Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A fogadóóra II.
A fogadóóra II.
  

A tanárnő teljesen felizgult, mire befejezte izgalmas történetet. Mi tagadás, Greg apja is beindult rendesen. A csinos, fiatal nő lassan elindult a széken ülő férfi felé. Jeremynek mocorogni kezdett a férfiassága. A nő, Jennifer lassan végigsimította a férfi combjait, letérdelt, és lassan kezdte kicsatolni a férfi övét. Húúú, mekkora szerszám… Jeremy megsimogatta a lány haját, mire ő, értve a mozdulatokból, hűségesen szopni kezdte a pasast. Mmmhhh… de fincsi… a fiának igaza volt… mekkora óriási szerszám…. az egyetemen csak a szopós Jennynek hívtak… lihegte a lány, mikor épp nem volt a szájában Jeremy farka...
Aztán felállt a csaj, egy mozdulattal lesöpörte az íróasztalról a holmikat, felült az asztalra, és azt mondta: Mr, maga óriási… de remélem, jó a nyelvérzéke is! Jeremy nem teketóriázott sokat. Egy határozott mozdulattal széthúzta a csak lábait, Jenny felsóhajtott...
- Nyaljon ki, Mr... nyaljon! Jeremy pedig mindent beleadva nyalta a lányt. – Hihetetlen jó a nyelvérzéke, Mr Smith…. Bár a fiának is ilyen lenne…. Jeremy a csikló izgatása után a nyelvével kezdte dugni a csajt, aki a lábait gyorsan a férfi nyaka köré rakta, és teljesen a puncijához húzta a férfi fejét.
Jeremi a lány fenekébe markolt, a csaj felnyögött, már remegett a puncija. A férfi lefejtette a nyakáról a karcsú, fehér női combokat, álló szerszáma magára vonzotta a csaj tekintetét.
- Ohh... mekkora... istenem… a csaj Jeremy ölébe ugrott, a pasi megemelte a könnyű, vékony lányt, és ráhúzta a farkára.

A csaj óriásit nyögött, majd a tanterem falának döntötte a lányt, a falhoz kente és kefélni kezdte. Az ifjú tanárnő magán kívül volt, az ajkait harapdálta, majd mohón a pasi nyakába is beleharapott párszor. Jeremynek mostanában nem voltak futó kalandjai, és nagyon izgatta ez a jó húsz évvel fiatalabb, a fiánál nem sokkal idősebb lány. Jó volt a szűk, finom puncijába mélyedni, jó volt, ahogy a kezei között zihál és nyögdécsel a lány.
Jennynek pedig eszméletlej jól esett a tudat, hogy 2 pasit is megkapott.. Apát és fiát, és ahogy most Jeremy teljesen felszúrta a farkára, valami eszméletlen kéjt érzett. Ez a fickó akár az apja is lehetne, mégis, ahogy a puncijában ki és be mozgott, nagyon jó érzés volt...
- Tudja, Mr. Smith, a legjobban a kutya pózt kedvelem. Jeremy elvette a faltól a csajt, lehúzta a szerszámáról, a csini tanárnő, pedig négykézlábra állt.
Jeremy letérdelt a csaj mögé. A nedves, remegő punci már várta a termetes szerszámot, de Jeremy rövid gondolkodás után a csaj popsijába illesztette.
- Jézusom, mit akar, Mr. Smith? Jenny megpróbált hátranyúlni, de akkor már Jeremy a makkjával bent volt a csábító fenékben.
A csaj egy óriásit nyögött, inkább sikítás volt… Az összes izma összerándult, ahogy a pénisz egyre mélyebbre hatolt a fenekébe. Összeszorította a fogait, fájt neki, de nagyon élvezte is a helyzetet. És amikor a férfi az óriási szerszámával megmozdult a popsijában, felsikított, és ahogy Jeremy ki és be mozgott, végig sikoltozott, a padlót markolászta. Nem érdekelte őket, hogy milyen hangosak, az iskolában már csak ők ketten voltak. Jeremy belemarkol a lány hajába, és úgy kefélte tovább, erősen, mélyen a lány seggét. Jenny ordítozott:
- Isteneeem... Keféljen még… Basssza szét a seggem… Aaahhhh. Teljesen önkívületi állapotban rángatózott a lány az óriási péniszen.
Amikor már Jeremy érezte, mindjárt elélvez, kiszállt a lányból, aki alig tért magához. Ott állt négykézláb, Jeremy pedig, a levegőt kapkodó, lihegő lány szájába adta a szerszámát. Az rácuppant, és szívta, szopta, mohón, levegőt kapkodva, szuszogva. Jeremy megfogta a csaj fejét, és dugni kezdte a száját. Amikor érezte, mindjárt elsül, ráhúzta a csaj fejét a szerszámára, rászorította, és teleélvezte a csaj száját, a torkát. Kihúzta a farkát a fiatal tanítónő szájából, aki öklendezett, köhögött, levegő után kapkodott. A sperma csorgott kia a szája szélén, gyönyörű látványt nyújtva a pasi számára.
Aztán felöltöztek, a tanárnő még egy óriási búcsúcsókot adott Jeremynek, és aztán hazamentek.
Azóta mindig Jeremy jár a fogadóórákra.