Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A strandon
A strandon
  

Szép nyári délután volt, mikor barátnőimmel strandolni mentünk. Egy kis kikapcsolódásra vágytunk. Erre az időre hanyagoltunk minden munkával kapcsolatos dolgot. A szomszéd város szabad strandjára igyekeztünk a napernyőkkel és törölközőkkel megrakott autóval. Barbara, egyik legjobb barátnőm találta ki, hogy hagyjuk most otthon a barátainkat, és csapjunk egy csajos délutánt.
Fél kettőre már ki is pakoltuk a cuccainkat, és engedtük, hogy a nap barnítsa a bőrünket. Elég sokan voltak a strandon, viszont Jill, a másik barátnőm szeretett volna egy kevésbé emberektől hemzsegőbb helyre menni. Felvettük törölközőinket és felfedezőútra indultunk. Kb. húsz perc gyaloglás után találtunk egy érintetlen elhagyatott területet. Jill levette magáról a bikinijét, leterítette a törölközőt, és engedte, hogy eddig takart testrészeit is jól lebarnítsa a nap. Barbara is követte barátnőnk példáját, viszont Ő még egy kicsit megmártózott a folyó vizében először. Itt volt egy jó alkalom, hogy én is kipróbáljam, mit éreznek barátnőim. Amint lekerült rólam a tanga is, mintha újjászülettem volna. Éreztem minden testrészemen, a lágy meleg szellő fuvallatát, a nap sugarainak érintését. Napszemüvegemet felvettem, majd hátamra feküdve kikapcsolódtam a folyóparton.
Halk nyögések térítettek vissza nyugodt gondolataimból a valóságba. Amint kinyitottam szemem és félre fordulva láttam, hogy Jill keze Barbara punciját izgatja, amíg másik jó barátnőm, Jill formás kerek mellével volt elfoglalva. Benedvesedtem, végül én is magamhoz nyúltam az előttem zajló események láttán. A kezeimmel végigsimogattam a melleimet, majd egyre lejjebb kerültek, és ujjaim behatoltak puncimba. Ritmikusan mozgattam magamban ujjaimat, a másik kezemmel pedig csiklómat izgattam.
- Nem akarsz beszállni? – kérdezték tőlem egyszerre a csajok, kis időre megszakítva együttlétüket.
Nem szóltam semmit, odamentem Barbara formás popsija mögé, és nedves ujjaimat becsúsztattam hüvelyébe. Így most már Jill is tudta magát simogatni. Nyelvemmel, Barbara csiklójával játszottam, míg el nem élvezett. Jill is óriási orgazmust élt át, Barbara ujjai hatására. Kis idő elteltével megcseréltük a formációt, és az én forró puncim nyílását nyalták-falták a lányok egyszerre. Isteni volt az érzés, miközben éreztem nyelveik érintését, és néhány perc múlva hangos nyögéssel élveztem el.
- Megmártózom egy kicsit a vízben csajok, addig kényeztessétek magatok, nemsokára visszajövök! – mondtam és kéjtől remegő lábaimmal besétáltam a hűsítő folyóba. Bentről a vízből figyeltem a lányok hancúrozását, amit kint a parton vittek véghez. Már egymás punciját nyalogatták. "Hogyha ezt a barátaink látnák", gondoltam magamban. "Kimaradtak egy jó kis leszbi filmből". Barátnőim felsikoltottak az orgazmustól, majd egymás mellett elterültek az élvezettől. Mikor éreztem, hogy nem bírom már tovább kimentem a lányokhoz, és csókolgatni, nyalogatni kezdtem Barbara testét. Jobb kezemmel Jill mellét hasát, és punciját simogattam. Még kétszer élveztünk el mind a hárman mire befejeztük a "strandolást".
Felvettük a fürdőruháinkat a homokból, és felöltöztünk. Összehajtottuk a törölközőket, és indultunk vissza a szabad strandra, ahol otthagytuk a napernyőket. Mindezeket bepakoltuk a kocsiba, és Barbara a visszafelé vezető úton megjegyezte, hogy - "ezt meg kell még ismételni minden nyáron." Azóta eltelt már néhány év, és nem csak nyáron ismételtük meg a csajokkal a dolgot.