Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A feleségem titkai
A feleségem titkai
  

Mindig csodálatos nőnek tartottam a feleségem minden téren, főleg az ágyban. Egy napon úgy gondoltam, ezt még jobban lehet fokozni. Ezért feladtam egy hirdetést. Egy külvárosban élő férfi, Russ rövid időn belül jelentkezett, elmeséltem neki az ötletemet. Érdeklődött a feleségemről, és tetszett neki, amikor elmondtam, hogy szőke haja van, és fantasztikus teste. Még aznap este felfedtem titkomat a hitvesem előtt. Nagyon örültem, amikor boldogan beleegyezett, izgatottan vártam a nagy napot.
Egy étteremben találkoztunk a Russal, és néhány ital után a lakására mentünk. A feleségem egy kissé idegesnek tűnt. A férfi képeket mutatott neki, amitől felizgult. Amikor az új ismerősünk kiment a fürdőbe a feleségem megnyugtatott. Ledobta magáról ruháját, és már csak rózsaszín bugyija volt rajta. Még ellenkezni sem volt időm – de nem is akartam –, már a férfiasságomon éreztem puha száját. Lassan kinyílott az ajtó, s ott állt vendéglátónk, érdeklődve figyelte feleségem, Marie munkálkodását. Leült mellénk, és lassan simogatni kezdte feleségem testét. Lihegve mondta, felizgatja a látvány, óvatosan a feleségem háta mögé ült, s lassan simogatni kezdte a bugyiján keresztül édes szervét. Nagyon jó volt látni meztelen feleségemet, amint engem kényeztet, közben pedig őt egy idegen férfi simogatja. Marie nyögdécselt, és ez még jobban felizgatott. A férfi hirtelen félrehúzta bugyiját, s már a nyelvével is izgatta, az ujját még mélyebbre nyomta. Amikor átéltem a gyönyört, új ismerősömmel helyet cseréltünk. Hatalmas méretű szerszámát a feleségem szájába tette. A látvány pornó filmbe is beillett volna.
A Russ hirtelen mozdulattal elém furakodott, s mélyen Mariebe hatolt, hevesen mozgott benne. A feleségem kiabált, bár eddig soha nem hangoskodott szeretkezés közben. Amikor az „idegen” eljutott a csúcsra, akkor sem vált meg a feleségemtől, tovább akarta folytatni, de Marie elmondta neki, hogy ő csak velem szeretne szerelmeskedni. Ekkor hanyatt feküdt, lábát a lehető legszélesebbre tárta. Beléhatoltam. Kérte, hogy durvábban tegyem magamévá. Nem kellett kétszer mondania, erőteljesen nyomtam neki, közben ő a kezével játszadozott ismerősünk férfiasságán, majd a nyelvét is bevonta a játékba. A Russ az egyik mellét, én pedig a másikat szívtam. Nem kellett sok, hogy ismételten átéljem a gyönyört.
Amikor éreztem, közeledek a csúcsra a feleségem eltolt magától, majd ráült lüktető szerszámomra, és hevesen lovagolt rajtam, közben a kezével a golyóimat masszírozta. Így perceken belül elmentem, ekkor a feleségem kivette szerszámomat, s a nedvemet a hasán szétdörzsölte, ezután az ágyra feküdt, s intett a Russnak, aki szó nélkül kezdte nyalogatni a csiklóját. Marie kéjesen nyögött, majd lehunyta szemét, amikor beléhatolt a fenekébe, majd újra nyalogatta. Láttam mindkettőjükön nem sok van hátra, ekkor a férfi péniszét a feleségem hüvelyébe vezettem. Fergeteges orgazmust éltek át, Marie remegett az eksztázisban. Ezt az estét azóta többször megismételjük, csak a harmadik személy változott. Egyszer csinos hölgy a segítőnk, máskor pedig olyan férfi, akit Marie választ magának. Mindig újabbnál újabb dolgokat tanulunk alkalmi ismerőseinktől, amit aztán mindig alkalmazunk.