Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A kis játék
A kis játék
  

24 éves nő vagyok. Már egy jó ideje nincs barátom, ezért nagyon sokat maszturbálok. Kipróbáltam már nagyon sokféle módszert, sok műpéniszt és vibrátort is. Nekem a legjobban a vibrátor jött be.

Valahogy ezzel volt a legjobb az egész, így tökéletes örömet tudok magamnak okozni. Eleinte attól féltem, hogy talán meghallhatja valaki. Szégyelltem is magam nagyon amiatt, hogy ilyen eszközhöz kell forduljak egy kis örömért. Végül túltettem magam rajta és mostanában már teljesen felszabadultan élvezem a vibrátor okozta örömöket. A legutóbb egy romantikus film hatására gerjedtem be teljesen. A filmben egy szerelmi jelente volt, amitől teljesen felizgultam. Ültem az ágyon és simogatni kezdtem magam. Bugyin keresztül a punimra tettem a kezem izgattam magam. Nagyon jó érzés volt, ahogy a tenyeremmel a csiklómat dörzsölgettem. Ekkor kivettem a fiókból a vibrátort. Bekapcsoltam és még szintén bugyin keresztül a csiklómhoz érintettem. A vibrálás egyszerűen fantasztikus érzést nyújtott. Már annyira fel voltam izgulva, hogy le sem vettem bugyimat, csak félre húztam és a hüvelyembe dugtam a vibrátort. Ahogy rezegni kezdett bennem, hangosan felnyögtem és a testem önkénytelenül összerezzent. Mozgatni kezdtem magamban, hogy ezzel is fokozzam az élvezetet. Sikerült is. A rezgés és a mozgatás megtette a hatását. Egy pár perc múlva az izmaim megfeszültek, s egy hatalmas orgazmust éltem át. Ez az egész olyan fergeteges volt, hagy alig tudtam magamhoz térni. Azóta is gyakran maszturbálok a vibrátor segítségével.