Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow December 31.
December 31.
  

Egy kertes ház pincéjében kerámiáztam negyed magammal. Fent az emeleten pedig egy bébiszitter tevékenykedet. Mikor elaludt a csöppség és éppen volt egy szabad pillanata akkor lejött hozzánk dumcsizni.
November volt mikor szóba jött, hogy szilveszterezzünk együtt. Mindenki benne volt. Enikő a bébiszitter meghívót minket, hogy nála bulizzunk és két- három napig maradjunk ott. Aztán eljött december 30-a az indulás napja. Buszra szálltunk és estére már lent is voltunk. Enikőéknél. Persze mi csak hittük azt, hogy befejeződött az utazás, mert Enikő és barátja Csabi vártak ránk. Bepakoltunk a kocsiba, hogy tovább utazzunk, de arra senki sem számított, hogy kicsi lesz a kocsi. Így fordult elő az, hogy Enikő ki a legkisebb volt a hátsó ülésen Tündi, Andi és Pali ölébe feküdt. Mindenki reménykedet, hogy rendőrrel ne találkozzunk ami sikerült is mert gyorsan megérkeztünk a házhoz.
Kiszálltunk s bevittük a csomagjainkat. Enikő és Csabi körbe mutatták a lakást és főleg a két szobát ami külön a fiúknak és lányoknak volt. Kipakoltuk a holmijaink egy részét és leültünk beszélgetni. alig kezdtük el beszélgetni mikor csengettek. Újabb vendégek érkeztek. Enikő ment ki eléjük. Közben Csabival egyre jobban összebarátkoztunk és nem vettük észre, hogy Enikőék már bent vannak a házban. Akkor lepődtünk meg mikor nyílt az ajtó és bejöttek.
Enikő bemutatta az újonnan jötteket. Három lány és egy fiú jött. Anikó, Angi, Gabi és Tibi. A lányok már bulihoz készültek a ruházatuk alapján ami különböző hosszúságú rövid- ami inkább mini szoknyát viseltek, laza pólóval. Feltűnt, hogy mindenki ismeri a másikat csak én nem ismerek senkit sem annyira, de nem zavart. Remekül elbeszélgettünk. A téma folyton változott, majd egyre gyakrabban került szóba a szex és a szerelem. Végül már csak arról beszélgettünk. Előkerültek a rejtett szex magazinok, majd a video filmek. Valami miatt a lányoknak nem volt elég és aztán lassan rájöttem, hogy az egész szilveszteri buli egészen más lesz mint aminek eddig hittem. Az újságok kikerültek a kézből, a videót is kikapcsoltuk és helyette két csomag francia kártya került elő. A lányok egy új játékot találtak ki vele. Összekeverték és mindenki húzott egy lapot magának amolyan alapszámnak. Ha volt olyan lap amit már valaki kihúzott akkor újat húzott az illető. A maradék lapot újra össze keverték és széjjel osztották, de senki sem nézhette meg a lapjait. Ekkora mindenki leült a földre és onnantól játszottunk. A három számomra új lány, próbálták eljátszani a szégyenlőségüket, de túlságosan átlátszónak bizonyult. Mindegyik a lábára ült, de a mini szoknya ekkor mutatta meg valódi nagyságát, hogy mit nem tud eltakarni! A lányok mintha szándékosan ültek volna le így.
A játék kezdetét vette. Mindenki rakott egy felfordított lapot a paklijából középre, és akinek a legkisebb volt a különbség a lapjánál amit elsőnek húzott, az megszabadult egy ruhadarabjától. Volt, hogy többen is ugyan akkora különbséget sikerült kirakni, így egyszerre lett vetkőzés. Minden ruha külön számított egynek, így a zokni is. Legelsőnek én szabadultam meg teljesen a ruháimtól. A lányok kíváncsian nézték fütykösömet mely igen csak kicsi volt és csak lifeget. Szerencsére még tudtam magamon uralkodni, de már nem sokáig. A lányok csalódottak voltak a látvány miatt. Azt hitték, hogy amilyen nagy vagyok ugyan olyan nagy is a szerszámom. A többi fiúnak állt mikor ők is pucérak lettek. A lányok csak a végére szabadultak meg a ruháiktól, de ekkora már nem tudtam uralkodni magamon. Én a lábaimon ültem és így el tudtam rejteni, a többiek viszont inkább kitárulkoztak. A lapokat újra kevertük és széjjel osztottuk.
Enikő vékony alacsony teremtés volt. Kicsike mellekkel, de formásak voltak. Punciját sűrű fekete szőr borította akárcsak Tündinek, ki kicsivel volt magasabb, mint Eni és Anikó, ki középmagas vékony testalkatú és kerek mellei voltak mintha valaki az ideális nőt teremtette volna meg benne. Tündinek is kerek mellei voltak, de valamivel nagyobbak, mint Enié. Angi középmagas lány akinek igen nagy mellei vannak a többiekhez képest, de mégis oly csodálatosan néznek ki. Öle szőrös volt, de nem annyira, hogy őserdőnek lehessen nevezni, mint Eniét. Andi is egy hasonlóan megtermett lány volt, de ő magas volt, majdnem olyan magas, mint én csak az a tíz centi hiányzott neki a kettőhöz, mint amennyivel én voltam magasabb a kettőnél. Andi mellei átlagos volt nem volt semmi olyasmi, ami megfogta volna egy pillanatra a fantáziámat. A cicusát ugyan borította szőr, de fazonborotvált volt és csak egy kis tincsszerűség volt rajta.
Gabi pedig egy fiatal szűzre hasonlított, de csupaszra nyírt cicussal. A fiúk egy magasak voltak kivétel én. A farkuk már igen csak meredezet és a lányok gyakran elidőztek a nézelődésükben. Persze mi is néztük őket amolyan kölcsönös formában. Aztán jött a következő forduló. Szabály ugyan az volt mint az előbb csak azzal a különbséggel, hogy most nem vetkőzni kell hanem valami erotikusat csinálni. Első dolog a nyalakodás volt. Első egyén Gabi volt és Csabi nyalakodott rajta. A hűtőből Enikő hozta be a tejszínhabot és Andi volt az ki Gabit feldíszítette. Gabi középre feküdt. Andi pedig tejszínhabból egy melltartót és bugyit rajzolt rá és végül a köldökére még egy csúcsot rakott. Gabit csiklandozta a hideg hab, de néhány pillanat múltán már Csabi nyelve csiklandozta. Gabi lassan teljesen begerjedt, de a játék szabályai könyörtelenek így Gabi nem juthatott el a csúcsig. Más következet. Anikó és Andi. Andi volt az asztal és Anikó volt a torkoska. A torkossága az egy dolog volt, de a nyelve olyan fürgén járt, hogy pillanatok alatt eltűntette Andiról a habot. Persze a gyorsaság másik része az volt, hogy utána úgy nézett ki mint egy kisgyerek maszatos képpel.
Enikő ekkor egy kisüveg mézet hozott be, mintha sejtette volna, hogy fiú következik. A játék időnként kiszámíthatatlan fordulatokat eredményez, mert most Pali és Tibi lettek az asztalok és Tündi és Enikő torkoskodtak rajtuk. Angi kihasználva a kínálkozó alkalmat jó alaposan bekente mézzel a két fiú farkát.
A két lány nekilátott és igen alaposan lenyalták a mézet. A nyalakodás jól sikerült, mert Pali Tündi szájába élvezet amit nagyon imádott Tündi! Tibinek sem kellet sok, de ő még egy kicsit távol volt tőle így Enikő nem kóstolhatta meg az ízletes nedűt. A méz pedig idő közben elfogyott Angi jóvoltából. A többi lánynak nem tetszet, de Angi olyan mokkásan nézet ki mézes arccal, hogy mindenki csak nevetni tudott rajta.
Angi elkezdte letörülni magáról, mikor kártya kisorsolt engemet és őt. Angi teljesen meglepődőt, de aztán inkább élvezte a dolgot, bár csalatkozott, hogy a szerencse nem egy másik fiút sorsolt ki neki akinek nagyobb a rúdja, de nem nagyon zavarta. Elfogadta tényt. Angi az ölembe ült. Elsőnek az újairól nyaltam le a mézet aztán a szájáról aminek csókolódzás lett a vége.
Angi addig fészkelődőt míg lábaim annyira széjjel nem csúsztak, hogy rudam végre felágaskodd-hasson. Az ágaskodás útjába újabb akadály kerül mégpedig Angi puncija. Megérezte, hogy valami be akar hatolni és addig fészkelődőt, míg rudam el nem indult befelé a kéjtől locsogó hüvelyébe. Alig hatolt be mikor Angi felugrott és előtűnt a többiekhez képest hatalmas rudam. Mindenki csodálkozva nézte, én pedig kicsit szégyelltem mert nekem sokkalta nagyobb volt mint a többieknek, de ezt a szégyenkezést gyorsan levetkőztem mert minden lányt csodálattal töltött le a látványa. Angit megrészegített a látvány és hirtelen mozdulattal rá akart ülni, de nem jött össze és mind a kettőnknek fájt. Ekkor mindenkiben tudatosodott, hogy a játéknak vég és most már a vágyaké a terep. Angit hátra döntöttem a földön lábait széjjel raktam és óvatosan és finoman beraktam neki. Jött is egyből a letolás!
- ... Keményebben! – mondta, mire kihúztam, majd odaillesztettem és egy hirtelen mozdulattal tövig nyomtam. Angit alaposan megleptem és a hirtelen mozdulatom okozta kéj hatására felnyögött. Lábaival átkarolta a derekamat, hogy ne hagyjam abba.
A fiúk lassan, de mindegyikük elment, csak nekem nem sikerült még. A lányok közben váltották egymást. Részben azért, hogy még több élvezetben részesüljenek részben azért, hogy kinek milyen érzést okoz a kéj botja. Mindegyik más volt és másként csinálta, de míg ők többször is eljutottak a csúcsra addig énnekem nem sikerült.
Anikó észrevette és kérte, hogy hagyjam abba egy kicsit. Felállt és kintről egy borotvával és egy borotvahab sprayel tért vissza. Leült az ágyra széjjel rakta a lábait és kezembe nyomta a borotvát. Kevés habot nyomot puncijára és jó alaposan bekente vele. Óvatosan nekiálltam s leborotváltam. Néhány perc multán a ruhával már a habot és a szőrszál maradékokat törültem le. Anikó csupasz puncival ült az ágyon és észrevehetően nézte csupasz cicusát. Farkam pedig továbbra is ágaskodott.
Ani végig simogatta csupaszkáját és cicusait széjjel húzva jelezte, hogy rakjam be. Nekem sem kellet több. Rudam ki- be járt Anikóban mikor Enikő megérintette a zacskómat. Olyan váratlanul tette, hogy egy hatalmasat löktem Aniba, de közben annyira jól eset, hogy közeledtem a csúcshoz. Közben Eni keze hol az én rudamat kapta el és emiatt nem tudtam rendesen kefélni, hol pedig Ani lyukában és csupaszkályán nyúlkált. A lényeg, hogy a végén Gabi punciát nyaltam miközben bal kezemmel Enit újaztam. Ani pedig Enivel csókolództak. Aztán a többiek is beszálltak és bár nem újult erővel, de megint hatalmas nyögéseket és sóhajokat lehet hallani. Én pedig végre elélveztem. Ani már a sokadikon volt túl mire én is követtem őt. Lassan aztán mindenki elcsendesedet és nyugovóra tértünk. Másnap mikor felkeltünk valahogy mindenki elfelejtett ruháit és kire mikor, hol jött rá a szex éhség és ott szeretkezet vele. Volt, hogy két lány volt együtt, de akadt hármas felállás is. Annyira jól jöttünk össze, hogy nem volt egy szabad pillanatunk sem. Folyton hajszoltuk az élvezeteket. Hol egy uborka , egy kolbász vagy banán került a punciba hol egy igazi farok.
Az idő telt és mi fiuk elhatároztuk, hogy az éjfélt egy elsüléssel köszöntjük. A lányok nem sejtették csak mikor közeledet az idő. Egy perccel éjfél előtt tudták meg, hogy mire készülünk. Ekkor nekiálltak segédkezni, hogy valóban sikerüljön. Enikő Csabinak segített. Andi Palinak, Angi Tibinek segítettek és Anikó, pedig nekem. Sajnos csak négy fiú volt így Tündi Tibiékhez szállt be míg Gabi hozzánk. A lányok ekkor igazán kitettek magukért, hogy sikerüljön. Mindenkit meglepet az a vágy ami hajtotta őket, hogy egyszerre elélvezzünk. Rúdjainkat szopták nyalták, rángatták csak, hogy sikerüljön. Aztán jött az éjfél.
... Öt ... Négy ... Három ... Kettő ... Egy ... és mindenki egyszerre sült el. A lányok a nedűt az arcukra és testükre kapták. Rúdjainkból ekkor még kiszopogatták az utolsó cseppet is, majd egymásról nyalogatták le. Aztán jöhetett a koccintás az újévre!
Persze a lányok, amit elterveztek az csak most derült ki, mikor is Anikó véletlenül elszólta magát. Ekkor tudtuk meg, hogy azért rendezték a bulit, hogy egy jót szeretkezhessenek egy gruppenben. Meglepődtünk rajta, de a lányok helyett cseréltek egymással és rúdjainkat kezdték újra finoman masszírozni, ami lassan, de sikerült nekik.
Újév első napját is még szeretkezéssel töltöttük, de már lassan teljesen kimerültünk és a fáradságtól egymás hegyén hátán elaludtunk. Másnap igencsak éreztük a szeretkezés kisseb nagyobb fájdalmait, de ez senkit sem akadályozott meg a folytatásában.
Aztán mint minden jónak ennek is vége szakadt egyszer, de biztos volt, hogy a hónap végén egy hétvégén megint találkozunk, de addig senki senkivel. Persze mire valók a szabályok, ha nem próbálnánk megszegni! Főleg akkor mikor a lányok kezdeményezik a megszegését az élvezetekért, és ki az a fiú ilyenkor ellen tudna állni?!