Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.

Partnerünk

Káprázatosan olcsó weboldalak készítése
Kezdőoldal arrow Követelőző főnöknő
Követelőző főnöknő
  

Peti napja ugyanúgy telt, mint eddig. Reggel korán kelt, robotolt, és végig csak a délutáni randijára gondolt a barátnőjével. Fél órával munkaidejének vége előtt a főnöknője hívta telefonon.
- Sajnos Petikém, lenne egy kis extra munka. Rád gondoltam, mert te értesz ezekhez a táblázatkezelős vackokhoz.... No és persze Zoli és Endre nem vállalják, ugye, nekik már van családjuk, és péntek délután érthető, ha a családjukhoz sietnek haza.
- Mindig ez van, már nagyon unom – gondolta Peti, és már telefonált is szerelmének, lemondva a randit.
Már csak Erikának, a főnöknőjének irodájában égett a villany. Az emberek már mind hazamentek, üresen kongott az egész gyár...
Erika már várta Petit.
Megmutatta a számítógépen a feladatot, és lassan az ajtóhoz sétált.
Peti el volt merülve a táblázat rejtelmeiben, fel som tűnt neki, ahogy a főnöknője halk kattintással ráfordítja az iroda ajtajára a kulcsot...
Erika Peti mögé lépett, és érzékien végigsimította a fiú vállait.
A füléhez hajolt, és belesúgta:
Ma délután az enyém vagy, teljesen az enyém – és érzékien belecsókolt Peti fülébe.
Peti nagyon szerette a barátnőjét, Rékát, de nagyon kívánatosnak tartotta mindig is főnöknőjét. Nem ellenkezett. Még soha nem csalta meg egyik barátnőjét sem, és izgatta nagyon ez a dolog, hogy most végre megteheti.
Erika felült az íróasztalra:
- Most pedig azt fogod csinálni, amit mondok.
- Igenis, főnökasszony... - suttogta Péter. Végignézett a nőn. Fehér, vékony selyeming, fekete miniszoknya.... Az ing alatt egy szexi csipke melltartó... Érezte, ahogy a nadrágját feszíteni kezdi szerszáma.
- Gyere, és kényeztess – zihálta Erika, miközben formás melleit simogatva nézett Petire.
A fiúnak sem kellett kétszer mondani, leguggolt Erika elé, fejét a nő combjai közé fúrta, és csókolgatni, nyalogatni kezdte követelőző főnöknőjének combjait....
Kezeivel simogatta a nő combját, fenekét, és a fekete csipkebugyin keresztül csókolgatta a nőt...
Erika belemarkolt Peti hajába, mohón odahúzta a fiú fejét... Majd megemelte a formás fenekét, és Peti egy gyors mozdulattal megszabadította őt az érzéki bugyijától.
A felszabadult területet mohón ostromolni kezdte a szájával. Szívta, nyalta, szopogatta Erika csiklóját, szeméremajkait. A nő kéjesen nyögdécselt, amitől Peti csak még jobban izgalomba jött. Ki akarta csatolni az övét, de Erika megállította.
- Nem! Ezt én akarom csinálni – azzal leszállt az íroasaztalról, leguggolt Peti elé, és hátát az íróasztalnak támasztva mohón, gyorsan kicsatolta Peti övét, majd halk surranással a zippzárat is lehúzta. Lassan lesegítette a fiúról a nadrágot, és közben, míg húzta lefelé, végigcsókolta a fiú combjait.
Peti úgy érezte, ilyen izgalmas szex még nem volt, mint ami előtt most állt.
Az, hogy a főnöknőjével csinálta, csak még jobban felizgatta.
Erika egy hirtelen mozdulattal lerántotta az alsógatyát a fiúról, és vágyakozó szemekkel nézte az arca előtt ágaskodó szerszámot.
Peti beletúrt a nő szőke hajába, simogatta, miközben Erika óvatosan a szájába vette a fiú szerszámát.
Peti lenézett a nőre – Erika fátyolos kék szemei elbűvölték. Erika lassan szopogatni kezdte a fiú szerszámát, Peti érezte a nő nyelvének ügyes játékát, a fogait, ahogy súrolják szerszámát, és a szája melegét.
Nagyon élvezte... A főnöknő még követelőzőbb lett.. Mohón mozgatni kezdte fejét előre-hátra a srác hatalmas szerszámán: szívta, szopta, és kéjesen szuszogva szopta a srácot.
"Mindjárt szétdurranak" – gondolta Peti, miközben kezeivel fogta a nő fejét, és irányította a nőt...
Nagy cuppanással kivette a szerszámát Erika szájából. A nő, még guggolva, elgyengült lábakkal nézett fel rá.
- Azt akarom, hogy dugj meg, itt, az asztalon! – parancsolt rá a fiúra.
Peti felkapta a nőt, az asztalra fektette. Erika széttára lábai, a bokáit Peti nyakába rakta.
Peti a makkját a nő nedves, izgalomtól kitágult puncijához illesztette, kicsit még izgatta a nő csiklóját, majd egy erős mozdulatta belehatolt. Erika felnyögött.
Először csak halkan, majd, ahogy Peti egyre keményebben, egyre gyorsabban mozgott benne, egyre sűrűbben és hangosabban nyögdécselt, zihált...
- Aaaahhh... Dugj meg... Ez az.... ez hiányzott már belőlem....
A karcsú női test vonaglott Peti alatt. A srác masszírozta a nő melleit, amitől erika csak még jobban vonaglott, a gerince megfeszült...
- Aaahhh.. ne így... azt akarom, dugj meg hátulról... mint a kutyák, úgy keféljünk...
Peti és érezte, neki is mindjárt vége, nem bánta a pár másodpercnyi szünetet, amíg a főnöknője ráhasalt az asztalra. És érezte, mindjárt teleélvezi a nőt... Keményen, határozottan kezdett mozogni Erikában, még keményebben, mint az előbb.
Erika már sikoltozott az élvezettől, izgatóan mozgatta a popsiját. Peti néha meg-meg paskolta, amitől Erika csak még kéjesebb hangokat hallatott.
Peti egy hirtelen ötlettől vezérelve belemarkolt a nő hajába, az arcához húzta a nő fejét.
- Csókolj meg – parancsolta.
Erika zihálva, rángatózva kinyújtotta a nyelvét, és hevesen csókolózni kezdtek.
Mindketten érezték, hamarosan elélveznek. Peti begyorsított, Erika felsikkantott, és megremegett mindkettőjük teste... Forróság öntötte el Petit, élvezett, és élvezett...
Bele Erikába, a nő remegő lábakkal, elernyedt testtel feküdt az asztalon, puncija össze-összeszűkült az orgazmus hatásától...
Miután kipihenték magukat, felöltöztek. Peti meg akarta csókolni a npt, de ő elhúzta az arcát.
- Ez csak munkahelyi kötelesség volt kisfiú, amit meg kellett tenned. Ha kellesz még, majd hívlak. Menj a barátnődhöz, elengedlek.
Hűvös este volt, az izzadtságtól csak még hidegebbnek érezte a fiú az időt. Lassan sétált végig az üzemcsarnokon keresztül. Aztán felvidult az arca, és vidáman, sietős léptekkel ment az autójához.
"Végül is megdugtam a főnöknőmet!"