Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Leszbi pornófilm
Leszbi pornófilm
  

Nemrégiben láttam egy pornófilmet, mely a vártnál sokkal nagyobb hatással volt rám. Talán az volt az oka, hogy 2 gyönyörű fiatal lány volt a két főszereplő, akik egymást kényeztetve jutottak élvezethez.

Az egész azzal kezdődött, hogy a két lány Gina és Angel az udvaron kosaraztak. Mindkettőn fürdőruha felső volt és szűk rövidnadrág. A kosarazásban kifáradva a lakásba mentek. Itt azonban nem azt csinálták, mint más átlagos barátnők, hanem teljesen mást. Összebújva csókolózni kezdtek, majd lassan öltöztetni kezdték egymást. Gina levette Angel fürdőruha felsőjét és finoman végignyalta feszes mellét. Lejjebb haladva végigcsókolta a hasát, különös tekintettel a köldökére. Csodálatos látvány volt, ahogy a két lány megállás nélkül nyalják-falják egymást. Mikor már mindketten meztelenek voltak, az ágyra feküdve csókolózni kezdtek.

Gyengéden simogatták egymás testét, miközben ízlelgették ajkaik édes ízét. A legjobb látvány az volt, amikor a két lány vad franciázásba kezdett. Egymásra fekve kezdték el a játszadozást. Finom, gyengéd nyelvmozgással ízlelgették egymás nemi szervét. Angel forró nyelvével végignyalta Gina gyönyörű, rózsaszín punciját. A nyelve óvatosan belesiklott a szeméremajkai közé. Ezt Gina hangos nyögéssel díjazta és persze közben ő sem tétlenkedett. Fürge nyelvecskéjét mozgatni kezdte Angel csiklóját. Egyre gyorsabban és gyorsabban. Nagyon különleges és izgató érzés volt. A két lány egyre hangosabban nyögdécselt és látszott rajtuk az egyre fokozódó élvezet. Szinte egyszerre feszült meg a testük és élték át a gyönyört. Szenzációs látvány volt.