Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A szomszéd srác a férjem és én
A szomszéd srác a férjem és én
  

A mai napot is mint minden napot egy jó kis gyors menettel indítottuk, mert a férjem kávé helyett szexel szereti indítani a napot. Miután lerendeztük egymást ő ment dolgozni én meg cigizni. A szomszéd srác mint általában már kint várt és cigizett. Mondta, hogy egyszer szeretné megnézni, hogy mit művelünk egymással, én meg mondtam neki, hogy ennek nincs akadálya.

Este míg a párom zuhanyozott és betette a laptopot a tévé mellé, skype elindít, srác felhív, én pedig nagy terpeszben bevágódtam az ágy közepére és nyomtam neki egy maszti-show-t. Látványosan elnyújtottam simogattam magam mindenhol, játszottam a puncikámmal és jól élveztem. Mire a párom beért már túl voltam az első élvezésen. Nevetve mondta, hogy "látom elkezdted nélkülem, de most becsatlakoznék" és azonnal a lábaim közé vágódott farkát betette, csókolgatott és finoman lágyan dugott, aztán egyre jobban bevadultunk és pörögtünk-forogtunk az ágyban, ki tudja hányszor élveztem el, a végén pedig kaptam egy kellemes arcpakolást.

Mikor végeztünk, megkérdezte halkan a fülembe súgva, hogy kinek nyomtuk a show-t. Elmondtam neki mindent ő pedig a géphez lépett és mondta a kamerába, hogy gyere dugd meg nyugodtan, az ajtó nyitva, a járást ismered. Míg feljött a szomszédka, a párom fenntartotta az izgalmamat, túráztatta a puncim. Álldogált az ágy mellett, zavarban volt. Párom mondta neki, hogy ne szégyenlősködj, inkább leszállok az ágyról, én pedig megfogtam a kezét, lehúztam az ágyra, leszedtem a nadrágját és kényeztetni kezdtem a farkát. Szoptam egy darabig, aztán megfordultam, hogy láthassa a fenekem/puncim és vegye kezelésbe. Lágyan, kellemesen, finoman, óvatosan játszottam a farkával, amikor a férjem hozzám lépett, két kezét a tarkómra tette és rányomta a fejem a farkára, tövig vágta a számba, rászorította és azt mondta, hogy szopj, ne csak szopogass. Ekkor elmúlt a szégyenlőssége a srácnak, belefúrta a fejét a puncimba és szívni, nyalni kezdte vadul, markolta, simogatta, a fenekem, hátam.

Egy darabig így elvoltunk, de ő már eléggé bevadult és váltott. Helyet cseréltünk ő vadul dugta a szám és hevesen falta a puncim. Mikor megint elélveztem, a hátára feküdt és háttal neki a farkába ültem, előre hajoltam, hogy szebb látványt nyújtson a fenekem és intettem a páromnak, hogy jöjjön, had szopjam. Megkaptam akit akartam. Dugtam a szomszéd srácot és szoptam a párom. Mikor elfáradtam a pattogásban oldalra dőltem, a szomszéd ebben a pózban dugott tovább, a párom az ölébe vette a fejem úgy nyaltam faltam a farkát. Most csak szopogattam, a saját élvezésemmel foglalkoztam inkább a szopást csak a élvezetem kedvéért csináltam, mert nagyon imádom. A srác dugott egyre gyorsabban, markolászta simogatta a fenekem, a párom farkán járt a nyelvem, a párom pedig simizte az arcom, gyúrta, dörzsölte a mellem, csipkedte finoman a bimbómat. A szomszéd a hátamra fektetett, keresztbe fogta és összeszorította a lábaim úgy verte be a farkát. A fejem lelógott az ágyról úgyhogy a párom a mellem közé tette a farkát és dugta eszeveszetten és pedig közben a golysziját morzsolgattam, és a fenekét nyalogattam.

Mindkét fiú egyre szaporábban vette a levegőt. A szomszédka gyorsult, a párom pedig kikapta a mellem közül a farkát, letérdelt az ágy elé és a számat kezdte dugni. Hol a szájpadlásomhoz, hol a nyelvemhez dörzsölte a farkát, hol pedig a torkomra vágta. Éreztem a puncimban és a számban is, hogy mindkét farok pulzál. Vártam az áldást nagyon. Mindketten egyszerre kikapták belőlem a farkakat és járt a kezük mint a motolla. egyik kezem a szomszéd srcá makkját szorította, dörzsölgette, másik kezem a férjem farka hegyén körözött. Mindketten egy idő után egyszerre lekapták a kezem a farkukról. Egyszerre csattant a forró sperma az hasamon és az arcomon. Miután rám ürítették a tárakat megint elmartam a makkjukat és dörzsiztem, simiztem, köröztem a tenyeremet rajtuk ők pedig nagy nyögésekkel hálálták a ténykedésemet.

Én mentem zuhanyozni, a párom kiírta a felvételt a szomszédnak. Mire visszaértem a hálóba a párom már egyedül feküdt az ágyon, mellette egy masszázsolaj és egy dildó. Nem volt még elég kérdeztem nevetve, mire ő azt mondta, hogy belőled soha, azzal lerántott az ágyra, hasra fordított egy kis olajat csorgatott a hátam, fenekemre és a lábam közé, ezzel elindult a következő felvonás.