Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Dugás este, hajnalban és reggel is
Dugás este, hajnalban és reggel is
  

Párom hazajött a munkából, megfogta a kezem, behúzott a hálószobába, finoman, lassan, csókolgatva levetkeztetett egy selyem sállal kikötötte a kezeimet az ágy háttámlájához, elővett egy pávatollat és cirógatni kezdett vele.

Az arcom, a nyakam, a melleimet, a hasamat, a combjaimat, különösen a belső oldalát, aztán vissza a mellemhez ott sokáig elidőzött, majd a puncimat cirógatta jóideig. Iszonyatosan felizgatott. a Bimbócskáimmal már üveget lehetett volna vágni úgy megkeményedtek. Míg a puncim simizte a tollal, a melleimet simogatta, finoman, aztán összecsippentette a bimbómat, megmorzsolta, megnyomkodta, elengedte. Ezután a tollal az arcom, mellem sirógatta, és közben nyalogatni kezdte a combom. Körbenyalta a puncim ami már tüzelt, izzott, lüktetett és sóhajtoztam. Beszívta az ajkaimat és úgy nyalogatta. Megszívta, húzta ki a szájából és cuppant mikor kiengedte és a csiklóm már lángolt mikor finoman óvatosan, éppencsak hozzáérve nyelvheggyel megérintette.

Lassan, lágyan, finoman, óvatosan körbenyalta én már ziláltam az izgalomtól. Széthúzta a puncim, megnyomta a csiklóm felett, hogy a csiklócskám jobban kiemelkedjen és körbe-körbe járt a nyelve rajta. Könyörögtem, hogy tapassza rá a nyelvét és nyaljon ki keményen, de nem ezt tette. Még mindig nyelvheggyel nyalakodott, de végre már a legérzékenyebb ponton. Nagyon lassan nyalt, viszont bennem a tűz nagyon gyorsan nőtt és hatalmasat, elnyújtottan elélveztem. Mikor alábbhagyott az élvezésem akkor kezdett egy erősebben, tele nyelvvel nyalni ezért egy percen belül megint elmentem, de nyüszítve az élvezettől. Mikor most is alábbhagyott az élvezés akkor nyelvheggyel erős és gyors nyalásra váltott úgyhogy megint pillanatok alatt elmentem, de mostmár visítva. Nem hagyta abba ugyanúgy ugyanolyan erősen, csak gyorsabban lefetyelte a csiklóm, csak most benyúlt a puncimba és ujjazott mint az állat és pedig pillanatok alatt hörögve, nyüszítve, visítva megint elélveztem.

Kezeim kikötve, egyik lábam kinyújtva a férjem lába között, a másik lábam a nyakában engem pedig az oldalamra fordított mikor betolta a farkát, közben gyúrta a mellem és dörzsölgette a puncimat. Három ujjal összecsippentette, megnyomta és köröket írt le így nem csak a csiklómat izgatta, hanem egész puncimat. Közben a melleimről a fenekemre vándorolt a keze és a popsilyukam simizte, nyomkodta és megint extragigahatalmasat élveztem.

Levette a lásat a kezeimről, hasra fordított, összeszorította a lábaim, megmarkolta a kerek feszes kemény seggem, a popsimhoz igazította a farkát és lágyan tolta befele. Kellemesen feszített ahogy tövig tolta belém. Kicsit bent tartotta majd lassan ütemesen dugni kezdte. Lüktetett a puncim a sok élvezéstől feszült a popsim, kapkodtam levegő után, nyögtem, sóhajtoztam, remegtem. Éreztem ahogy megfeszül imádott párom farka, éreztem és élveztem ahogy a sorozatot belémküldi, élveztem ahogy még jobban rászorított a fenekemre, aztán megint tövig tolta belém, rámhajolt és csókolózni kezdtünk. Farka még mindig bennem és összeszorítottam a fenekem, hogy még jobban élvezze aztán elaludtunk.

Reggel felkeltünk, lenyomtunk egy gyors mentetet majd párom el és ki cigizni. A szomszéd srác is kint volt, mondta, hogy hallotta, milyen élvezetes éjszakám volt és milye élvezetes ébredés. Mint mindig mondtam neki és kajánul vigyorogtam rá. Elszívtuk a cigit ő szó nélkül átugrott a kerítésen betolt a házba, mikor a nappaliba értünk már nem volt rajta ruha. Elé térdeltem felhajtottam a farkát, simiztem a zacsiját, harapdáltam a farka tövét és...