Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A férfimodell
A férfimodell
  

Képzőművészeti főiskolára jártam. Mindig is nagyon érdekelt a szobrászat a festés és rajzolás. Első éves hallgatóként, minden újnak számított. Megtörténtek a beavatások, amikre még most is mosolyogva emlékszem vissza. Valamint a rajzórákra, amikor férfimodellt kellett vászonra festeni.

A máterem, ahova első alkalommal beléptem, meglepődtem gigantikus felépítése miatt. Gyönyörű padlóból kiemelkedő oszlopai, és kiaggasztott festmények tarkították a falakat. Elővette mindenki a rajzlapot, vásznat, majd tanítónk behívta modellünket. A test felépítését kellett lapra vetnünk, egy valódi modell alapján. Egy görög istenhez hasonlítható alak lépett be az ajtón. Testét, csak egy lepedő fedte, amit, miután leült a helyére, le is vetett magáról. Kicsit elpirultam, mivel nemi szervét is pontosan láttam. Nem a méretén pirultam el. Az tökéletes volt, csak a helyzet, és lányos viselkedésem miatt volt a vörösség az arcomon. Pontosan szemben ült velem. Amíg rajzoltam szemembe nézett, és szemezett velem. Éreztem ahogy benedvesedik a puncim, mikor a szerszámát kezdtem el jobban kidolgozni. "Bárcsak a kezemben lehetne ez a gyönyörű farok" – gondoltam magamban, miközben rajzoltam. Már majdnem kész voltam az alkotással, amikor tanítónk miután végignézte a rajzokat, bejelentette az óra végét. Már mindenki összepakolta a rajeszközeit és a kijárathoz vette az útját, amikor én még bent az ecseteimet mostam el. A modell, később megtudtam a nevét, Bobbynak hívják, felvette magára a lepedőt, majd mellém lépett.

- Megnézhetem a rajzodat, amit rólam készítettél? – kérdezte kicsit félénken.

- De a tökéletest, nem lehet tökéletesen lerajzolni, ugye tudod? – mosolyogtam el.

Amikor megnézte, csak annyit mondott:

- Te nagyon ügyesen rajzolsz! De ami a férfiasságomat illeti, teljesen nincs ki dolgozva, úgy látom. – Ő is elmosolygott. – Hogyha gondolod, még befejezheted a képet, szívesen modellt ülök még.

Nekem sem kellett több. Közelebb vittem a rajztáblát, és neki is láttam. Mivel nagyon melegem volt, levettem a pulóveremet. Az izgalomtól a pólómon duzzadt mellbimbóim kilátszottak, amitól Bobbynak is elkezdett a farka életre kelni. Próbáltam magamat lehígítani, de nem tudtam koncentrálni.

- Mi a baj? – kérdezte Bobby – Csak nem az álló szerszámomtól vagy zavarban. Megesik az ilyen.

- Meg szeretnélek érinteni, már nagyon izgatott vagyok! – mondtam.

Ő felállt a helyéről, majd magához húzott és megcsókolt. Még levegőt is alig tudtam venni, olyan hamar történt minden. A kezeivel, már a pólómat húzta le rólam. Nem bírtam már magammal, és kezeim játszani kezdtek duzzadó szerszámával. Letolta rólam a melegítőalsót is. Leült a székre, én pedig leguggoltam elé, majd bekaptam méretes farkát. Ő a melleimet izgatta finom kezével. Hamarosan elélvezett és a számban éreztem forró nedvét. Újra számba vettem, és addig kényeztettem, míg újra kemény nem lett. Lehúzta rólam bugyimat, majd lassan ráültetett szerszámára. Vad csókolózásba kezdtünk, ujjával pedig csiklómat izgatta. Aztán felálltunk, én pedig rátámaszkodtam a székre, és hátulról jött belém. Éreztem, hogy nem sokáig fogom bírni. Hamarosan el is mentem egymás után kétszer is. Ő pedig a forró spermáját hátamra lövellte. Lefeküdtünk a földre és kényeztettük, csókolgattuk egymás testét a forró események után. Alig vártam, hogy eljöjjön a következő rajzóra.

Szinte minden alkalommal átadtuk magunkat az örömöknek. Kipróbáltunk minden formációt.

Szívesen emlékezem vissza ezekre a pillanatokra a fősulis évekből. Felejthetetlen dolgok voltak, a bulik és összejövetelek mellett.