Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Férjem és a barátnőm vs barátnőm párja és én
Férjem és a barátnőm vs barátnőm párja és én
  

Alexa barátnőm felhívott, hogy nyert egy kétszemélyes wellness hétvégét és arra gondolt, hogy velem menne el pihizni. Mondtam neki, hogy inkább a férjemet vigye magával, mert ráfér egy kis lazítás na meg a barátnőim közül őt szereti legjobban dugni a párom. Persze Lexy beleegyezett, eljött a férjemért és leléptek.

Este csengettek, megjött Lexy párja, hogy teljes legyen a párcsere. Peti leheveredett és meg felhívtam a páromat, hogy miújság van velük. Mikor felvette a telefont, kicsit akadozott a hangja mivel a farka éppen a barátnőm szájában volt. Mondtam, hogy akkor ne beszéljünk, hanem kapcsolja be a gépet, hadd lássam őket.

Pár pillanat múlva, már láttam ahogy Lexy belenéz a kamerába, megnyalja a férjem farkát és tolja be a szájába. Peti is hamarosan odajött hozzám és nézte, hogy szopja a barátnője a férjemet, közben benyúlt a pólóm alá és fogdosta a mellem. Én gyorsan kibújtam a ruhámból Peti a mellemmel játszott és csókolgatta a nyakam én pedig a puncimmal szórakoztam, közben néztem ahogy a barátnőm szopja a párom.

Párom megfogta Lexyit és az ölébe emelte, Lexyikém a melli közé húzta párom fejét, körözött a fenekével és a kamerába nézett. Párom ráhúzott lexy seggére és azt mondta neki, hogy ficánkolj ő pedig azonnal elkezdte rázni a seggét villámgyorsan, pattogott az ölében mint a gumilabda, ugráltak a mellei. Ekkor Peti az arcomhoz nyomta a farkát. Bekaptam, szopogadtam a makkját, ő markolászta a melleimet, simizte az arcomat, közben félszemmel néztem a páromékat ők meg engem ahogy szopom Lexy párját.

Peti kivette a farkát a számból, a gépet rákötötte a tévére, a monitort az ágyra irányította így mi a tévén láttuk a párjainkat és magunkat is. Én az ágyon ültem, lábaim hatalmas terpeszben az asztalon, ujjaim vadul jártak a csiklómon és a puncimban, Peti felállt az ágyra a számba tette a golyóit ő rejszolt és masztiztam. Pillanatok alatt elélveztem, ekkor Peti a bokámat a fülemhez tolta, a farkát meg beverte és keményen kúrt, közben a monitoron néztük, hogy dugják a párunkat. Mindkét srác bevadult, egymásra tomfoltak, ki tudja keményebben dugni a partnerét.

Vadul, keményen, gyorsan, dugtak minket, közben egyre gyakrabban csattant a kezük a seggünkön, mi pedig egymásra licitálva, élvezve, hogy ez tüzeli a srácokat egyre hangosabban lihegtünk, nyögtünk, sikítottunk. Már mi csajok többször is elélveztünk és a srácokon volt a sor. Párom Lexy fölé térdelt, cickói közé tette a farkát és dugta a melleit. Lexy közben simogadta a zacsiját, a fenekét, a hátát, a mellkasát. Rövidesen párom hörögve elélvezett, kicsit még dugta a mellét, majd a szájába tette a farkát, amit pedig Lexyre küldött szétkente a mellén, az arcán aztán a hajával letörölte.

Peti a hátamra fektetett, a lábam a háttámlán a fejem lelógott az ágyról és a torkomra küldte a farkát. Dugta a számat, fogta nyakam, hogy érezze meddig tolja a fakát, gyúrta a mellem, néha a lábamközé nyúlt és megnyomta, megdörzsölte a puncim, majd ordított egyet, a torkomra élvezett, tövig nyomta, bent tartotta a farkát majd újra dugta egy kicsit.

Aztán megbeszéltük, hogy egy óra múlva újra találkozunk a gép előtt...