Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A korrepetálás
A korrepetálás
  

James Keeler vagyok, nemrég kezdtem el a főiskolát. Minden nagyszerűen ment, de a matekkal valahogy nagyon hadilábon álltam. Ezért a szüleim elhatározták, megkérik egy jó ismerősüket (anyán egyik barátnőjét, aki matektanár), hogy foglalkozzon kicsit velem. Tehát, már ismertem a nőt, Sarah-nak hívták, 40-es éveinek a közepén járt, de ahhoz képest elég jól tartotta magát. Jó teste volt, és az arca sem volt csúnya. Rövid, szőke haja volt, barna szemei, és általában mindig nagyon elegáns volt.

Uncsi a matek

Egy késő esti órán mentem fel nála először, felkészülve egy fárasztó, unalmas matekozásra. A férje nem volt otthon, a lánya, aki velem egyidős volt, a barátnőinél bulizott. Ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább azt vettem észre, milyen csinos nő, és egyre többször kerestem a tekintetét. És amikor észrevettem, hogy ő is flörtölget velem, visszanéz, mélyen a szemébe nézve, felbátorodtam. Az egyik példa megoldásánál megfogtam a kezét, mintha ki akarnám venni a tollat a kezéből, közelebb húzódtam, és ő nem ellenkezett, sőt!
Csak annyit mondott:
- Tudod, ugye, hogy hülyeséget csinálunk?
Mire én:
- Hát persze, de nem érdekel, jó nő vagy!
És átöleltem, majd csókolózni kezdtünk. Mohón csókolt, és élvezettel, mint aki nagyon ki van éhezve. Már a csókolózástól nagyon beindultam, elkezdem vetkőztetni, és ő is engem. Nem sok idő kellett hozzá, mert gyorsan levetkőztünk, és meztelenül, a szobája közepén, a padlón folytattuk tovább a csókolózást. Minden érintésemre érintéssel válaszolt. A szerszámom már keményen állt, várva, hogy magamévá tegyem ezt az érett, csinos nőt. – Látom, nincs méretbeli gondod, mosolygott Sarah, megfogta a farkam, és mohón szopni kezdett. Látszott, hogy profi a nő. Gondolom, nem csak a férjén gyakorolt...

Gyere belém!

Szívta a farkam, cuppogva, gyorsan mozogva a fejével előre-hátra. Matektanár volt, de remek nyelvérzékkel rendelkezett, mint megtapasztaltam. Olyan fürgén járt a nyelve a makkomon, mint még egyik csajnak sem, akikkel dolgom volt. Megfogtam a fejét, és simogattam a rövid, szőke haját, amire csak még hevesebben csinálta, közben masszírozta finom, vékony ujjaival a heréimet. Nagy cuppanással kihúztam a farkam a szájából, mert ha tovább folytatta volna, tuti teleélvezem a száját.
- Gyere belém – zihálta, és hanyatt feküdt a padlószőnyegen, széttárta a lábait. Borotvált puncija volt, amit nagyon szeretek. Először még én is nyaltam, viszonozva az előbbi fantasztikus szopást, aztán a combjai közé térdeltem, megfogtam a bokáit, felemeltem a lábait a fejem mellé, és belehatoltam. - Ahhh… nyögött egy óriásit, aztán tovább nyögdécselt, ahogy mozogtam benne. – Basszál…. Azt hiszem, nem sokan állnának ellen ilyen kérdésnek, ilyen helyzetben, és természetesen én is teljesítettem, amit kért. Keményen dugtam, az egész teste mozgott előre-hátra alattam. megfogtam a vállait mindkét kézzel, és teljesen ráhúztam a farkamra, és keményen dolgoztam a forró, nedves puncijában.

3 x 23? 69!

Nem volt rossz, de inkább feltettem neki egy kérdést, amire örömmel válaszolt: 3 x 23, bébi? - kérdeztem zihálva. Mire ő: - 69, és már ki is csusszantam belőle. Ráfordultam, arccal a puncijához, ő pedig megfogta a farkam, és bevezette a szájába. Alig kezdtem el nyalni, máris éreztem, a remek szopásával már nem bírom sokáig. Mindenesetre megfogtam a fenekét, megemeltem, és teljesen belefúrtam az arcom a nedves puncijába. Nyaltam a csiklóját, szoptam, szívtam, és a nyelvem a hüvelyébe dugtam. Mozgattam a csípőm, és keféltem a száját, amire ő, mivel nem tudott szólni. Tele szájjal nem beszél az ember - csak kéjes hümmögést hallatott.
Amikor már nagyon hullámzott a teste, éreztem, mindjárt elélvez, még jobban, még hevesebben nyaltam, és egyre gyorsabban dugtam a száját. Aztán a combizmai összerándultak, a fejem teljesen a combjai közé szorult, és elélvezett, én pedig vele egyidőben elsültem, teleélveztem a száját. Ő mohón szívta, nyelte a spermát, én pedig lefetyeltem a punciját. Nagyon remegett, látszott, óriásit élvezett, és talán emiatt is, de hűségesen szopta a farkam, megtisztítva az összes nedvtől, majd szépen mindent le is nyelt.

Sikerült a vizsga!

Miután felöltöztünk, megbeszéltük, folytatni fogjuk ezt a kapcsolatot, de természetesen teljesen titokban. Azért néha tanultunk is, de nem az volt a jellemző. A matek vizsgám azért nagy nehezen sikerült, és végül is ez volt a lényeg, amiért a szüleim Sarah-hoz küldtek!