Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Imádom az oral szexet
Imádom az oral szexet
  

Be kell, hogy valljam, egyszerűen megőrülök az orális szexért. Nem csak azt szeretem, amikor engem kényeztetnek, hanem azt imádom igazán, amikor én nagyolgathatom kedvesem csodálatos falloszát.

Addig, amíg nem próbáltam, azt állítottam, hogy ez a világon a leggusztustalanabb dolog. Nem bírtam elképzelni, hogy én valamikor is ráveszem magam, hogy kipróbáljam. A sors mégis úgy hozta, hogy egyszer kipróbáltam. Azóta viszont imádom. Teljesen megfogott az érzés, hogy ajkaim, nyelvem segítségével gyönyörhöz juttathatom a kedvesemet. Ez eddigi legjobb élményem az volt, amikor elmentünk kirándulni. Sétálgattunk az erdőben és közben a párom arról beszélt, milyen jól esne neki most egy kis szex. Mikor egy kis tisztásra értünk, leterítettem a plédünket a földre és leültettem a páromat. Szenvedélyes csókolózásba kezdtünk, és közben kölcsönösen leöltöztettük egymást. Csak azon járt az eszem, hogy most végre kielégíthetem őt. Ez volt a legizgatóbb az egészben.

Mikor már mindketten meztelenek voltunk, kedvesem elém térdelt, én pedig hozzákezdtem a kényeztetéshez. Az egész testét végigcsókoltam, különösen ügyelve azokra a részletekre, amiknek érintését izgatónak találja. Négykézlábra álltam és úgy kezdtem el nyalogatni a hatalmas falloszát. Csodálatos érzés volt számomra is, ahogy a számba vettem és finoman szopogatni kezdtem. Ahogy egyre erősebben szoptam és mélyebbre dugtam a számban, éreztem, hogy az élvezete fokozódik. Ekkor adtam bele mindent. Nyalogattam, szopogattam és a golyóit simogattam. Egyszer csak érzetem, hogy itt a vég. Hangosan felnyögött, hatalmasat rándult a teste és egy nagy nyögés kíséretében elélvezett. Nedveit a mellkasomra spriccelte. Ez nagyon jó látvány volt. Imádom mikor örömnedvei díszítik a testemet. Bármikor kapható vagyok egy szenzációs orál-szexre.