Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Beteljesült vágy
Beteljesült vágy
  

19 éves lány vagyok. Már régóta szerettem volna kipróbálni, hogy milyen egy másik lánnyal szeretkezni, de nem volt rá lehetőségem. A barátnőimnek nem mertem ezt a vágyamat elmondani, mert féltem, hogy esetleg kinevetnek.

Egy hónappal ezelőtt történt azonban egy nagyon különleges dolog. A barátnőmmel Timivel bulizni voltunk, ahol egy kicsit többet ittunk a kelleténél. Nagyon jó kedvben mentünk haza, hozzájuk. Amikor bulizni megyünk, általában náluk alszom, mert ők közelebb laknak a városhoz és így nem kell sokat mászkálni. Felmentünk a szobájába, ahol beszélgetni kezdtünk. Egyszer csak a szex lett a téma. A barátnőm, legnagyobb megdöbbenésemre elmondta, hogy már volt egyszer szexuális kapcsolata egy lánnyal és nagyon élvezte. Ekkor én is megosztottam vele, a legféltettebb titkomat. Mindketten érzetük, hogy itt a nagy alkalom. Kis ideig csak néztük egymást, majd közelebb ültünk egymáshoz. Timi megsimogatta a hajamat, majd lágyan magcsókolt. A lágy, forró csók egyszer szenvedélyesebbé vált. Gyengéden simogatni kezdett és levette rólam a pólómat, majd a melltartómat is. Az ágyra fektetett. Fölém térdelt, majd csókolgatni kezdte a nyakamat. Lassan haladt lefelé. Végigcsókolta a mellkasomat, aztán a melleimmel kezdett el játszadozni.

Finoman körbenyalta a mellbimbómat, majd a szájába szívta és szopogatni kezdte. Nagyon izgató érzés volt. Éreztem, ahogy egyre jobban benedvesedem. A szívem hevesen vert, s már mindennél jobban vágytam arra, hogy a legérzékenyebb pontomhoz érjen. Levette rólam a nadrágot és tovább csókolgatott. Végignyalta a hasamat, különös tekintettel a köldökömre. Finoman beledugta a nyelvét és úgy nyalta körbe. Ezután tovább haladt és a végignyalta a belső combomat, majd áttért a punimra. Ekkorra már teljesen nedves voltam. Gyengéden végignyalta a szeméremajkamat és a csiklómon állapodott meg. Finoman mozgatni kezdte rajta a nyelvét. Olyan jó volt, hogy az már szinte fájt. Alig tudtam türtőztetni magam. Egyre hangosabban sóhajtoztam. Néha lejjebb csúsztatta a nyelvét és beledugta a hüvelyembe. Ez fantasztikus érzés volt. Mikor beledugta a hüvelyembe az ujját, már nem bírtam tovább. Hangosan felnyögtem és az izmaim görcsös összehúzódásának kíséretében elélveztem. Csodálatos érzés volt.