Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Az új szomszéd
Az új szomszéd
  

A külvárosban laktam egymagam. Volt egy kertes családi házam, kutyám, szép pázsitom, és medencém. Öt éve itt laktam, és abban az évben mikor, már arra készültem, hogy egymagam fogom leélni az életem, egy új lakó költözött a szemközti házba. Jó szomszéd szokásképp, munkából hazatérve, egy kis finomsággal álltam az ajtója elé. Amint kinyitotta, lélegzetem majdnem megállt.

Hosszú szőke haja, és égszínkék szeme megbabonázott. Gyönyörű alakja volt Trudynak, tudtam meg később a nevét. Még elég nagy szétszórtság volt a házban. Egy-két doboz ürítetlen állapotban hevert a földön.

- Segíthetek kipakolni? – kérdeztem

- Ezeket már magam is helyre tudom rakni. De azért, köszönöm, hogy megkérdezte - válaszolta.

- De ha bármiben segíteni kell, akkor csak nyugodtan jöjjön át hozzám - végül átadtam a süteményt.

Néhány hónap elteltével, áthívott magához, hogy nem tudnám-e megjavítani, folyton szivárgó csaptelepét. A szerszámokat a garázsból magamhoz vettem, és már át is gyalogoltam Trudy házába.

- Szépen berendezte a házát. Van ízlése! – lehuppantam a konyhában mosogató alá.

- Köszönöm, szeretném én is megnézni az Ön lakását, amennyiben beleegyezik - válaszolta.

- Ez csak természetes, amint megvagyok a szivárgás javításával, át is mehetünk, meghívom egy csésze, forró capuccinóra. Remélem, szereti a capuccinót? – kérdeztem, miután egy-két húzással megállítottam a víz folyását.

"Az egyik kedvenc italom a capuccinó, örömmel elfogadom." - jött a válasz. Néhány perc múlva, már nálam voltunk. A konyhában az egyik bárszékre leült, közben beszélgettünk mindenféle dolgokról. Hol lakott? Hogyan választotta ezt a helyet? Stb...

- Dohányzik? – kérdeztem.

- Igen, de ha nem szabad rá gyújtani, akkor nem gyújtok rá.

- Csak nyugodtan, én is dohányzom - válaszoltam mosolyogva, és átadtam a hamuzó tárcát, és megkínáltam tűzzel. A forró capuccinót már megittuk és a cigit is elszívtuk, amikor kiléptem a pult mögül. Tudtam, hogy nincs barátja, a beszélgetésünkből is kiderült. Megfogtam kezét, és megcsókoltam. Viszonzásképp nyelvével táncot lejtett számban.

- Gyere be a szobába Trudy! – invitáltam be ágyamra.

A következő pillanatban már bent feküdtünk. Ingjét felhúztam, Ő pedig letolta nadrágomat. Tenyeremmel gyönyörű formás, kerek melleit izgattam. Heves csókolózásba kezdtünk. Ő is levette rólam pólómat. Kezei egyre lentebb merészkedtek testemen, és ujjai közé vette duzzadó szerszámomat, majd nyelvével elkezdte izgatni. A szoknyáját lehúztam, és a tangáján keresztül kezdtem el punciját nyalogatni. Végül minden ruhadarabot ledobtunk magunkról a földre. Most már ujjaimat benedvesítve helyeztem be szűk hüvelyébe, miközben nyelve körülfonta makkomat, és forró szája elégítette ki kéjtől duzzadt farkamat. Éreztem, hogy nem sok van hátra, hogy elélvezzen, egyre gyorsabban kezdtem el ki-be, mozgatni ujjamat. Megremegett felettem, és felnyögött az orgazmustól. Megfordult, és ráült hosszú szerszámomra, lovagolni kezdett rajtam. Először lassan, majd egyre gyorsabban mozgatta csípőjét. Próbáltam felvenni a ritmust, de olyan gyors volt, hogy alig bírtam már ki, hogy elélvezzek. Néhány perc múlva egyszerre élveztünk el. Sokáig feküdtünk egymáson összefonódva. Csókoltuk egymás száját, és testét.

Aznap szerelem alakult ki kettőnk között. Pár nappal később összeköltöztünk, és kiadtuk Trudy házát albérletnek. Azóta már több mint öt év eltelt. Eljegyeztük egymást, majd összeházasodtunk. Két gyermekünk született. És soha nem felejtjük el az első napot, amikor együtt voltunk.