Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A kényeztetés
A kényeztetés
  

26 éves csengeri srác vagyok. A barátnőmmel Zitával 2 éve élünk együtt. Nagyon szeretjük egymást és mindent meg tudunk beszélni egymással. A szexuális életünk is tökéletes. Nagyon sok mindent kipróbáltunk már együtt, nincsenek tabuk. Az egyik nagyon jó élményem ezalatt a 2 év alatt, amikor a barátnőm felhozta az egyik barátnőjét Erikát, hogy próbáljuk ki hármasban. Egy ilyen ajánlatot természetesen nem utasítottam vissza. Mind a két lány gyönyörű és nagyon kíváncsi voltam, mit tudnak nekem mutatni az ágyban együtt. Először is mindhárman levetkőztünk. Ez úgy zajlott, hogy a két lány levetkőztette egymást, aztán engem is. Már ez is nagyon izgató volt, hát még ami ezután történt. Lefeküdtem az ágyra. Zita csókolgatni kezdett, Erika pedig a hasamat puszilgatta. Csodálatos volt, ahogy a két lány egyszerre dolgozik rajtam. Amikor Erika a merev péniszemet végignyalta egy hatalmasat nyögtem. Fantasztikus érzés volt. Finom nyelvével körkörösen nyalogatta a makkomat, miközben Zita a fejem fölé térdelt, hogy nyelvemmel kényeztessem. Imádom nyalogatni, úgyhogy ez nem esett nehezemre. Erika egyre ügyesebben nyalogatott, majd a szájába csúsztatta a farkamat. Hevesen szopni kezdett, közben a kezével masszírozgatta a golyóimat. Ezalatt én egyre jobban, egyre erősebben nyaltam Zitát, aki hangosan élvezni kezdett. Éreztem, ahogy izmai megfeszülnek, majd elernyednek. Mikor leszállt rólam engem is teljesen elöntött a kéj. Hullámzani kezdett a testem és elélveztem. Belefröcsköltem az összes spermámat a szájába, Ő pedig hűségesesen lenyelte mindet. Csodálatos élmény volt.