Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Férjemre várva
Férjemre várva
  

A kocsim szerelőnél volt, vártam, hogy a férjem értem jöjjön míg vártam rá, hogy gyorsabban teljen az idő játszottam. Kerestem egy online rex-et, beregisztráltam TüzesVadmacs néven és indult a játék.

Játék közben cseteltem az ellenfelemmel az első meccset vesztettem, írtam neki, hogy kikapni nem szeretek, de bizonyos körülmények között szeretem ha elfenekelnek. A másodikat megnyertem és írtam neki, hogy nyerni és nyelni is szeretek, mert jól tudok bánni a dékóval. Ezek után már nem is annyira a játékkal foglalkoztunk, hanem szexcheteltünk. Rövidesen kiderült, hogy egy városban lakunk. Még nem volt vakrepüléses dugásom, te tetszett a faszi szövege ezért megmondtam hol vagyok. Vagy húsz perc múlva meg is érkezett. Egy vagány, laza átlagos kinézetű srác volt. Behívtam az irodába leültünk egymás mellé pár szót váltottunk egymással, mikor megragadta a tarkómat, magához húzott megcsókolt és lefektetett a kanapéra.

Azonnal a búzom alá nyúlt és gyúrta a melleimet, harapdálta, szívta csókolta a nyakam és a szám, majd nadrágon keresztül dörzsölte a puncim. Aprókat nyögdécseltem, ez feltüzelte kigombolta a nadrágomat és a bugyimba nyúlt. Azonnal becsusszant az ujja a puncikámba, kicsit megjáratta benne az ujjait, majd a csiklómat dörzsikézte. Mikor elélveztem, felállt, lehúzta a nadrágomat és a bugyimat egyszerre, a lábam közé fúrta a fejét és lapozgatni kezdte a puncim. Nem túl lassan, nem túl gyorsan, de figyelmesen és rutinosan járatta a nyelvét, közben egy ujjával bennem matatott egy másikkal a popsilyukam simogadta. Megint elélveztem. Ekkor felültetett, elémtérdelt a csiklómhoz dörzsölte a farkát aztán bevágta. egyik kezével a mellemmel játszott a másikkal az arcomat simogadta, benyúlt a számba és pedig szívtam szoptam az ujjait mintha a farka lenne. Térdelj fel adta ki az utasítást és pedig engedelmeskedtem. Pucsítottam ahogy bírtam, ő megfogta a derekam, beigazította a farkát és tövig verte a farkát. Én nagyot nyögtem, ekkor rácsapott a fenekemre, én pedig felsikoltottam. Markolászta, csapkodta a fenekem mindkét oldalát. Nagyon élveztem. Belemarkolt a hajamba, meghúzta, és a hajamnál fogva magához húzott, megharapta a számat, megszorította a mellemet és mondta, hogy sikítcs kis ribanc, aztán lenyomott és folyamatosan csapkodta a fenekem és vadul, keményen gyorsan, durván, de mégis nagyon jólesően, élvezetesen baszott. Nyögtem, sikoltottam, élveztem és elélveztem megint.

Kivette a farkát és mondta, hogy szopjak. Felültem, ő elém állt terpeszben én megmarkoltam a zacsiját és a tövétől a hegyéig végignyaltam a farkát, Le fel járt a fejem és mikor a makkjához értem megint, ő megfogta a tarkóm és betolta a számba a farkát. Lassan óvatosan tolta be, hogy megtudja meddig mehet. Ez kurva jó mondta, mikor tövig a számban volt és közben nyalogadtam a golyóit. Megmarkolta a fejem és dugni kezdte a számat, torkomat közben egymás szemébe néztünk. egyre jobban begyorsult, becsukta a szemét és elélvezett. Teleküldte a számat én pedig nyeltem. Nem hagyta abba tovább kúrta a szám és meg játszottam a zacsijával simiztem a fenekét.

Ekkor csörgött a telefonom. Mindjárt itt van a férjem mondtam neki. Felöltöztünk és indultunk. Együtt szálltunk be a liftbe ahol még vadul nekem esett, csókolt, markolt, fogdosott, harapdált, szívott. Mikor leértünk a földszintre gyorsan rendbe szedtem magam és mondtam neki, hogy jöjjön holnap is ő pedig mondta, hogy mindenképpen. Ezzel elváltunk, én beültem a férjem mellé elindultunk én pedig kicsomagoltam a farkát, hogy szopogassam míg hazaérünk, otthon pedig...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi