megálltam előtte, megfogtam a kezét, rátettem a mellemre. Játssz velük, mondtam neki, közben kigomboltam a nadrágját, lehúztam a cipzárt, óvatosan kivettem a szerszámot és játszottam vele. Megszorítottam, végigmasszíroztam, nyomogattam, simogattam aztán lágyan rejszoltatni kezdtem.

Letérdeltem a lábai közé a melleim közé tettem a farkát, összeszorítottam, a makkját bekaptam, szopogattam és a cickóimmal rejszoltattam. Pár pillanat múlva tele is lett a szám, fincsi, forró spermával. Lenyeltem, még kiszopogattam az utolsó cseppeket is a farkából és ekkor kiderült, hogy nemcsak gyorslövetű, hanem csak egylövetű a srác. Ezért elköszöntünk, ő kiment én meg nem akartam dugatlan maradni.

Mivel lassan dél volt, felhívtam az egyik pasimat, hogy hozzon egy gyros-tálat, desszertnek pedig megkap engem. Húsz perc múlva megérkezett. Letette a kaját, hozzám lépett és vetkeztetni kezdett. Várj még, mondtam neki, hisz „csak” a desszert leszek. Megkajáztunk, én levetkőztem, felültem az asztalra, szétettem a lábaimat és mondtam, hogy nyalj ki. Most előttem térdeltek. Széthúzta a puncimat és nyalogatni kezdte. Mindenhol óvatosan, lágyan nyalogatott. Beszívta az ajkaimat és a nyelvével simogatta. Már majd megvesztem, hogy kényeztesse a csiklómat is, de húzta az időt. Aztán elérkezett ennek is az ideje. Két oldalról megnyomta a puncim, hogy jobban kiemelkedjen a csiklóm. Óvatosan az ajkával birizgálta, aztán a nyelve hegyével simogatta, utána beszívta és eszeveszett gyorsasággal dörzsölte a nyelvével. Jó néhány ilyen szapora nyelvcsapás után hatalmasat élveztem. Rászorítottam a puncimra a fejét, hogy nyaljon még. Nem is hagyta abba keményen falta a puncim és belém nyúlt. Két ujjal. Amilyen gyorsan nyalt olyan gyorsan ujjazott. Megint elélveztem, de most már sikítottam az élvezettől.

Gyorsan talpra állt, és bevágta a lompost. Míg dugott én a lábam közé nyúltam és maszturbáltam. Élvezetes volt látványnak is. Finoman megcsípte a bimbimet és engedte ringani a cickóimat. Megint elélveztem de már csak szűköltem. A lábaimat a bal vállára tette és összeszorította, úgy tolt. Az oldalamra fordított, a lábaimat most a mellemhez tolta, megmarkolta a derekam és rácsapott a fenekemre egy erőset. Meglepődtem, fájt egy kicsit de élveztem. Látta, hogy tetszett a dolog ezért már párat rásózott a popsimra, aztán kivette a farkát, átjött az asztal másik oldalára, hátrahajtotta a fejem és a számba tette a golyóit. Szopogattam, nyalogattam közben kézimunkáztam szaporán. Kivette a golyóit a számból és a farkát letolta a torkomra. Megfogta az arcom és dugta a szám. Míg a mandulámat masszírozta a farkával, a lábam közé nyúlt, két ujját betolta a puncimba egy ujjal pedig a csiklómat simogatta. Rövidesen telibe lőtte a mandulámat. Kivette a farkát, hogy nyelni tudjak, közben az arcomhoz dörzsölte a makkját. Megfogta a nyakam megint a számba tolta a farkát.

Szopogattam egy darabig ő meg simogatott. Mikor kiélvezgettük magunkat felöltöztünk, kimentünk rágyújtani. A másik üzletből is hamarosan kijöttek. Rám mosolygott Edit. Hallottam, hogy mennyire élvezted az ebédidőt –mondta. Elszívtuk a cigit, elköszöntünk és csengett a telefon. Marcsi barátnőm hívott, hogy este bulizni akar menni. Ez nálunk egyet jelentett a férfivadászattal.

Este eljött hozzánk alapozni a buli előtt. Mikor megláttuk egymást, annyit mondunk, hogy 5 perc, 25 perc. Ez annyit jelent, hogy 5 perc alatt bepasizunk, 25 perc múlva dugunk.

Így is lett. Mindegyik helyen ahová bementünk.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi