Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Megtaláltam a G-pontomat
Megtaláltam a G-pontomat
  

22 éves egyetemista lány vagyok. 18 éves korom óta szeretkezem rendszeresen a párommal. 2 éve lakunk együtt, így gyakran van időnk egymásra. A szex fontos része az életünknek és szerintem ez így normális.

Mióta együtt vagyunk, azóta kísérletezünk megtalálni a g-pontomat, hogy nekem is olyan hatalmas élvezet legyen a szex, mint a partneremnek. Rengeteg pózt és nagyon sok segédeszközt használtunk, míg végül egy olyan póz segített megtalálni ezt a pontot, amire nem is gondoltunk. Egyik alkalommal mikor a párom hazajött, teljesen be voltunk zsongva. Már szinte az ajtóban egymásnak estünk és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Égtünk a vágytól, hogy egymáséi legyünk. Bementünk a hálóba és szinte letéptük egymásról a ruhát. Teljesen összegabalyodva feküdtünk az ágyra. Simogattuk, csókolgattuk egymást. Kedvesemet a hátára fektettem és az ölébe ültem. Gyengéden végigcsókoltam a nyakát, a mellkasát, majd pedig a hasát. Szándékosan nem értem a péniszéhez, tudván, hogy ezzel a vágyát még jobban felkorbácsolom. Visszafelé haladva végigcsókoltam a nyakáig, majd lassan magamba csúsztattam az ekkorra már kő kemény falloszát. Nagyon jó érzés volt, ahogy belém csúszik és végigdörzsöl belülről. Lassan mozogni kezdtem. Először csak körkörösen mozogtam, majd lassan fel-le. Egyszer csak találtam egy szöget, amiben ha mozogni kezdtem, pillanatok alatt, majdnem a csúcsra jutottam. Persze mindig megálltam, mert nem akartam a párom előtt végezni. Végül nem bírtam tovább, annak a pontnak az izgatása olyan csodálatos volt, hogy egyszer csak megfeszültek az izmaim, a testem hullámzani kezdett és elélveztem. Tökéletes volt. Azóta már többször próbálkoztunk és annak a pontnak az izgatása mindig ilyen heves reakciót vált ki belőlem. Már tudom, hogy az a pont a G-pontom.