Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Így lesz egy leszbi cicából, biszex vadmacska
Így lesz egy leszbi cicából, biszex vadmacska
  

Van egy kedves barátnőm, Orsi aki minden férfi bánatára leszbi, mivel mocskosul jó nő. Ritkán találkozunk, mert messze lakunk egymástól, de most bejelentkezett, hogy nálunk aludna hétvégén. Mikor a párom hazajött, mi már nevetgéltünk, borozgattunk, kicsit kapatosan voltunk. Férjecském is ivott velünk pár pohárkával, majd azt mondta, hogy "aludjunk" együtt, de előbb őt kell lerendeznem, mert szex nélkül nem lehet lefeküdni.

Mire a hálóba értünk, már meztelen voltam, lerángattam párom ruháit, bekaptam a farkát, hogy totál harcra kész állapotba hozzam. Pár szapora nyelvcsapás után feltérdeltem az ágyra, párom mögém lépett és tolta is befele a helyére a farkát. Dugott markolta a derekam, fenekem én pedig játszottam a csiklómmal serényen. A hátamra fektetett, megcsókolt, megmarkolta a mellem és dugott. Lágyan, lassan, finoman, ölelkezősen, bújósan, szerelmesen én simogattam a fenekét, hátát, beletúrtam a hajába, nyaltuk, szívtuk, harapdáltuk egymás száját, nyakát, arcát, mellkasát.

Ekkor megszólal Orsi, hogy de szép látvány vagytok és leült mellénk az ágyra. Párom az oldalamra fordított, a hátamat, fenekemet, combomat, puncimat simogatta, Orsi pedig megfogta a mellem és azt rendezgette, hozzám hajolt és megcsókolt. Párom ezt látva a hátamra fektetett, úgy hogy a fejem Orsi ölében legyen. Férjem dugott, Orsi simizte az arcom, markolászta a melleim, csókolgatott, körmeit végighúzta a hasamon, a puncim fölött körözgetett, majd óvatosan lassan újját rátapasztotta a csiklómra és dörzsikézte. Közben én a fejem mögé nyúltam, be Orsikám lába közé, középső és a gyűrűsujjamat bedugtam a puncijába a hüvelykujjat pedig a csiklójához dörzsöltem. Már mindhárman nyögdécseltünk. Orsi sóhajtott egy nagyot és olyat csinált mint még soha.

Ráfogott a párom farkára. Az ujjaival meghosszabbította a puncim közben a tenyerét folyamatosan körözgette a puncikámon. Nagyon élveztem, sőt el is élveztem. Orsi végighúzta a körmeit párom mellkasán és az mondta neki, hogy nem ellenkezne ha meg akarná dugni. Kiszálltam a párom alól, lefektettem Orsikát az ágyra, megcsókoltam, most én gyúrtam a melleit, simiztem a punciját, a párom pedig óvatosan, lassan, finoman, gyengéden tolta be a farkát a puncijába és birizgálta a csiklóját. Mindketten simiztük a punciját, játszottunk a csiklójával, párom pedig nagy élvezettel kéjesen ütemesen dugta. Orsi felhúzott a szájához igazította a puncim és sóhajtozva, nyögdécselve nyalogatta.

Keményebben dugj!- mondta a páromnak. Ő ütemet váltott gyorsabban erősebben kúrta, Orsi pedig gyorsabban erősebben nyalt, közben markolászta a fenekem és a mellem én pedig az ő melleivel és puncijával játszottam. Nagyon élvezte, hogy mindketten őt kényeztetjük, nagyon élvezte, hogy a közel húsz éve faszt nem látott puncijában egy kemény, eres, menetes farok mozog, közben ketten is simizzük gyúrjuk a punciját csiklóját. Abbahagyta a nyalást, és leszálltam az arcáról, vadul csókoltam, szívtam az ajkait, melleit, markoltam a hasát combját, miközben a párom egyre keményebben, gyorsabban, vadabban dugta. Hatalmas sikolyok közepette, az ágyat és a fejemet markolva, hörögve, testét megfeszítve elélvezett. Elernyedt a teste a hörgésből nyögdécselés nyögés, nyüszögés lett, párom a vad kemény gyors kúrásból, lassú, figyelmes, gyengéd, óvatos dugásra váltott.

Megfordultam, rászívtam magam a párom farkára, ő belekapaszkodott a fejembe és dugni kezdte a számat. Hamarosan telelőtte a szám és miután lenyeltem az adagot beszívtam a makkját úgy dörzsöltem a nyelvemmel. Ekkor megszólalt Orsika, hogy ekkorát talán még soha nem élvezett. Ledöltünk, levezetésként cirógattuk egymást, párom mondta, hogy akkor magunkra hagy minket, de Orsi azt mondta, hogy szeretné ha maradna. Párom vigyorgott, visszafeküdt mellénk és nézte, ahogy a cirógatásból csókolózás lesz, és a csókolózásból 69. Ahogy nyaltuk egymást Orsival, a párom a fenekünket simizte. Oldalra nyúltam, éreztem, hogy már megint (vagy még mindig) áll a farka, ekkor mondtam neki, hogy használd. Az újdonság varázsa miatt, párom Orsi mögé lépett, betolta a farkát, Orsi felemelte a fejét, hagyot sóhajtott, majd visszatért a punci nyaláshoz, én pedig...