Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Kell az érzelem
Kell az érzelem
  

Sokan gondolják úgy, hogy a szexhez nincs szükség érzelmekre. Megmondom őszintén, nagyon sajnálom azokat az embereket, akik így gondolkoznak. Véleményem szerint, az érzelmekkel, gyengédséggel teli szeretkezés sokkal nagyobb élvezetet tud nyújtani, mint egy szimpla szex.

Úgy gondolom, hogy igazán jót szeretkezni csak azzal lehet, akit tényleg szeret az ember. Talán sokan úgy gondolják, hogy maradi vagyok, de tudom mit beszélek. Mindkettőt próbáltam már, de a szerelemmel, érzelmekkel teli szeretkezést sokkal jobban élveztem. Mióta a jelenlegi párommal vagyok, csodásabbnál csodásabb szeretkezéseket élünk meg együtt. A legutóbbi együttlétünk is fantasztikus volt. Teljesen spontán jött a dolog, nem terveztünk meg semmit előre. Moziba voltunk és mivel már nagyon éhesek voltunk, úgy döntöttünk felmegyünk hozzánk és bekapunk egy pár falatot. A szüleim ekkor már aludtak, így, hogy ne keltsünk fel senki, a szobámban ettük meg a gyorsan összedobott szendvicseket. Már vacsora közben is egymásra gondoltunk. Kedvesem olyan erotikusan nézett rám, hogy éreztem, nem fogok tudni neki ellenállni. De nem is akartam. Miután megvacsoráztunk szinte egymásnak estünk. Szenvedélyesen csókoltuk és simogattuk egymást. Levettük a ruháinkat és a paplan alatt folytattuk a csókolózást. Szenvedélyünk egyre fokozódott. Kedvesem fölém hajolt, megcsókolt és lassan belém csúsztatta ekkorra már kő kemény péniszét. Csodálatos érzés volt. Lassan mozogni kezdett, s közben megállás nélkül csókolóztunk. A gyengédség volt a legizgatóbb ebben a szeretkezésben. Kedvesem nem sietett el semmit, amilyen lassan kezdett el mozogni, olyan lassan is folytatta. Érzelmeink és mozgásunk teljes összhangba kerültek. Hatalmas kéj, s forróság lett rajtunk úrrá, mely egy fantasztikus orgazmusban teljesedett ki. Tökéletes volt. Hát ezért mondom én, hogy nincs jobb egy igazi, érzelemteli szeretkezésnél.