Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Hárman az ágyban
Hárman az ágyban
  

35 éves asszony vagyok, 10 éve élünk a férjemmel boldog házasságban. A szexet illetően sohasem voltak közöttünk tabuk, talán ennek köszönhető, hogy a mai napig tökéletes a nemi életünk.

A számomra egyik legérdekesebb aktust szeretném most elmesélni mindazok számra, akik olvassák ezt az oldalt. Már körülbelül 5 éve lehettünk házasok, amikor a férjem, Emil felhozta, hogy mi lenne, ha az egyik barátját, Lajost is bevonnánk a szeretkezésünkbe. Először nagyon bizarrnak tűnt az ötlet, de ahogy egyre többet gondolkodtam, arra jutottam, hogy miért ne próbálhatnánk ki. Nincs semmi vesztenivalónk. Legfeljebb egy csodálatos éjszakát fogunk együtt tölteni, vagy ha annyira nem jön be, akkor többet nem csináljuk. Egy megbeszélt időpontban átjött hozzánk Lajos, aki egykorú volt velünk. Iszogattunk egy kicsit, majd felmentünk a hálóba. Már mindhárman izgatottan vártuk az együttlétet. Fent a szobában vetkőztetni kezdtük egymást, és közben mindkét férfi engem simogatott. Jó érzés volt, hogy egyszerre két férfi kényeztet. Az ágyra feküdtem, ahol Emil felülről, míg Lajos alulról kezdett nyalogatni. Férjem aprólékosan kitért a mellem minden apró kis részletére, tudván, hogy ezzel nagy örömet okoz nekem. Ez alatt Lajos a puncimat nyalogatta és az ánuszomat simogatta. Egyre jobban benedvesedtem. Ezt kihasználva Lajos mindkét nyílásomat jól megdolgozta az ujjaival, hogy könnyen bele tudjanak majd hatolni. Mikor úgy érezték, hogy készen vagyok az aktusra, Lajos a hátára feküdt, én pedig az ölébe ültem és magamba csúsztattam kemény farkát. Mikor bennem volt, Emil hátulról belémhatolt. Nagyon lassan és óvatosan tolta belém a péniszét, hiszen tudta, hogy ez először még fájdalmas is lehet nekem. Mikor már bennem volt, egyszerre kezdtek el mozogni. Nekem csak az volt a dolgom, hogy élvezzem, ahogy mozognak bennem. Persze néha én is mozogtam egy kicsit, úgy ahogy az nekem jól esett. Egy kis idő múlva éreztem, hogy nemsokára elélvezek. A szívem hevesebben vert és a lélegzetvétel is nehezen ment. Majd egyszer csak megfeszült a testem és görcsös rángások között elélveztem. Kis idő múlva a fiúk is követtek, és mindketten hatalmasat élveztek. Csodálatos volt.