Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Hirdetések
Ti küldtétek
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Áramszünet
Áramszünet
  

Egyik délelőtt, amikor a munkahelyemen áramszünet volt és nem kellett menni dolgozni, úgy gondoltam, hogy nagytakarítást csinálok otthon. Annak rendje, módja szerint, mindent letöröltem, elpakoltam, kivasaltam, elmostam, felporszívóztam. Mire végeztem jól elfáradtam, ledőltem egy kicsit tévét nézni. Ahogy elernyedtem, bizseregni kezdett a testem. Simogatni kezdtem magam. Jó volt, egyre jobb és kellőképpen fel is izgattam magam. Benyúltam a bugyimba és dolgozni kezdtem a puncimon. Eszembe jutott a fiókban kihasználatlanul heverő dildócska. Kivettem és visszafeküdtem játszadozni. A pólót felhúztam, masszíroztam a mellemet, és mivel elég nagy, gond nélkül megszopogattam a bimbókat. Kellemes volt, régen csináltam ezt. Letoltam a nadrágomat, de a bugyi maradt, csak oldalra húztam úgy toltam be magamnak a pótfarkat és lassan ütemesen mozgatni kezdtem. Fejemet hátrahajtottam, pont úgy mikor dugnak, melleimet masszíroztam és egyre gyorsabban járattam magamban a kis zselés szerszámpótlót. Hamar és hangosan elélveztem. Ahogy feküdtem és simogattam tovább magam, úgy döntöttem, hogy igazi dugást akarok. Egy vad, gyors numerát.

Levettem a bugyimat, felvettem egy piciny szoknyácskát, egy szűk felsőt mély dekoltázzsal, a szokásosnál erősebb smink és elindultam. Bementem a férjem munkahelyére. Elkértem a bankkártyáját és mondtam, hogy menjünk, gyújtsunk rá. Senki nem volt a dohányzóban, mikor beléptünk. Megfogtam a kezét és a puncimhoz tettem. Érzed milyen nedves vagyok, mennyire kívánlak? - kérdeztem tőle. Nekitolt az ajtónak, a lábaival széttolta a lábamat és egy gyors mozdulattal tövig vágta a farkát. Markolta a fenekem, hátul beletúrt a hajamba hátrahúzta a fejem és körbenyalta a nyakam. Ekkor megmozdult a kilincs, gyorsan szétugrottunk, a hamusban lévő cigit elnyomtuk és kimentünk a lépcsőházba a férjem húzott maga után.

Felmentünk legfelülre. Mikor a tetőhöz értünk magához rántott, megcsókolt, megfordított, ráhajtott a korlátra, megfogta a derekem, bepászította a farkát és szép lassan betolta. Mikor már teljesen bent volt, erősen hozzám nyomta a lágyékát, megszorította a csípőm, szép lassan kihúzta a kéjlécét, majd hirtelen, vadul tövig vágta. Kegyetlen gyorsan és keményen dugott. Közben egyik kezével kihámozta a mellem, másik kezével a csiklómat dörzsölte, én pedig alányúltam és simogattam a zacsiját.

A számba élvezz, kértem tőle. Kivette a puncimból, lenyomott, a szemembe nézett azt mondta: imádlak. Kinyitottam a szám és szépen lassan a torkomra tolta a farkát. Pont úgy, mint ahogy a dugást kezdte és pont úgy folytatta is. Fogta az arcomat és vadul keményen dugta a számat, masszírozta a mandulámat. Mikor becsukta a szemét, tudtam, hogy végjáték van. Tövig nyeltem a farkát, a torkomon tartottam, közben megnyaltam a golyóit és simogattam is. Egy kicsit így maradtunk, majd megint vadul keményen szopni kezdtem. Telelőtte a számat lenyeltem a "munkám" gyümölcsét, még kicsit szoptam, amikor hallottuk, hogy keresik.

Leszopogattam gyorsan az utolsó cseppeket is a farkáról, elcsomagoltam, felhúztam a zipzárját, visszaadtam a bankkártyáját és annyit mondtam, hogy csak ezért jöttem.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi