Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Nosztalgia I.
Nosztalgia I.
  

Ez egy régi történet. Még kis csitri voltam. Akkoriban kezdtünk diszkóba járni, élveztük, hogy a szabadságot kötetlenséget és hogy kacérkodhattunk a srácokkal. Volt egy Fiú, akivel mikor találkoztunk, mindig folyamatosan csókolóztunk, simogattuk egymást. Már párszor eltöltöttünk pár ilyen kellemes estét (ami végén otthon mindig hatalmasan maszturbáltam), amikor megkérdezte a srác, hogy hány éves is vagyok. Mivel a korombeli csajoknál nagyobb volt a mellem, dobott egy hátast és azt mondta, hogy inkább hagyjuk abba, mert 5 évvel idősebb nálam.

Elváltunk, rástartolt egy másik csajra. Bevallom zavart, ezért odaálltam közéjük és megkérdeztem, hogy: Zavarok?

A csaj lelépett, a srác kicsit mérgesen nézett rám, de én elkaptam a kezét és húztam magam után. Kivittem a diszkó mellett lévő sporttelepre. Behúztam egy jó kis sötét helyre, kicsomagoltam a farkát és mondtam neki, hogy azért már egy ideje bűvölöm a félszemű kobrát. Oldalra húztam a bugyim és becsusszantottam a farkát. Elmarta a fenekem, megszorította, nekitámasztott a lelátó falának és szépen lassan dugni kezdett. Kellemes volt nagyon, de én vadabb akciót akartam.

Kifordultam az öleléséből, nyomtam egy padra, beleültem az ölébe és ficánkolni kezdtem. Köröztem a fenekemmel és olyan gyorsan ugráltam a farkán, ahogy csak bírtam. Bejött neki ez a felállás, mert szabadon maradtak a kezei amivel kiszabadította a melleimet és szorongatni simogatni masszírozgatni, szopogatni kezdte. Aztán már nemcsak a cickóimmal játszott, nem hagyott ki semmimet, mindenhol végigfogdosott. Élveztem a tapizását is, de leginkább a dugást. Hamar elélveztem. Miután elmentem már nem maradt erőm a ficánkolásra, ezért most passzív lettem. Felállt, ráhajtott a pad háttámlájára, megfogta a derekam, óvatosan, lassan gyengéden, betolta a farkát a szűk, nedves puncimba. Tövig tolta, erősen benyomta, bent tartotta, jól odaszorította, aztán egy hirtelen vadul keményen dugni kezdett. Iszonyat keményen dugott ezért megint elélveztem. Megkérdezte, hogy bekapnám-e a farkát, mert nagyon szeretné.

Mondtam, hogy persze, nem ő lesz az első vendég a számban. Letérdeltem elé, a hasához szorítottam a farkát, benyúltam a lába közé, megfogtam a golyókat, megsimogattam és nyalogatni kezdtem, aztán körbefuttattam a nyelvem a farka alján, szépen lassan haladtam felfelé, mikor elértem a makkjához, beszívtam és a nyelvemmel dörzsizttem, masszíroztam, csókolóztam vele, közben persze simogattam a golyóit. Megfogta a tarkóm, simogatta a fejem és sóhajokkal jutalmazta a ténykedésem. Lüktetett a farka a számban, éreztem, hogy élvezni fog. Most a makk aljára összpontosítottam, azt dörzsöltem a nyelvemmel. Pár pillanat múlva éreztem a nyelvemen a sorozatlövéseket, szépen teleküldte a számat. Kivettem a farkát, lenyeltem a jutalmam, aztán még rácuppantam a farkára. Szoptam amíg engedte.

Miután végeztünk, felöltöztünk, visszamentünk a diszkóba, ittunk egy boroskólát és megbeszéltük, hogy folytatni fogjuk. Ő lett az első tartós alkalmi kapcsolatom. Minden pénteken, szombaton élveztük egymás társaságát elég sokáig.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi