Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Legelső oral élményem
Legelső oral élményem
  

A legelső oral élményem még a középiskolás éveim alatt volt. Úgy emlékszem, 18 éves voltam. Volt egy barátom, akit nagyon szerettem és sokáig voltunk együtt. Ő vezetett be a szex és ezen belül az oralszex rejtelmeibe is.

Az egész úgy történt, hogy egyiknap eljött hozzánk és a szüleim nem voltak otthon. Ekkor már többször szeretkeztünk, de azt nem engedtem, hogy orálisan is izgasson. Mikor megtudta, hogy nincsenek otthon a szüleim, azt mondta, hogy most egy nagyon jó dolgot mutat nekem, csak engedjem el magam. Gyengéden csókolgatni kezdett és közben a puncimat simogatta. Nagyon izgató érzés volt. Lassan haladva lefelé végigcsókolgatta a testemet. A nyakamtól indult, végig a mellkasomon és át a hasamon. Felhajtott a szoknyámat és levette a bugyimat. Végignyalogatta mind a két combom belsejét, és nyalogatni kezdte a puncimat. Ez hihetetlenül jó érzés volt.

Először kicsit kellemetlenül éreztem magam, de aztán megpróbáltam ellazulni, és csak az érzésre koncentráltam. Forró nyelvével végignyalta a szeméremajkaimat, a csiklómat, majd a hüvelyem bejáratát. A csiklómra tette a nyelvét és gyengéden mozgatni kezdte. Különleges érzés fogott el. Nagy élvezetet jelentett ez, de a legjobb az volt, amikor a nyalogatással egy időben az ujját a hüvelyembe dugta, és mozgatni kezdte. Először nagyon lassan, aztán, ahogy látta, hogy mennyire élvezem gyorsított a mozgatáson. Egyszer csak megfeszültek az izmaim, a testem hullámzani kezdett és egy hatalmas rándulás kíséretében elélveztem. Szenzációs érzés volt. Azóta imádom az orális szexet is.