Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A favágó
A favágó
  

Sziasztok, Kelly vagyok, és a barátnőmmel, Jolie-val kirándultunk, a hegyekbe, igazi női kirándulásnak terveztük az utat. Ám szerencsére más sült ki belőle. Hogy hogyan is történt, ezt fogom most elmesélni nektek. Az autónknak nem volt semmi baja, mielőtt elindultunk, vagy legalábbis mi nem vettünk észre semmit… Mégis, az egyik elhagyatott hegyi úton leállt az autónk.
Nos, mi ugye nők vagyunk, és nem igazán értünk az autókhoz, ezért elindultunk keresni valakit, aki ért a kocsikhoz. Nem sokáig kellett mennünk, mert motorzúgást hallottunk, így elindultunk a hang irányába. Egy jóképű, izmos pasi vágta a fát, farmerben, kockás ingben – igazi western feelinget árasztva. Megkértük, segítsen, nézze meg az autónkat, mire ő készségesen eljött velünk. Felnyitotta a motorteret, majd sokat sejtetően végignézett rajtunk. – Meg tudom javítani – de nem olcsó mulatság, sok vele a munka, hölgyeim! Mivel hitelkártyát nem fogadott el, gondolkodni kezdtünk, mivel fizethetnénk neki. Nos, nem ő mondta ki először, hanem mi, hogy szívesen kényeztetnénk. Odaléptünk hozzá, és ő nem ellenkezett, hanem mindkettőnket magához húzott.
Én a férfi nyakát csókolgattam, Jolie pedig letérdelt, és kicsatolta a férfi övét. Aztán lehúzta a zipp-zárat, és letolta a férfi nadrágját, majd a boxeralsót is, és végigcsókolta a combjait, miközben én vadul smároltam Teddel. Az ingjét én segítettem le, és csókoltam, simogattam a szőrös, férfias, izmos mellkasát. Aztán lefelé kezdtem haladni, míg végül én és Jolie együtt guggoltunk Ted előtt. Felváltva szoptuk, játszottunk a farkával, vagy talán felváltva játszott a szánkkal? Mindenesetre irtóra élveztük. És egy rövid pillanatra, teljesen megbolondulva, megcsókoltuk egymást Jolival. Aztán újult erővel vetettük rá a szánkat Ted óriási szerszámára. Míg én szoptam, addig Jolie csókolgatta Ted heréit, aztán cseréltünk.
Majd én Ted mögé guggoltam, és amíg Jolie szopta a nagy falloszt, én a fenekét simogattam, majd nyalni kezdtem a seggét. Biztosan jól csinálhattam, mert Jolie már csak szuszogni tudott, mivel Ted olyan erősen fogta a fejét, és irányította a szopását. Aztán felálltunk, és odasétáltunk az autóhoz. Ted megfogta Joliet, és felfektette a motorháztetőre, Majd engem is mellérakott. Elkezdte keményen kefélni a barátnőmet, Jolie pedig belém markolt, annyira élvezte. Én már kezdtem kicsit irigykedni Jolie-ra, és hogy nekem is jó legyen, és jolie is megemlegesse ezt a napot, nyalogatni kezdtem Jolie formás melleit. Még soha nem csináltam ilyet, nem voltam még nővel, de most nagyon megbolondultam. Mohón nyaltam faltam a barátnőm cicijét, és közben Ted erős kezeinek simítását éreztem a hátamon, és a fejemen. Jolie mellei pedig ugrándoztak a szám előtt, Ted erős lökéseinek köszönhetően. Aztán én kerültem sorra, Ted teljesen ráhúzott a farkára, és dugott. Jó, kemény, hosszú és vastag farka volt. Most visszakaptam Jolietól az előbbit, de ő már nyelves csókokkal is elhalmozta a szám, nem csak a melleimet nyalogatta. Aztán a begerjedt barátnőm fogta, és ráült a számra. Nyalni kezdtem a lucskos punciját, fogtam a fenekét, és szinte ráhúztam a számra. Közben Ted megállás nélkül adagolt, kefélt keményen, úgy, ahogy szeretem. Csak sejtem, de szerintem Jolie közben, míg nyaltam, smárolt Teddel, de hát én is azt tettem volna a helyében.
Aztán mindketten ráhasaltunk a kocsira, fenekünkkel Ted felé. Mögénk állt, és szépen sorban megdugott mindkettőnket. Mi már nagyon közel voltunk, csodálkoztunk, hogy bírja ennyire. Szegény Jolie belekapaszkodott az ablaktörlőbe, majdnem letörte, olyan hevesen dugta ez a farmer. Óriási sikítások közepette élvezett el a barátnőm, majd én következtem. Az előbbi látványától feltüzelten nem kellett nekem sem sok, és remegő lábakkal élveztem el… Aztán, hogy jó vége legyen a dolognak, ismét csak ketten szoptuk felváltva a férfit, aki hangosakat nyögve élvezte szopási tudományunkat. Szerintem nem tudta eldönteni, kire élvezzen, ezért megfogta a fejünket, és egymás mellé húzta, majd megfogta a farkát, és verni kezdte a szánk előtt. Néhány húzás után elélvezett, és mint a slagot, ráirányította előbb Jolie, majd az én arcomra, aminek következtében mindkettőnk arca csupa sperma lett.
Nos, ez volt a fizetség az autószerelésért, de megérte, mert egy felejthetetlen élményben részesültünk.