Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Kapcsolat tartás
Kapcsolat tartás
  

Van egy ügyfelem akinek mindig minden termékemet eladom. Eleinte csak telefonon enyelegtem vele, de miután megnéztem a weblapján, hogy néz ki, jobban felcsigázott és levelezni is elkezdtünk.

Az egyik nap hívott, hogy átutazóban van és találkozhatnánk az irodámban, hogy személyesen is megismerjük egymást. Nem túl sokára nyílt az iroda ajtaja és belépett. Élőben még sármosabb volt mint a képeken. Igyunk egy kávét mondtam neki és a konyhapulthoz mentem. Szűk miniruha volt rajtam, riszáltam magam előtte, lehajoltam, pucsítottam ő mögém lépett, megfogta a derekamat, hozzám nyomta a csípőjét, én felálltam ekkor azt mondta, hogy ne húzzuk az időt és egymás agyát, mindketten dugni akarunk. Lehúzta a ruhácskám zippzárját és kiléptem belőle és letérdeltem, hogy kiszabadítsam a farkát.

Imádok szopni, felizgat nagyon. Elmartam a kavicsait, megsimiztem, hátrahúztam a bőrt a farkán és a nyelvem hegyével megnyaltam a makkját, aztán a zacsiját nyaltam, szoptam, közben járt ezerrel a kezem a farkán. Miután a zacsit lerendeztem megszopogattam a farka tövét és végignyaltam a makkjáig. Bekaptam, megszívtam, körbedörzsöltem a nyelvemmel ekkor felállított, lerántotta a tangámat, felültetett a konyhapultra, széthúzta a lábam és nyalni kezdte a puncim. Nem húzta az időt, egyből a lényegre tért, erősen keményen telibe nyalta a csiklómat. A szopásnak és a nyalásnak köszönhetően hamar elélveztem.

Felállt megmarkolta a melleimet szopogatta a bimbócskámat és betette a farkát. Hatalmas élvezet volt. Derekára kulcsoltam a lábaimat és mikor kihúzta belőlem én nagy erővel magamba rántottam. Tetszett neki ez a játék, de nem sokáig csináltuk, mert levett a pultról, ölben, úgy, hogy a farka bennem volt odavitt a kanapéhoz letett, a bokámat a fejemhez szorította térdelt előttem és vadul keményen küldött. Gyönyörködött a melleim ringásában. Elengedte a lábam két kézzel megmarkolta a melleimet és játszott velük. Élvezte ahogy dugott, játszott a melleimmel és masztiztam és közben a golyszliját simogattam.

Hirtelen kikapta a farkát, feltérdeltetett a kanapéra, megmarkolta a derekam és most kutyapózban dugott. Hol a derekamba kapaszkodott, hol a fenekem markolászta, hol a melleimet gyúrta, hol a csiklómmal játszadozott. Ismét elélveztem sikítva, nyüszítve. Ekkor a lábaim között hátranyúltam ismét elmartam a golyóit, és játszadoztam vele. A számba élvezz kértem, ő pedig kivette a farkát, leült és széthúztam a lábait és közé térdelve rábuktam a farkára. Nem finomkodtam. Úgy szoptam ahogy ő nyalt. Vadul, keményen, gyorsan, lényegre törően. Markolta a fejem, megemelte a fenekét, remegett a lába és lüktetett a farka. Mikor éreztem, hogy most fog élvezni, a torkomra küldtem a farkát és lent tartottam, míg a teljes tárat ki nem lőtte. Mikor szétlőtte a mandulámat, kivettem a farkát és a makkját, nyaltam, szoptam keményen gyorsan vadul. Hörgött az élvezettől, szorította a fejem.

Nagy nehezen kiszívtam a farkából az életet. Mindketten felöltöztünk szenvedélyesen megcsókoltuk egymást és leszögeztük, hogy rendszeresen lerendezzük egymást.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi