Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Jajj úgy lvezem én a strandot
Jajj úgy lvezem én a strandot
  

Mivel jó meleg volt az idő úgy döntöttünk négyen csajok, hogy kimegyünk a strandra jól érezni magunkat, nem mellesleg amatőr strandröpi verseny volt és nézegetni akartuk a kidolgoztott srácokat.

Jó volt a verseny legeltettük a szemünket. Mikor vége lett mi négyen elkezdtünk játszani. Látványos sportot csináltunk belőle, tetszett ahogy most a srácok legeltetik rajtunk a szemüket. Visongattunk, riszálgattuk magunkat, igazgattuk a melltartónkat és a bugyinkat. Jól elfáradtunk, leültünk pihenni, pár srác azonnal hozzánk csapódott, leültek hozzánk, beszélgettünk, méregettük egymást, némelyik srác nem tudott hogy ülni, hogy ne látszódjon az ágaskodó farka. Volt köztük egy szerényebb, szótlan, gyönyörűen kidolgozott fiatal srác is engem leginkább ő izgatott. Egy idő után megkértem, hogy segítsen nekem, jöjjön velem

Elmentünk az öltözőnkhöz. Nagy öltözőt béreltünk, mivel mint a négyen egy fülkében tettük le a cuccainkat. Beléptünk, bezártam az ajtót és mondtam, hogy abban kellene segíteni, hogy elmúljon a felizgulásom. Levettem a bikini felsőjét, lehúztam a fürdőnaciját, lenyomtam egy székre, széthúztam a lábát és bekaptam a zacsiját és a farkát is. Pár szívás és nyelvcsapás után, már nem fért el minden a számban. Előbb a farkát vettem ki és szívogattam, nyalogattam a golyóit, aztán végig nyaltam a farkát, megszopogattam makkját, felálltam és beleültem az ülébe.

Háta dőltem, megtámaszkodtam a térdén, ő megfogtam a mellem simogatta, nyomogatta, gyimakolta én sóhajtoztam, nyögdécseltem és elkezdtem mozogni. Csípőmet körbe-körbe mozgattam, aztán magához húzott, bekapta a mellem és szopogatni kezdte. Már keményen állt a bimbócskám is, mikor kivettem a szájából és gyors pattogásba kezdtem. Mindenhol fogdosott, simogatott. Gyere hátulról mondtam neki, felálltunk én feltérdeltem a székre, ő mögém lépett megfogta a derekam és hirtelen tövig verte a farkát. Felsikoltottam. Ez olaj volt a tűzre. Lábam közé nyúltam és maszturbáltam. Pár perc múlva elélveztem. Miután megvolt amit akartam, most már elkezdtem az ő élvezetével foglalkozni. Megnyálaztam a kezem megfogtam a golyóit és játszattam velük. Mikor elmartam nagyot nyögött és mondta, hogy ne hagyd abba. Kicsit szakadozva küldte a puncim, láttam a lábaim között, hogy remeg a lába az élvezettől. Nagyon jól tudok szopni, akarod?- kérdeztem tőle.

Helyet cseréltünk, leült a székre, megfogtam, és megszorítottam a farkát, kicsit oldalra húztam, összefogtam a golyóit és megnyaltam. Nyüszített az élvezettől és mókás volt ahogy ülve remegett a lába. Elengedtem a szerszámát és a farka tövét szopogatta, pont a golyói felett. Megfogta a fejem, hogy szopjak. Várj egy kicsit, megérni mondtam és folytattam a játékot. Fogam közé vettem a szerszámát, óvatosan végighúztam, megálltam a vérvörös duzzadó makknál, finoman lágyan az alját a nyelvem hegyével nyalogattam, óvatosan a számba vettem előbb finoman körbe simogattam a teljes makkját a nyelvemmel, majd egyre erősebben szorítottam hozzá, ő pedig egyre erősebben szorította a fejem, fogdosta mellem. Lassan letoltam a torkomra, rászorítottam a fejem, kinyújtottam a nyelvem és megsimiztem vele a zacsiját. Nem nyöszörgött hanem hörgött az élvezettől. Megfogta a fejem és elkezdte le-fel mozgatni. Érezte, hogy bármilyen sebességet és mélységet beállíthat és egyre gyorsabban szopatott, mert már nem én szoptam hanem ő szopatott.

Hamarosan teleküldte a számat. Hátradőlt a széken, kezei lelógtak, de én még játszottam a farkával. Bármit csináltam, nem tudtam kiszívni belőle az életet. Ismét az ölébe ültem, ő megszorította a fenekem, megharapta a nyelvem és…

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi