Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Első homo élményem
Első homo élményem
  

28 éves heteroszexuális beállítottságú fiú vagyok. Mindig is a lányok iránt érdeklődtem, és sohasem éreztem különösebb vágyat a fiúk iránt. Egyszer azonban mégis volt szexuális kapcsolatom egy fiúval.

Ezt szeretném most elmesélni. A katonaság alatt történt velem ez az egész. Akkoriban nem volt barátnőm, de mint mindenki, én is vágytam rá, hogy nővel lehessek. A vágy lecsillapítását általában maszturbálással oldottuk meg. Egyszer azonban máshogy történt. Kicsit megfáztam, ezért a gyengélkedőre kerültem. Egy kétágyas szobában egy nagyon kedves, jópofa sráccal voltam összezárva 1 héten keresztül. Az orvos szinte alig nézett ránk, az egész napot kettesben töltöttük. Ekkor már nagyon régen voltam lánnyal és nagyon kanos voltam. Az egyik este, azt hittem, hogy szobatársam már alszik, ezért kitakaróztam és maszturbálni kezdte. A kezemet a fakramra tettem és elkezdtem verni kifelé. Ekkor azonban szobatársam felkelt és elmondta, hogy ő a fiúk iránt érdeklődik és, hogy már neki is tombolnak a hormonja. Arra kért, hogy szexeljek vele. Én először nemet mondtam, de aztán arra a következtetésre jutottam, hogy miért ne. Vesztenivalóm nincs és én is biztosan élvezni fogom. A srác elővett egy doboz krémet a fiókból és bekrémezte a fenekét, majd a z ágy szélére feküdt úgy, hogy én pont a kellő helyre tudjak férkőzni. Lassan beléhatoltam. Olyan szűk volt és forró, amilyet még sohasem éreztem. Nagyon jó érzés volt. Ahogy lassan mozogni kezdtem, szinte őrjöngtem a kéjtől. Fantasztikus érzés volt. Megfogtam a derekát, és mozgattam előre-hátra. Hangosan nyögtünk mind a ketten, nem törődve azzal, hogy esetleg meghallhatnak minket. Éreztem, amint testemet elönt a forróság, egy hatalmasat rándult a testem és elélveztem. Nedveimet társam fenekébe engedte. Különleges élmény volt, de azóta sem volt kapcsolatom férfival.