Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Az üres bár
Az üres bár
  

22 éves pesti srác vagyok. Egy helybeli bárban dolgozom esténként. A story, amit elmesélek a múlthét pénteken történt. Már bezártuk a bárt, de a másik csapos sráccal még takarítottunk. Már régóta vonzódom a fiúkhoz, de még kevés testi kapcsolatom volt srácokkal.
Pali a csapos srác mindig is nagyon tetszett nekem. Akkor este különösen szexis volt és valahogy úgy éreztem, hogy én is tetszem neki. Egész este kerülgettük egymást, aztán, mikor egyszer el jött mellettem magamhoz rántottam és megcsókoltam. Nem ellenkezett, sőt visszacsókolt. Szenvedélyesen csókolóztunk, közben simogattuk egymást. Lassan kigomboltam a nadrágomat. Megfogtam a kezét, és rátettem kemény farkamra. Lágyan morzsolgatta a golyóimat, szinte cirógatta, miközben a másik kezével finoman húzogatta a bort. Nekitámaszkodtam egy asztalnak, hogy teljesen átengedhessem magamat az élvezetnek. Közben az egyik kezével elkezdte felfedezni a testem minden zugát. Ujjának fürge játéka közben lassan zihálni kezdett. Hirtelen letérdelt és bevette a szájába kemény farkamat. Először tövig rátapadt és mozdulatlanul élvezte, hogy duzzadó makkom a torkát izgatja. Majd lassan végignyalta. Lehúzta a bort, hogy nyelvével bejárja a makk minden pontját, majd végig nyalta farkamat és lágyan elkezdte szopni az egyik, majd a másik golyót. Mindent lassan és élvezettel csinált, nem volt benne semmi sietség, vagy kapkodás. Igazi profinak bizonyult, aki maga is élvezte, amit csinál. Levette a cipőmet, majd a nadrágomat és a közeli szék felé irányított. Mikor leültem, levette a nadrágját, és ismét rátapadt farkamra. Szopás közben egyik kezével nekiállt a sajátját izgatni, míg a másikkal az enyémet húzogatta a szájába. Egyszer teljesen bevette és a keze a tövénél volt, aztán felhúzta a kezét, miközben a szájából engedte kifelé a farkamat. És mindig olyan mozdulatot tett, mint aki le akarja csavarni. Nagyon izgató volt. Volt mikor végignyalta az egészet, vagy a golyókat szopogatta. Közben szüntelenül izgatta a saját farkát. Ekkor a sajátját abbahagyta és elkezdte az enyémet a szájába verni, míg bele nem spricceltem a nedvemet, miközben o meg a lábamra ontotta. A széken hátradöntöttem fejemet, míg az utolsó cseppeket nyaldosta le farkamról. Korábbi kalandjaimon csak megszoptuk egymásét, és mindenki kiverte a sajátját. Nem gondoltam, hogy másképp is izgathatja a farkamat egy fiú. Pali elmondta, nagyon szereti szopni a faszt és imádja, ha beleélveznek, még ha a fenekébe is. Nagyon jó volt ez a kis esti szórakozás.