Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A titkárnők gyöngye
A titkárnők gyöngye
  

Edit egy harmincas éveinek közepén járó, csinos, elegáns, és vonzó nő volt. Sötétvörös, rövid hajával, formás fenekével és remek alakjával vonzotta a férfitekinteteket, munkahelyén, ahol titkárnőként dolgozott, és azon kívül is.
Egy napon azonban új, fiatal főnököt kapott, aki azonnal megtetszett neki. Bár Editnek volt férje, és 2 gyermeke is, azért habzsolta a férfiakat. Ez Róbertnek is a fülébe jutott, egy nap tehát munkaidő utáni maradásra bírta Editet. – hívatott, főnök? – kérdezte Edit, kacéran, amivel tudta, hogy ha Róbert nem közömbös iránta, minden bizonnyal fel fogja izgatni. Edit leült, nem szólt semmit, várta, hogy Róbert mondjon valamit. A főnök diktálni kezdett, Edit, kicsit csalódottan, de jegyzetelt. Róbert közben felállt, és Edit mögé állt. Majd, diktálás közben Edit nyakához hajolt, és belecsókolt. Edit megremegett, bár sok pasival volt már dolga, de az érzéki dolgok mindig nagy hatással voltak rá. A mellbimbói máris merevedni kezdtek. Róbert észrevette ezt, és simogatni kezdte a formás cickókat. Edit felsóhajtott, széttárta a lábait, Róbert pedig, gyakorlott mozdulatokkal simogatni kezdte a nőt, a legérzékenyebb pontjainál. Majd megcsókolta a nőt, belenyúlt Edit bugyijába, és simogatta, ujjazta a csinos titkárnőt, aki hallhatóan élvezte a kényeztetést, és cserébe gyors és profi mozdulatokkal kicsatolta Róbert övét, lehúzta a nadrágot és az alsógatyát a férfiről, és mohón szopni kezdte. Róbert nyögött egy óriásit, és simogatni kezdte Edit haját. – Nagyon jól csinálja, kedves Edit – lihegte Róbert, és simogatta Editet, már nem csak a haját, hanem a hátát, a vállait is. Szinte teljesen a torkáig hatolt a szerszámával a nőnek, aki boldogan szuszogott az óriási péniszen. Róbert még nem akart ilyen hamar végezni a nővel, kihúzta a farkát a nő szájából, felemelte Editet, felültette az íróasztalra, és most ő járta be a nő testének minden porcikáját, kézzel és szájjal. A titkárnő már rég volt ilyen határozott, de mégis gyengéd férfi kezei között, teljesen átadta magát a kényeztetésnek. Amikor gyors mozdulatokkal főnöke megszabadította a bugyijától, felsóhajtott:
- Ahhh... főnök... nyaljon ki... már úgy hiányzik... Róbert a nyakába vette a nő lábait, és nyalta a nő csiklóját, szeméremajkait, megemelte a nőt, szinte a szájára húzta, és úgy nyalta, falta, a nyelvével behatolt a nő hüvelyébe, és néha a popsijába is bele-belenyalt.
– Igen... dugjon a nyelvével főnök... - zihálta egyre hevesebben Edit. Róbert már nagyon kívánta a nőt, ölbe kapta, csókolózni kezdtek, nekidöntötte a falnak a nőt, és gyorsan, türelmetlenül behatolt a nőbe, Edit körmei végigszántották a hátát. Edit már rég érzett ilyen feszítő érzést a puncijában, Róbertnek az átlagosnál nagyobb szerszáma volt. A mohó titkárnő körülfonta a főnököt, és élvezettel csókolta főnöke nyakát, száját, miközben egyre erősebben lökte őt Róbert. Fel-le mozgott a falon a nő, ahogy Róbert kemény szerszáma ki és becsúszkált izgalomtól remegő, nedves puncijában.
Edit behunyta szemét, úgy élvezte a ki-be mozgó szerszám csúszkálását szűk hüvelyében. – Isteni – lihegte...
- De a popsim már rég kapott élvezetet – búgta főnöke fülébe, mire a férfi lehúzta a farkáról a nőt, az íróasztalra hasaltatta. – Ezt akarod, te kurva? – kérdezte Róbert – ettől aztán Edit még jobban felizgult – imádta, ha csúnyán beszélnek vele, de ezt nem hangoztatta… Megemelte a popsiját, Róbert a lukához illesztette makkját… Nagyon szűk volt, ezért Róbert megnyálazta, megujjazta előtte, majd ismét beillesztette a makkját a nő popsijába, és lassan tolni kezdte befelé. Edit nyögött, szuszogott, sikítozni nem mert, félt, hogy esetleg mégis meghallja valaki… bár már nem volt senki a gyárban. Megkapaszkodott az íróasztal szélében, és érezte, ahogy a méretes szerszám egyre mélyebbre jut a popsijában.
Végül már nem bírta tovább, sikított egy óriásit – Róbert rácsapott a fenekére, és lassan kifelé húzta szerszámát. Aztán befelé, már gyorsabban ment, Edit popsija kezdett tágulni, és ismét kifelé… egyre gyorsabban ment a dolog, és Edit is egyre jobban mozgott előre-hátra, segítve ezzel a férfi mozgását is. – Istenem…. basszon még….Róbert már nagyon gyorsan tudott mozogni a nő fenekében, Edit pedig iszonyatosan élvezte. Mindketten tudták, hamarosan elélveznek. Aztán Edit megremegett, az összes izma összerándult, épp, mikor Róbert tövig a popsijában volt, elélvezett... Izmai összeszorították Róbert farkát, aki erre szintén óriásit élvezett… teleélvezte Edit popsiját.
Amikor pár hét múlva létszámleépítésre került sor, Edit ez elsők közt volt, akit elbocsátottak. Róbert búcsúzóul azt mondta:
- Remélem, a végkielégítéssel elégedett, kedves Edit...