Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Élvezetes szolárium
Élvezetes szolárium
  

Mivel ez az idő nem nevezhető nyárnak és nem tudok napozni elmentem szoliba. Felvettem egy kis csípőnadrágot egy bő felsőt és ellibegtem a közeli szoliba ami egy lépcsőház alatt van.

Záróra előtt nem sokkal érkeztem, még voltak bent ezért leültem olvasgatni. A srác aki bent volt nagyon helyes, szépen kidolgozott testű. Olyan akitől minden nő fantáziája beindul. Végzett a csaj aki bent volt, indultam volna, de nyílt az ajtó jött még egy vendég. Magam elé engedtem, mondván, hogy még ezt a cikket elolvasom. Előre dőltem, hogy a zsinórtangám látszodjon és jó belátás nyíljon a melleimre. Figyeltem a szemem sarkából, hogy a srác kukkol veszettül. Láttam, hogy szorongatja, igazgatja a farkát, hogy látszódjon, annyira, hogy meredezik. Igyekeztem úgy fészkelődni, hogy minél többet mutassak magamból. Pici derekam és a széles csípőm, a kilátszó falatnyi tangám és a melleim látványa nem engedte, hogy ne álljon a cerka.

Végzett a csaj, kiment a srác bement, áttörölni a szolit. Mikor megfordult, ott álltam mögötte meztelenül és mondtam neki, hogy látom mennyire tetszem neki, ő is nekem, én már bezártam az ajtót rendezzük le egymást. Letérdeltem, kicsomagoltam a farkát, lágyan kézbevettem, végighúztam rajta az ujjaimat, megsimítottam, óvatosan bekaptam, finoman nyalogattam, és szokásom szerint játszottam a kavicsaival. Nagyokat sóhajtozott, beletúrt a hajamba, felhajtotta a fejem, megcsókolt, megfogta a mellemet és felültetett a szolira. Azonnal vágtam egy terpeszt, ő elém térdelt és pont olyan finoman nyalogatott mint ahogy én csináltam a farkával. Óvatosan körbenyalta a puncim, a combom hajlatát, figyelve arra, nehogy hozzáérjem a csiklómhoz. Őrjítően vágytam már arra, hogy rátapassza a nyelvét a puncimra. Végre megtette, beszívta és lágyan járatta a nyelvét rajta. Pillanatok alatt elmentem, ekkor felállt belemarkolt a hajamba, hátrahajtotta a fejem, megcsókolta a nyakam, megmarkolta a mellem és becsempészte a farkát.

Igyekezett mindenemet végigtapogatni, simogatni. Mivel olvasásnál látta a derék csípő arányomat, nem hagyta nyugodni. Látni akarom a feneked mondta és megfordultam. Felhasaltam a szoligépre ő elkapta a derekam és és hirtelen tövig tolta a farkát. Erősen tolt és nagyon jól. Keményen dugott. Egyre szaporábban vette a levegőt, tudtam, hogy elélvez nemsokára. Alányúltam és játszottam a golyszlikkal amit nagyon élvezett. Markolászta a fenekem, néha rá-rá csapott amit egy nyögéssel jutalmaztam. Hirtelen kikapta a farkát és éreztem ahogy fenekemre, hátamra üríti a tárat. Mikor végzett, a fenekemhez szorította a farkát és rajzolgatott rá. Hagytam hadd élvezze ki. Felálltam. ő megcsókolt, megmarkolta a puncim, belenyúlt simogatta a csiklókát. Így állva még elélveztetett. Aztán rendbe szedtem magam és hazamentem. A párom meglátott és azt mondta, látszik, hogy nem sikerült a szoliba befeküdni, tehát megdugtak. Meg mint az állat mondtam neki és már térdeltem is előtte, hogy leszophassam. Azt mondta, hogy most nem szopást akar, hanem megdugni a számat. Lefeküdtem a kanapára, a lábamat a háttámlára tettem, a fejemet lelógattam, ő a szám elé térdelt, megfogta a nyakam tövig tolta a farkát és…

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi