Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Különleges álom
Különleges álom
  

26 éves nő vagyok. Mindig is heteroszexuálisnak tartottam magam és sohasem volt leszbikus kapcsolatom senkivel. 3 éve élek boldog házasságot egy férfival, akivel nagyon szeretjük egymást.

Sohasem jutott még eszembe sem, hogy egy nővel szeretkezzek, éppen ezért volt számomra olyan különleges a tegnap esti álmom. Az álmomban én egy prostituált voltam és éppen az utcán dolgoztam, amikor rendőrök jelentek meg és bevittek az őrszobára. Ott mindenki nagyon durva volt velem és igazán rosszul éreztem magam. Bezártak egy sötét cellába és hosszú ideig ott voltam egyedül.

Egyszer csak egy csinos, szőke rendőrnő jött értem és egy irodába vitt. Bementünk, elültetett és kulcsra zárta az ajtót. Ekkor még nem sejtettem, micsoda örömökben lesz részem. A rendőr nő az asztalra ült és úgy magyarázott nekem, majd leszállt az asztalról, odajött hozzám és megcsókolt. Szenvedélyes, forró csók volt, amitől egészen ellágyultam. Csodálatos volt. Simogatni kezdtük egymást, majd szépen lassan teljesen levetkőztünk. Mindketten fel voltunk már izgulva. Az asztalra ültetett és nyalogatni, csókolgatni kezdett. Forró ajkával felfedezte az egész testemet.

Hosszasan játszadozott a mellbimbóimmal, majd tovább haladva eljutott a punimig. Szétnyitotta a lábamat és gyengéden nyalogatni kezdett. Először csak a csak a csiklómmal játszadozott, majd az egészet nyalogatta. Egyre jobban élveztem ezt a játékot és miközben fokozódó tempóban nyalt és a melleimet masszírozgattam. Mikor az ujját a hüvelyembe csúsztatta, hangosan nyögni kezdtem és érzetem, ahogy testemen elhatalmasodik a kéj. Fantasztikusérzés volt. Az izmaim megfeszültek és hangos nyögéssel elélveztem. Ezután én részesítettem hasonló örömökben a rendőrnőt. Tényleg különleges és elgondolkodtató álom volt.