Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Jenny a farmon
Jenny a farmon
  

Jennifet Slaughton csinos, főiskolás lány volt, ízig-vérig városi teremtés. Így kicsit nehezen vált meg szeretett Londonjától a nyári gyakorlat idejére, amikor is 3 hónapot egy skót farmon kellett töltenie. El sem tudta képzelni mivel fogja elütni a szabadidejét, már ha lesz egyáltalán. Fogalma sem volt, hogy hová, milyen körülmények közé kerül. A célállomás felé közeledve, a vonat ablakából kinézve már jobb kedve támadt. Gyönyörű táj, békés emberek, mi kell még? Bár ő igazából pörgős, belevaló, vagány, bevállalós csajszi volt... "Hiányozni fognak a londoni éjszakák..." – gondolta.
Végül megszokta a vidéki életet, pár nap múlva feltűnt neki a farmon egy srác. Kidolgozott felsőtest, fekete haj, sármos arc. Jennynek már kezdtek elvonási tünetei lenni. Napról napra egyre jobban kívánta a srácot, bár még a nevét sem tudta. A fiú nem a farmon lakott, a faluból járt be dolgozni.
Egyszer, ebédidőben, amikor a munkások mind hazamentek az asszonyhoz kajázni, észrevette, hogy a srác még dolgozik. Az istállóban etette a lovakat, csutakolta őket, szóval volt elfoglaltsága bőven. Jennynek már nagyon hiányzott a szex, de a farm munkásai között nem volt egy pasi sem, aki az esete lett volna, kivéve ezt a srácot. Valami miatt elütött a többi fickótól.
- Szia... Jenny vagyok.... Már régóta figyellek, irtó jó pasi vagy.
A srác nem szólt semmit, dolgozott tovább. Jenny mögé lépett, és végigcirógatta a pasi arcát, a nyakát, aztán a vállait. Eddigi tapasztalataiból tudta, el tudja könnyen csábítani a pasikat. A srác megfordult, és egy szót sem szólva megsimogatta a lány arcát. Jenny megremegett... Ilyen érzékien még nem simogatták.. Vagy legalábbis most így érezte... A srác átölelte, és csókolni, harapdálni kezdte a lány ajkait. Jenny egész teste beleremegett. Mohón magához ragadta a srácot. A nyelve kereste a fiú nyelvét a szájában, s mikor megtalálta, birkózni kezdett vele. Erős kéz markolta meg a fenekét, amitől teljesen elgyengült... A fiú behúzta egy üres boxba, a szalmába feküdtek, és mohón vetkőztetni kezdték egymást. A fiú fürge nyelvei hamar felizgatták Jennyt. Mohó, ügyes nyelv izgatta a melleit, a bimbóit, aztán a hasát, végül elértek a puncijához is... A csaj felnyögött, belemarkolt az ismeretlen srác hajába, és teljesen a puncijához húzta a fiú fejét. A legtöbb pasi nem szeretett nyalni, akivel eddig találkozott, és most nagyon élvezte. Hamar benedvesedett, már alig várta, hogy egymáséi legyenek.
A fiú erős, határozott mozdulattal azonban másra kérte Jennyt. A fősulis bulikon Jenny volt a legkapósabb csaj, és mindenki tudta róla, hogy remekül tud szopni. Remélte, el tudja kápráztatni ezt a fiút is. A hátát az istállóbox oldalának vetette, leguggolt, és hagyta, hogy a fiú a szájába helyezze szerszámát. Határozott kézzel Jenny fejét a falhoz szorította, és mozgatni kezdte a csípőjét előre-hátra. Jenny tágra nyílt szemekkel nézett fel a srácra, és mohón cuppogva segített a fiúnak. Szeretett szopni, de még nem dugták meg ilyen erősen, keményen a száját. A pénísz kitöltötte a száját, a torkáig hatolt... Ki és be, Tágabbra nyitotta a száját, és hagyta, hogy a fiú azt cisnáljon vele, amit csak akar.
Nem sokáig tarott az orális szex, a fiú is érezte, ha így folytatja, hamar vége, a csaj hajába markolt, felrántotta a fal mellől és a szalmába lökte. Jenny négykézlábra állt, a punciját a srác felé tartva. A box túloldaláról egy kíváncsi szempár meredt Jennyre: Swallow, a ló érdeklődve figyelte, hogy mit csinál itt ez a két ember. Amikor a pénisz lassan behatolt Jennyibe, szinte szétfeszítve punciját, Jenny megremegett, és felsikkantott.
Csak nyögdécselni tudott, és zihálva lihegte:
- Ahhh... is... te... nem... Ííígy...még...soha.. neeem...basz....tak meg...
Amikor ezt sikerült kinyögnie, a fiú tövig volt a lányban, ráhúzta a csajt teljesen a farkára.És aztán megindult a vad szex. Gyorsan, keményen, erősen dugta a csajt, aki magán kívül volt az élvezettől. Kaparta az istálló falát, ha lett volna valami a falon, rá ís harapott volna. Önkívületben sikongatott, rángatózott a teste, és tejesen átadta magát az élvezetnek. Mintha nem is vele történne, úgy érezte, az csak egy álom. Hallotta saját sikongatásait, a csattogást, amit a srác heréi produkáltak a punciját, hallotta a szomszéd boksz lovának horkantását, de mindezt valami furcsa ködön keresztül.
Eddig mindig ő bűvölte el a pasikat, most ez a srác azt tesz vele, amit akar... És élvezte...Amikor egyszerre a csúcsra érve a srác teleélvezte a punciját, a lánypo edig összerandult, és rángatózott még egy darabig, azt érezte, a világ most csak ebből a pár négyzetméterből állt. Még pár percig úgy maradtak. Közeledett az ebédszünet vége. Felöltöztek, a srác pedig bemutatkozott.
- Szia, John Longdale vagyok, fősulis diák, csak itt vagyok nyári gyakorlaton... És nagyon hiányzott már egy jó kis szex...