Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow Ablakcsere
Ablakcsere
  

A barátnőm megkért, hogy menjek fel hozzá, míg kicserélik az ablakait, mert neki dolgoznia kell. A szakik hamar végeztek, én zártam a házat, mikor a szomszédból egy kellemes ötvenes faszi jött ki. Kicsit meglepődött, dadogott aztán kinyögte, hogy kávét szeretne kérni. Visszamentem adtam neki egy főzetet és mondtam, hogy én is innék, de itt hideg van. Megittuk nála a kávét elszívtunk egy cigit és indultam tovább a dolgomra.

A lépcsőház ajtajánál tartottam, mikor visszafordultam, becsengettem. Kinyitotta az ajtót és mondtam neki, hogy tudom, hogy szoktatok dugni Ágival, tudom, hogy most is meg akartad húzni és nekem is van kedvem egy kis kóbornumerához. Bementem, levettem a kabátot és mire a kanapéhoz értem, levettem a kis egyben miniruhámat, kiléptem a bugyimból, kebelemelentyűt meg nem hordok, úgyhogy csak egy combfix és egy nyaklánc volt rajtam. Megfordultam, megállt előttem, megcsókoltuk egymást, aztán leültem a kanapéra és kihámoztam a farkát. A tövét a számba vettem majszolgatni, harapdálni kezdtem a szám szélével finoman, lágyan, közben a zacsijával játszottam. Mikor életet leheltem a szerszámába rászívtam magam a makkjára és lágyan szoptam. Kivette a számból a farkát, hátradőltem és szép lassan betolta a farkát. Lassan dugott és simogadta, játszott a hatalmas melleimmel. Összecsippentette a bimbókat és körözött velük, összeszorította a cickókat, dörzsizte, simizte és dugott lassan.

Kivette a farkát a puncimból és körbenyalta, szívta, dörzsölte, simizte, aztán széthúzta az ajkaimat és lassan de erősen nyalta a csiklóm. Lassan és egyre jobban élveztem. Megmarkoltam a fejét és rászorítottam a puncikámra. Beletúrtam a hajába és dörzsöltem a fejét és sóhajtoztam, egyre hangosabban, egyre gyakrabban, egyre hosszabban. Sokára élveztem el, de elnyújtott intenzív élvezés volt. Mikor elmentem a lassú erős nyalásból gyors erősre váltott, iszonyat sebességgel lefetyelte a puncikámat és megint elélveztem, de most pillanatok alatt. Megfogtam a fejét, a melleimre hoztam, hogy most azokat szopogassa és dugjon. Nyoma sem volt a lassú dugásnak, gyorsan, vadul, keményen kúrt és míg térdelve dugott játszott a mellemmel és dörzsölte a pinuskámat.

Felállt, feltérdeltetett, belekapaszkodott a derekamba és keményen bevarrta a farkát. Szorította a derekam, markolászta a fenekem és dugott serényen, aztán belemarkolt a hajamba, meghúzta, felhúzott, megcsókolt aztán egy nagyot rásózott a fenekemre. Felvisítottam. Fájt egy kicsit, de nagyon jó volt. Még!. Mondtam neki és hol az egyik, hol a másik oldalára húzott egy keményet a kerek, feszes kis popsimra. Kurva jó volt ahogy keményen dugott, húzta a hajam és verte a fenekem. Fokozta az izgalmat és az élvezést és én megint kitudja hányadszorra elélveztem.

Kivette a farkát és mondta, hogy kapjam be. Leültettem, széthúztam a lábát, bekaptam a golyóit és nyalogadtam, szopogadtam, közben rejszoltattam. A farka tövét a szám szépével óvatosan megharaptam és a nyelvemmel dörzsöltem, majd járt a fejem a tövétől a hegyéig. Hátrahúztam a bőrt ütközésig, a szemébe néztem a nyelvem hegyével a makkjának az alját dörzsöltem erősen. Megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Előbb a makkját csókoltam, majd letoltam a farkát a torkomra. Gyorsan, erősen, vadul szoptam és hamarosan a számba torkomba ürítette a tárat.

Nem hagytam abba a szopást. Nyögött, szorította a fejem, sóhajtozott ahogy tovább szívtam, szoptam, dörzsöltem a makkját, játszottam a kavicsaival. Aztán mikor lankadtra szoptam a farkát, még bekaptam a golyóit is és egyszerre nyaltam,szopogadtam a teljes készletet.

Leültem mellé, dumáltunk egy kicsit, közben fogdosott, simogatott, markolászott mindenhol. Aztán felöltöztem, megadtam a számomat neki, hogy hívjon bármikor ha akar egy menetet. Beültem a kocsiba és úgy döntöttem elmegyek a férjem munkahelyére, hogy leszophassam felvezetésként az esti dugáshoz.

Írta és mindezt átélte: Talabos Andi