Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Egy "laza" hétvégi délutáni menet
Egy "laza" hétvégi délutáni menet
  

Én mindig, otthon is szexisen, kihívóan vagyok felöltözve. Természetesen most is. Feküdtem a nappaliban a kihúzott kanapén és néztem a tévét, mikor a párom megállt előttem. Kicsit szétettem a lábam, hogy belásson a szoknyám alá. Gyönyörű látvány vagy, mondta és hozzám lépett, megcsókolt, végig simította a testem és azt mondta, hogy szeretné végignézni ahogy masztizok. Leült mellém és bugyin keresztül simiztem a puncim, párom segített kicsomagolni a melleimet és velük is játszottam.

Bekaptam a bimbócskámat, szívogattam, nyalogattam közben a férjecském megsimította az arcom aztán lehúzta a bugyimat. Egyik kezemmel a mellemmel játszottam, másik kezemmel a csiklócskámat simogattam és időnként be-be nyúltam a puncimba, közben sóhajtoztam, nyögdécseltem, látványosan vonaglottam a kanapén, eközben pedig a párom simizte a combom, a hasam a mellkasom, irányította a kezem, hogy mit csináljak magammal, hogy mit szeretne látni. Rövidesen elélveztem.

Párom ekkor belefúrta a fejét a puncimba és lágyan nyalta és simogatta én továbbra is a cickóimmal játszottam és néztük egymást. Legalábbis egy darabig, mert ahogy finoman nyalt nem tudtam nyitva tartani a szemem. Hátrahajtottam a fejem, beletúrtam a hajába, a puncimra szorítottam a fejét és ő engedelmesen nem körbelefetyelte hanem célratörően a csiklómon járatta a nyelvét, de továbbra is lassan és lágyan. Ismét elélveztem, de nem hagyta abba a nyalakodást folytatta ugyanilyen tempóban. Combjaimat összeszorítottam, erősen a puncimba húztam a fejét, de akkor sem váltott tempó. Ez a lassú, kényeztető, nyalakodás még jobban feltüzelt. Egy idő után folyamatos orgazmusom volt, folyamatosan a csúcson voltam, ziháltam, nyögtem, nyöszörögtem.

Már hosszú percek óta iszonyat erősen élveztem, mikor abbahagyta a nyalást, összecsippentette a puncim a csiklómnál és az ajkaimmal dörzsölte a csiklócskámat. Ez olaj volt a tűzre. Szűkölve, üvöltve élveztem, remegtem, fetrengtem a kanapén próbáltam kifordulni alóla, de nem ment, mert sem erőm nem volt hozzá és igazából nem is igazán akartam. Jó pár percig így járatta a puncim és nem hagyott alább az élvezés, de kivette minden erőmet. Magatehetetlenül feküdtem, nyöszörögtem, kapkodtam a levegő után. Elengedte a puncim, viszont most két a középső és a gyűrűsujjával belém nyúlt, a hüvelykujját rátapasztotta a csiklómra és ujjazott lágyan, lassan, de ez annál őrjítőbb volt. Erőtlen voltam, alig kaptam már levegőt az élvezettől a rengeteg élvezéstől de még tudta fokozni. Szépen lassan alig észrevehetően gyorsított az ujjazáson. Hamarosan veszett gyorsan járatta bennem a ujjait a folyamatos élvezéstől hol megfeszítettem, hogy elernyesztettem a testem és már lángolt a puncim.

Mikor már nem lehetett tovább fokozni a gyorsaságot, hirtelen megállt. Megszorította a combom, végigsimítottam a mellkasom. Az izzó puncimhoz tette a farkát. Finoman a makkjával megcsapdosta a csiklóm. Minden csapás egy orgazmus volt. Aztán maradt a csiklómnál, de nem csapkodta, csak dörzsölte hozzá a farkát, aztán lágyan, lassan óvatosan betolta, rám hajolt, megcsókolt és...