Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Kielégített a cicám
Kielégített a cicám
  

Decemberben volt a születésnapom, amire a kedvesemtől egy hófehér perzsa cicát kaptam ajándékba. Nagyon megszerettem a cicust és még az ágyamat is megosztottam vele.

Nagyon gyakran ébredtem fel arra, hogy a cicus a lábamat vagy a kezemet nyalogatja. Egyiknap viszont ennél sokkal különlegesebb dologra ébredtem. Méghozzá arra, hogy a cicám a puncimat nyalogatja. Nem volt neki nehéz hozzáférkőzni, hiszen én mindig meztelenül alszom. Akkor is meztelenül aludtam, hátamon és úgy, hogy az egyik lábamat felhúztam. Így a cicusom könnyen hozzáférhetett a legérzékenyebb részemhez. Álmomban egy férfivel szeretkeztem, gondolom ettől benedvesedtem és ezért kezdett el nyalogatni a cica. Persze egyből felébredtem rá, de nem akartam elkergetni. Kíváncsi voltam, hogy meddig folytatja. Először csak a szeméremajkaimat nyalogatta, néha kicsit hozzáérve a klitoriszomhoz. A kis érdes nyelvének az érintése egyszerűen fantasztikus volt. A legnagyobb élvezet pedig akkor ért, amikor a cicus a hüvelyemet kezdte el nyalogatni. Úgy nyaldosta, mintha csak tejföl lenne. Gyorsa, egyre gyorsabban mozgatta a kicsi nyelvét a hüvelyembe, s nyelvének érdessége a csúcsra juttatott. Hangos nyögdécselésbe kezdet, elöntött a forróság, az izmaim megfeszültek és egy nagy rángás kíséretében, elélveztem. A cicus még folytatta volna a nyalakodást, de én nem engedtem. Elvettem a lábam közül, jól betakaróztam és tovább aludtam.