Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A nyeremény
A nyeremény
  

Egy játékszelvénnyel nyertem a nyaralást egy európai, tengerpart melletti városba négy napra. Bepakoltam bőröndjeimbe ruháimat és néhány bikini is bekerült, gondoltam, mártózom egyet a strand vizében is, ha már ott vagyok. Éjszaka hamar eltelt a repülőgépen, mivel átaludtam az egész utat. Kisétáltam a repülőtérről, és egy taxit leintve érkeztem meg a szálláshelyre. A hotel négy csillagos volt, de a kiszolgálás nálam tízes skálán tízet kapott.
Az első két nap, strandolással és vásárlással telt. Egy-két csecsebecsét és néhány új trendet követő fürdőruhát is vettem. Átengedtem magamat a nyaralás örömeinek, és fél napjaimat kint feküdtem a tengerparton, és sütkéreztem. Harmadik nap amikor a strandról visszamentem a hotelbe, elfelejtettem néhány banánt, és ananászt venni, és megkértem a szobaszolgálatot, hogy hozzanak már fel egy két vitaminnal dúsított gyümölcsöt a szobámba. Addig én bementem a fürdőszobába, és lezuhanyoztam. Öt perc múlva meghallottam a kopogást, és egy köntöst magamra kaptam, hogy még se teljesen meztelenül nyissak ajtót egy idegen embernek. Mikor megláttam a pincért, majdnem hanyatt estem a meglepődöttségtől. Az egyik csoporttársam volt, még a főiskolai időkből, és titkon bele voltam zúgva. Beinvitáltam, és Ő is rögtön megismert.
- Hát te itt Erika? – kérdezte.
- Én is kérdezhetném John ugyanezt tőled! Nyertem a nyaralást – válaszoltam, majd puszit adtunk egymás arcára.
- A fősuli után nem akartam még egyből elkezdeni dolgozni, először világot akartam látni. Voltam sok helyen, és sok munkát kipróbáltam már, végül itt kötöttem ki.
Leültünk a kanapéra, és felidéztük a sulis éveket. Később szóba került az is, hogy bálványként imádtam Őt.
- Tudtam, hogy belém voltál zúgva, csak nekem volt akkor barátnőm. De amikor eljöttem a nagy felfedező utamra, szakítottunk. Úgy láttuk, így lesz a legjobb.
Kivillantottam vállamat, és combjaimat is a köntösből. Szemei elkalandoztak melleimre, majd széthúztam ruhámat. Láttam amint a farka már egyre jobban feszül nadrágjában.
- Van itt valami ami ki szeretne bújni - mondtam, majd a kezemmel letoltam gatyáját. Finom selymes ujjaival megfogta melleimet, majd a tenyerével kezdte el izgatni mellbimbóimat. A következő pillanatban, már a számban volt meredező hímtagja. Lefeküdtünk a padlóra, és leöltöztünk, hogy egymást tudjuk izgatni a szánkkal.
- Nagyon jól csinálod – mondta, és becsúsztatta ujjait puncimba. A nyelvével pedig szeméremajkaimat és csiklómat izgatta. – Ha tudnád miket csináltam a főiskola alatt – gondoltam magamban. Nyelveim rátapadtak kéjtől duzzadó szerszámára, úgy elégítettem ki. Néhány perc múlva forró spermája terítette be az arcomat.
- Szeretném magamban érezni a farkadat! Erre várok már a főiskola óta!
Felfeküdt az ágyra és, becsúsztatta nedves puncimba hímvesszőjét. Az ágyékához dörzsölődő csiklóm olyan ingereket keltett bennem, hogy már majdnem elélveztem. De nem kellett sok, kis idő elteltével összeborulva eszméltünk fel, az orgazmusok után. Megbeszéltük, hogy még ki akarom használni az egy napot ami még hátra volt a nyaralásomból, és még kétszer beszéltem a szobaszervizzel, hogy hozzanak fel édességet, és mindkét alkalommal Johnny hozta fel nekem a gyümölcsöket.
Aztán elváltak útjaink végleg, amikor felszálltam a repülőgépre. Kikísért a repülőtérre és azóta már nem találkoztunk. Akkor még csókolóztunk tíz percig, búcsúzóul. De hátha nyerek még egy nyaralást ugyanoda, és talán találkozhatunk, és újra szeretkezhetünk.