Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Csak a szokásos buli
Csak a szokásos buli
  

Mivel a férjem azt kérte, hogy kurvásan öltözzek fel, eleget tettem a kérésének. Szűk fekete top, ami kicsit átlátszó, persze melltartó nélkül egy piciny szoknyácska ami annyira mini, hogy bugyi sem fér alá, a hajamat két csurkába fogtam körömcipő és erős smink (talán a smink volt a legtöbb). Párom meglátott és azt mondta, hogy ettől kevesebb ruhát lehetetlen felvenni. Meg akart megint dugni, de már késésben voltunk és szeretem húzni úgyhogy elindultunk.

Már sokan ott voltak mikor megérkeztünk. Egész éjszaka tekergettem magam, dörzsöltem a fenekem a páromhoz aki már nagyon beindult rám (és nem ő volt az egyetlen). Sokat ittunk és inkább nem mentünk haza, Móniéknál aludtunk. Mikor elcsendesedett a buli, bementünk a szobába és istenesen szétkúrt a párom. Ő hamar elaludt utána és forgolódtam egy darabig, majd visszavettem az aligruhámat és kimentem, hogy iszok valami hideg üdítőt.

Sehol senki. Lehajoltam a hűtőnél kint volt mindenem és ekkor valaki megfogta a fenekem, megsimogatta. Simizte a combom is, majd a puncimhoz nyúlt és azonnal becsusszant az ujja. Két ujját betolta a puncimba egy másik ujját rátapasztotta a csiklómra és dörzsözte finoman, lágyan. Láttam, ahogy a nadrágját letolta és vártam, hogy betolja a farkát. Lassan karóbahúzott, tövig tolta a farkát én pedig összeszorítottam a hüvely izmomat és hallottam ahogy felszisszent. Lassan kihúzta, majd visszatolta a farkát, közben kiszabadította a melleimet és simogatta, masszírozta, szorongatta. Még mindig nem tudtam ki dug. A lábam között hátranyúltam, elmartam a golyót és játszottam velük. Ekkor ő egyik kezével a csiklómhoz nyúlt dörzsölte míg dugott a másik kezével a bimbikémmel játszott. A napi emeltadag szexmennyiségnek köszönhetően elélveztem és most már látni akartam kihez tartozik a farok.

Megfordultam és Csaba volt az, Móni férje. Felültem a konyhapultra, széttettem a lábam, magamhoz illetve magamba húztam Csabát. Míg dugott, benyúlt a hűtőbe kivett egy jégkockát, bekapta és a mellemért nyúlt. Beszívta a bimbócskámat és a hideg nyelvével simogatta, szopogatta. Király volt. Lehajtottam a fejem és úgy csókolóztunk, hogy mindkettőnk szájában volt a mellbimbóm ami nagyon izgató volt. Lecsúszott és a puncimba fúrta a fejét. Most a jéghideg nyelvével a csiklómat nyalta. Őrjítő érzés volt és tovább fokozta. A jégkocka maradékát a nyelvével belém tolta, felállt és betette a farkát is. Lassan, nagyon lassan egyre bentebb tolta, majd kirántotta és gyorsan dugott. Észvesztő volt egyszerre érezni a jéghideget és a forró farkát. Nyüszítettem az élvezettől. Legalábbis eleinte, de nem bírtam, én nem tudok halkan élvezni. Egyre hangosabb voltam, már a kezét a számra tapasztotta hangcsillapításnak, aztán azt mondta, hogy nem tudsz csendben maradni, inkább tele teszem a szád. Lehúzott a konyhapultról elétérdeltem a mellem közé szorította a farkát és dugta a cickóimat. Pár pillanat alatt elélvezett, még megjáratta a farkát egy kicsit, majd megtörölköztem, visszavetkeztem (mert ennyi ruha nem öltözés :) ) és visszamentem a szobába.

Beléptem, levettem az aligruhámat a férjem rám nézett és azt kérdezte, hogy megdugtak-e. Kurvára meg, válaszoltam neki, erre ő azt mondta, hogy akkor most szopni fogok és letolta a gatyáját. A lábai közé toltam a fejem, bekaptam mindkét golyóját és nyalogattam. Pillanatok alatt állt a farka és óvatosan megnyalogattam a farka hegyét, játszottam vele, húztam az agyát. Párom megfogta a fejem és rárántotta a farkára, a torkomra küldte a szerszámát. Élveztem ahogy a torkomra küldte. Picit kivettem a számból, megfogtam a golyóit, fogaimat a farka oldalára szorítottam és...

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi