Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A sofőr
A sofőr
  

Ritkán jártam szórakozóhelyekre, de most az ismerősök invitálására, azt mondtam: -"Egyszer élünk". Délután nem nagyon készülődtem, így egy farmert és egy inget vettem fel, miután lezuhanyoztam. Aztán beültem a kocsimba majd a város egyik lepukkant italozójába vezetett utam. A baráti kör már várt és unszolásukra felhajtottam egy-két üveg sört, hogy jobb legyen a hangulatom. Bár autóval érkeztem a megbeszélt helyre, de gondoltam, elszáll belőlem az alkohol, mire hazaindulunk. A szórakozóhely nem szenvedett szép lányokból hiányt. Egyet-kettőt még én is ismertem látásból, de megszólítani sohasem mertem őket.
Éjfélt ütött az óra, mikor hozzám lépett az egyik lányka és mondta, hogy vigyem már át néhány barátnőjével együtt a másik városban található diszkóba. Közben kiderült, hogy Petrának hívják. Mondtam, hogy egy kicsit spicces állapotban vagyok, meg kevés a benzin az autóban, de a kék szemével úgy nézett, hogy nem tudtam ellenállni, végül belementem. Még rajta kívül három lány szállt be a kocsiba, és két perccel később már félúton jártunk. Mögöttünk ment a lányos csevely a pasikról, meg az éjszakákról. Mellettem az anyósülésen ülő Petra megkérdezte, hogy mivel viszonozhatná, ezt a szívességet?
- Kérhetsz bármit! – mondta, miközben megfogta kezemet.
Elértük célunkat, a három lány kiszállt a kocsiból, majd siettek is be a táncparkettre. Petra viszont maradt.
- Kocsikázzunk egy kicsit – mondta, mélyen a szemembe nézve.
- Oké, bár nem tudom, meddig bírja a motor benzin nélkül.
Beindítottam, majd egyre messzebb kerültünk a városok zajától, és kivilágított területeitől. Egy kietlen termőföldekkel tarkított helyre érkeztünk. Lekapcsoltam a fényszórót és a motort is leállítottam. Petra magához húzott és a nyelvünk a következő pillanatban már táncot járt egymás szájában. Nem tudtam ellenkezni, de nem is akartam. Már rég volt szexuális kapcsolatom, így már ez a csók is elég volt ahhoz, hogy rögtön beinduljanak ösztöneim. Petra már észrevette farmeromban feszülő férfiasságomat. Hátradöntöttük az üléseket, lehúzta a sliccemet, és már kezei tapadtak farkamra. Közben az én kezeim is elkalandoztak, a melleit simogattam a ruhán keresztül. Kicsivel később már lekerültek rólunk a ruhák és a keze helyett a szájával, és nyelvével kezdett kényeztetni. Megfordult, hogy én is foglalkozzam vele. A fazonra borotvált punciját kezdtem el nyelvemmel izgatni. Szeméremajkait széthúzva bedugtam nyelvemet forró nyílásába, majd az ujjaimat is használva melyek úgy jártak benne, mint a motorban a dugattyúk, a kéjtől felnyögve élvezett el. Újra megfordult, és bevezette ágaskodó farkamat puncijába. Egyre mélyebb engedte magába szerszámomat, majd lassan, aztán egyre gyorsabban mozogtam benne. Melleit simogattam, mellbimbóját pedig a nyelvemmel körkörösen nyalogattam addig, amíg lassan megkeményedtek számban. Már nem bírtam sokáig. Néhány perc múlva miután Ő is elélvezett felettem én sem bírtam sokáig, beleélveztem kéjtől forró testnyílásába. Ez az érzés olyan volt, mintha most vesztettem volna el szüzességemet. Az érzést már rég éreztem, utoljára fél éve voltam együtt lánnyal. Egymás mellett feküdtünk egy darabig, majd felöltöztünk. Én még figyeltem gyönyörű alakját, amint belebújik meztelen testét takaró ruháiba.
Még egy csókot megengedtünk egymásnak mielőtt visszaindultunk. Azt hittem nem visz már vissza minket a legközelebbi városba a benzinhiányban szenvedő kocsi, de kibírta. Petra még mielőtt kiszállt volna a kocsiból, hogy Ő is bemenjen a barátnőihez táncolni, megkérdezte:
- Szóval mivel tartozom, hogy áthoztál bennünket?
- Semmivel, de bármikor, hogyha át szeretnétek jönni diszkóba, nyugodtan keressetek fel, leszek a sofőrötök!
Azóta már többször fuvaroztam Őket városoktól városokig, és mindig valamelyikük, de volt, mikor ketten is viszonozták szívességemet. Ám ez már egy másik történet. Amíg meg nem írom a következőt, addig is sofőrködöm egy kicsit.