Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A vizsga
A vizsga
  

Jane már ki tudja, hányadszor próbálta meg letenni az autóvezetői vizsgát, de valami mindig közbejött, és általában az ő hibája miatt. Pedig nem is szőke nő volt, hanem egy karcsú, hosszúcombú, feszes mellű barna bombázó. Az oktatója, hogy segítsen rajta, egy kellemes, szombat délutáni vizsgaidőpontra írta be, talán a kisebb forgalomban nagyobb szerencséje lesz.
A kertváros felé vették az irányt, ki a város közepéből. Már kezdett fellélegezni az oktató, amikor Jane elnézett egy piros lámpát, és majdnem elütött egy gyalogost. Az egy szem gyalogost kivéve kihalt volt a terület, sehol senki, az út egyik oldalán pedig egy fákkal körülvett parkoló volt. Jane azonnal kapcsolt, mielőtt még a vizsgabiztos elővehette volna a dokumentumokat, hogy megbuktathassa.
– Kérem, ne tegyék, ne buktassanak meg. A barátom már így is cikiz, hogy hogy lehetek ilyen hülye. Kérem, megteszek mindent, amit csak akarnak... - és kihívó pillantást vetett előbb a vizsgabiztosra, majd az oktatóra is. Vonzó nő volt, mindig elegáns, most is csak egy minszoknya és egy feszes top fedte a testét, a legújabb, szexi parfümillat pedig minden pasit meg tudott bolondítani. Hátranyúlt a hátsó üléshez, és végigsimította kezével Albertnek, a vizsgabiztosnak a combjait, másik kezével Fredet, az oktatót részesítette kellemes élményben.
A vizsgabiztos találkozott már sok ilyen lánnyal, akik a testükkel vásárolták meg a jogosítványukat, és nem volt túl gátlásos ember. Belemarkolt Jane hajába, az arcához húzta a lány arcát, és csókolózni kezdtek. Közben az oktató simogatta Jane hátát, fenekét. A lány azt hitte, nehéz lesz ezzel a két pasival megküzdeni a jogsiért, de rá kellett jönnie, ő is élvezi a helyzetet. Felizgult, és csókolózás közben már kezdte Albert csatját kinyitni, előbányászni a merevedő farkat a nadrágból. Széles, nagy autó volt, az első ülések is elég távol voltak egymástól, könnyen tudott behajolni az ülések közé, és máris kényeztetni kezdte a férfit. Közben Fred nyalogatta a hátát, simogatta a feszes popsit, és masszírozta a csini melleket. Nagy cuppanással kivette a szájából Albert szerszámát, és gyorsan levette a top-ot, aztán villámgyorsan, ahogy csak a szexi csajok tudnak, kibújt a szoknyából.
Fred rátérdelt a két ülésre, Jane mögé. A csaj ismét rácuppant a vizsgabiztos farkára, és szopta, szívta mohón, egy kicsit rá is harapott, mikor Fred kemény pénisze becsusszant a szűk puncijába. Albert meg is markolta a csaj fejét, aztán megenyhült, mikor a lány tovább szopta a farkát. Jane nem is tudta, mire koncentráljon – jó érzés volt a kemény farok a puncijában, de ó érzés volt a szájában mozgó kemény rúd is. Viszont Albert is többet akart, ezért beálltak a parkolóba, kiszállították a csajt a kocsiból. Jane leguggolt, nekidőlt a kocsi oldalának, a két pasi pedig felváltva dugni kezdte a száját. Furcsa izgalmat érzett, úgy érezte megát, mint egy prosti, aki a testével fizet, és ez izgató érzés volt számára. - Mekkora kurva vagyok – gondolta, és ettől csak még jobban felizgult. Aztán ráhasalt a csomagtartóra, a férfiak felé tartotta a fenekét:
- Nos uraim, ki kezdi?
A vizsgabiztos nekikészülődött, és irtózatosan megrakta Jane-t. Az egész autó rázkódott, mozgott. Aztán következett Fred. Jane már várta a puncjába a következő rohamot, de Fred lassan a popsija lukához illesztette a szerszámát. Nem ellenkezett, félt, ha nem engedi, ugrik a jogsija. Széjjelebb nyitotta a lábait, és érezte, ahogy a hatalmas szerszám lassan befurakszik a fenekébe. Fájt, feszítette, de közben egyre jobban merevedni kezdtek a mellbimbói, egyre jobban begerjedt, végül már kívánta, hogy a fájdalom átjárja egész testét. Fred teljesen karóba húzta, tövig behatolt a szűk kis popsiba. Jane óriásit sikított, aztán már némán tűrte, ahogy az oktatója keféli. Végül Fred egy óriásit élvezett, teleélvezte a lány popsiját. Alfred következett. Mivel még soha nem csinált anál szexet, most itt volt az ideje, hogy kipróbálja. A remegő, ziháló lány felizgatta, és ő is keményen megdugta a csajt. Jane belekapaszkodott a hátsó ablak keretébe, már a könnyei is csorogtak, fájt neki, de volt valami nagyon izgató abban, hogy teljesen kiszolgálta a két férfit.
Miután mindketten jól érezték magukat a lányban, felöltöztek, Jade is magára kapta a ruháit. Fájó popsival ült hazafelé az autóban, piros arccal, a kér férfi, mintha mi sem történt volna, nyugodtan ültek. Amikor fáradtan belépett a lakásuk ajtaján, a barátja, szokás szerint, megint megkérdezte. – Na, mi van, meghúztak? Jane legszívesebben a közkedvelt viccel válaszolt volna: "ketten is, de átmentem", de nem szólt semmit, csak mosolygott...