Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!



Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A fogadóóra I.
A fogadóóra I.
  

Jeremy Smith idegesen ment be a tanáriba. Fel volt készülva, hogy mindenáron megvédi a gyerekét a vádakkal szemben. Felesége szokott jönni, de most nem ért rá, és életében először neki kellett az iskolai ügyeket intéznie.
Későre járt, nem volt nehéz megtalálnia az egyetlen termet, ahol még égett a villany. Egy, csinos, huszonéves tanárnő ült egyedül az asztalnál, fáradtan böngészte az osztálynaplót. Ránézett Jeremyre, és fáradtan mesélni kezdett...

- Kedves uram, ön bizonyára Greg apja... Nehéz dolog a középiskolásokkal boldogulni, főleg a serdülő kamaszokkal A fia eléggé túlfűtött szexuálisan, ráadásul fizikai adottságai is megvannak, mivel erős, magas, sportos srác... Egy nap, a szertárban volt ma, és ő segített pakolni a nehéz dobozokat... A nagy hőségben nem viseltem szinte semmit a köpenyem alatt, amit a fia nem is nagyon bánt. A pakolászás során egyre közelebb került hozzám, és amikor a legfelső polcra raktam valamit, mögém állt, és elkapott hátulról. Nézze, azért mondom mindezt el, hogy beszéljen a fiával. Ön is tudja, ha be akarnám perelni, akár fordítva is elsülhet a dolog, és akár engem is vádolhatnak azzal, hogy megrontottam a fiukat... Szóval kérem, hallgasson végig: mögém állt, és átkarolt, védekezni sem tudtam, bár akkor annyira nem voltam magamnál, hogy talán nem is akartam, egy fárasztó nap vége volt. Hátrahajtottam a fejem, a fia pedig csókolni, simogatni kezdett, és mivel a testemnek nem tudok parancsolni, érezte, mennyire felizgultam. A meztelen mellbimbóim megkeményedtek a kezében, a fenekem pedig a farkához szorítottam, és ziháltam. Rég voltam már férfival, de nem kezdtem volna ki a fiával... Viszont nagyon élveztem a feszes, kemény farkat mozogni a popsim környékén. Hátrafordultam... Nem tudom, mi ütött akkor belém, de... Csókolózni kezdtünk, hevesen, vadul... Talán a tiltott gyümölcs íze édesebb... De ott, a szűk kis szertárban egymásnak estünk... A fia gyorsan ránk zárta az ajtót... Én nem ellenkeztem, akkor teljesen meg voltam őrülve. Láttam már a fiát a testnevelés órákon, mikor helyettesítettem Mr. Brown-t. Hát, irtó jó teste van a srácnak... Letérdeltem elé, kicsatoltam az övét, lehúztam a zippzárját, és a számba vettem a farkát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen méretes farokkal rendelkezik. Nagyon jól esett, az egyetem óta nem szoptam ilyen jót... Jó érzés volt, hogy a nagy fallosz ki és be mozog a számban... Ő meg már elég tapasztalt lehetett, megfogta a fejem és irányított, ráhúzta a fejem a farkára. Csak szuszogtam, és nem tudtam szólni sem. Míg ki nem húzta a farkát a számból.
- Kívánom, tanárnő - mondta, én meg, mereven álló cicikkel, nedves puncival... Hát... Én is kívántam a srácot. Háttal fordultam neki, megfogtam a polcot, ő meg belém mélyesztette a farkát... Felnyögtem...Ahh... Hátranyúltam, és izgattam a csiklómat, míg ő kefélt... Aztán aprókat sikkantottam... Amikor pedig már nem bírtam tovább, óriásit sikítottam.. Greg meg is ijedt, de aztán ismét kefélni kezdett, és én már nem törődtem semmivel, sikítoztam, rángatóztam... Az egyetem óta nem dugtak még így meg.... Greg átölelt hátulról, megemelte a hasamnál fogva, úgy, hogy a lábaim nem érték a földet... Így még nem csináltam, irtó élvezetes volt, de fárasztó, mert alig bírtam tartani magam...
Aztán letett, szembefordultunk, az ölébe vett, és felkent a falra... Karóba húzott az óriási farkával, szinte a méhemig éreztem, ahogy belém hatol... A combjaimmal körülöleltem a derekát, és úgy megdugott ismét, mint talán még soha. Csókolóztunk, a nyelvével már a manduláimat nyaldosta. A cicijeim olyan kemények voltak, mint még soha, és ezek a kemény cicik simultak hozzá Greg mellkasához Végül, mivel éreztem, hogy mindjárt végünk, gyorsan leszálltam a fiú farkáról, a falhoz guggoltam, és szoptam, illetve csak szopni akartam, mert két szívás után elélvezett... A spermája beterítette az arcom, volt, amit lenyeltem, de rengeteg jutott az arcomra, a mellemre, mindenhová. És közben én is óriásit élveztem...

Jeremy Smith csak nézte a tanárnőt, és értetlenül állt a kérdés előtt: miért mondja el mindezt neki a nő? És érezte, ő sem nagyon tud már uralkodni magán.
- Hölgyem, izé... kisasszony... miért mondja el mindezt nekem? Ha ettől fél, nem pereljük be.. pláne, ha a fiamnak jó volt... Elég hülye lenne, ha emiatt bepereltetné magát!
- Nem uram, nem ezért mondtam el ezt... Hanem, mert a fia a végén azt mondta nekem, miután felöltöztünk, és megköszöntem a kellemes időtöltést: "Hát még, ha ismerné apámat..."