Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Ebéd után
Ebéd után
  

A férjemmel megcsináltuk az ebédet, utána lefeküdtünk ejtőzni egy kicsit. Párom a hasamra tette a fejét és simogatta a combomat. Hogy minél jobban tehesse, jó nagy terpeszbe vágtam a lábaimat. Hamarosan a combomról áttért a puncimra. Bugyin keresztül simogatta és pedig, hogy jelezzem, mennyire jó a fejét simiztem és aprókat sóhajtottam.

Tudta, hogy már többet akarok ezért még mindig bugyin keresztül összecsippentette a puncimat a csiklómnál és körkörösen masztiztatni kezdett. Lassan, nagyon lassan csinálta. Lassan nőtt az izgalmam. Lassú elnyújtott mély orgazmusom volt. Ekkor párom benyúlt az éjjeliszekrény fiókjába, kivett a készletből egy vibrit, oldalra húzta a bugyimat bekapcsolta a vibrátort és szépen lassan betolta a puncikámba. Olyan lassan futtatta bennem mint amilyen lassú volt a masztiztatás. Az előbbi mély elnyújtott élvezés msot sokkal intenzívebb volt, már nem sóhajtozva élveztem el, hanem nyögdécselve.

Alig lett vége a csúcspontnak, hirtelen eszeveszett gyorsasággal mozgatta bennem a vibrit és a legnagyobb fokozatba kapcsolta a rezgést és a gyöngyök forgását. Markoltam a lepedőt, kivettem a mellemet és játszottam velük. Az egyiket szorongattam, masszíroztam, a másikat bekaptam és szopogattam, harapdáltam a bimbócskámat, aztán váltottam egészen adig amíg bírtam. Ha az előbbi intenzív élvezés volt, akkor erre nincs szó. Sikítva, visítva élveztem el és mikor a kéj már teljes volt, kifordultam a párom alól, letéptem a gatyáját, beleugrottam a farkába és pattogtam az ölében. Nem tétlenkedett ő sem. Magára húzott, hogy játszhasson a mellemmel, simogatta a hátam, fenekem, aztán lelökött magáról a fejem mellé szegezte a lábaimat és vadul bevágta a lompost. Minden lökés felért egy élvezéssel és minden élvezés egyre hangosabb volt.

A vállára tette a lábaimat, a kezét rátapasztotta a puncimra és miközben dugott keményen tenyérrel dörzsölte a puncikámat. Sokadjára élveztem el nem bírtam már a dugást ezért a jól bevált zacsisimogatós módszerrel gyorsítottam az élvezését. Hagyta egy darabig, hogy játsszak a kavicskával, aztán hasra fordított összeszorította a lábaimat úgy tolta be a farkát a puncimba. Minden lökés hatalmas erővel bírt, minden lökésnél hangosan csattantunk ahogy összecsapódtunk. Most az oldalamra fordított nagyot csapott a fenekemre betolta a farkát és most is dörzsölte a csiklómat. Én alányúltam, elmartam a golyóit és játszottam velük. Párom egyre hangosabban nyögött. Kirántotta a farkát a puncimból és beborított a jutalommal. Kaptam mindenhová. Beterítette a fenekem, a hátam, de kaptam a nyakamra és az arcomra is bőven. Az arcomról letöröltem a tenyeremmel és lenyaltam. Imádom a spermája ízét és tudja ő is. Tenyerével szétkente rajtam a nedűt és a tenyerét a számhoz tette, hogy nyalogassam le. Míg tisztítottam a tenyerét a farkát az arcomhoz dörzsölte de mikor végeztem a nyalakodással a számba tette a farkát és az utolsó cseppeket is kiszívtam belőle amit hálás sóhajokkal jutalmazott.

Végignézett rajtam és ahogy meglátta a fényesre dugott puncim, nem tudott ellenállni neki. A lábaim közé fészkelte magát óvatosan a helyére pászította a kedvenc farkamat és lassan dugni kezdett megint. Rám hajolt, megcsókolt, elmarta a mellem én egyik kezemmel a zacsiját simiztem a másikkal a puncimat.

Hogy jobban egymáshoz férjünk, oldalra fordultunk mindketten lábamat a karjára vette és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi