Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Felizgatott az apám
Felizgatott az apám
  

18 éves lány vagyok. Nemrégen egy olyan különös dolog történt velem, amit muszáj megosztanom valakivel. Mivel a barátnőimnek nem merem elmondani, mert félek, hogy kinevetnek, ezért úgy döntöttem, hogy leírom.

Az egész úgy kezdődött, hogy mikor suli után hazamentem, az apám egyedül volt otthon. Nem volt rajta más, csak egy kis boxer. Szörnyen jó teste van apámnak. Azt hiszem fiatal korában sportolt valamit, de már nem emlékszem rá, hogy mit. Mikor így van felöltözve (vagyis nincs felöltözve) mindig elgondolkodom azon, hogy milyen jó pasi is lehetett régen. Bementem, lezuhanyoztam, majd egy törölközőt magam köré terítve kimentem a konyhába vacsorát készíteni magamnak. Az asztal fölé hajolva vajaztam a kenyeremet, amikor megláttam, hogy a fater a fenekemet nézi. Amikor hátranéztem, láttam, hogy a boxergatyója feltűnően dudorodik. Zavarba jött, teljesen elvörösödött és bement a szobájukba. Utánamentem és belestem az ajtón. Az apám az ágy szélén ülve önkielégítést végzett. Formás péniszét a kezében fogta és a kezét gyors tempóban húzogatta rajta. Olyan izgató látvány volt. Ahogy elnéztem a fatert, éreztem, hogy egyre jobban benedvesedem. Nem bírtam tovább. Bementem a szobámba, kulcsra zártam az ajtót, ledobtam magamról a törölközőt és az ágyra fekve simogatni kezdtem magam. Először csak a mellem, majd haladtam tovább lefelé. Mikor a puncimra tettem a kezem, olyan jó érzés volt, hogy hangosan felnyögtem. Nem érdekelt, hogy apa meghallhatja, már csak az élvezetre koncentráltam. A tenyeremet ritmikusan mozgattam a punimon, hagyva, hogy az ujjaim a szeméremajkaim közé hatoljanak. Csodálatos érzés volt. Ezután változtattam egy kicsit. A középső ujjamat kinyújtottam hogy az simán belecsúszhasson a hüvelyembe, a többit pedig behajtottam, hogy azok masszírozzák a csiklómat. A testem egyre jobban felhevült, az izmaim megfeszültek, és hangosan nyögdécselve elélveztem. Csodálatos volt. Azóta már gyakran maszturbáltam apámról fantáziálva.