Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A csinos rendőrlány
A csinos rendőrlány
  

Egy meleg nyári napon az autópályán hajtottam, teljesen elfeledkeztem a korlátozásokról, és nem is figyeltem a kilométerórára. Villogó fényekre figyeltem fel mögöttem, amihez rövid időn belül már a sziréna hangját is hallottam. Gyorsan lehúzódtam az útszélére, és megálltam. Kétségbeesetten próbáltam valami hihető történetet kitalálni. Az ablakot letekertem, s láttam a nem mindennapi rendőrt. Egy csinos, fiatal lány volt az egyenruhába bújtatva. Sietve kerestem a jogosítványom a szigorú tekintet miatt. Végül a zsebemből halásztam elő a jogosítványom és a biztosítási papírokat, majd oda nyújtottam neki. Egyenesen a szemembe nézett, teljesen zavarba hozott, de én sem tudtam levenni a tekintetemet tengerkék szeméről.
Rövid szünet után kiszállított a kocsiból. Nem ilyen folytatásra számítottam. Megmotozott, mint a filmekben. Lassan csúsztatta a kezét a vállamról a derekamig, ott megállt, tétovázott, majd folytatta. A lábam közé nyúlt, de ezt hamar letudta. Beültet a kocsijába mondván, fel kel venni az adataimat. Készségesen megvárta, amíg lezárom az autómat, és megígérte, vissza is hoz. Néhány perc után összeismerkedtünk, már baráti hangulatban beszélgettünk. Egy erdőben megálltunk. A munkájáról beszélgettünk, s megmutatta a fegyverét, bilincsét, gumibotját. A gumibottal tréfálkoztunk, amikor egy kicsit megbotlott, és az ölembe esett, a gumibot, pedig a lába közt hevert. Ekkor ő elkezdte mozgatni.
- Simogass ott, ahol a gumibot van!- szólt erélyesen.
Nem ellenkeztem, és a fejét hátra hajtva nyögdécselt. Élveztem én is ezt a kellemes büntetést. Néhány pillanat múlva a melleit simogattam, a számmal a mellbimbóit kerestem. A vékony ing teljesen átnedvesedett. Óvatosan kigomboltam, feszes melleit nem takarta melltartó. Közben ő sem tétlenkedett, lefejtette rólam a ruhám, már csak az alsónadrág volt rajtam, amin kitapogatta keményedő szerszámom, és azt kényeztette. Hatalmasakat nyögött, amikor apró harapdálásokkal illettem melleit, majd hevesen szoptam őket. Felé térdeltem, és végig csókoltam csodálatos teste minden centijét. Amikor a csiklóját végig nyaltam összerándult, kérdően néztem rá, de ő a fejem visszatolta.
- Ne hagyd abba!- kért.
Folytattam, és egyre mélyebben ízleltem édes szervét. Rángatózott az élvezettől, többször is eljutattam a csúcsra. Ekkor felült, a kezemet összebilincselte. A nyakamtól kezdve lassan araszolt lefelé, elidőzött a mellbimbómon, ami igazán bepörgetett. Örökkévalóságnak tűnt, amíg férfiasságomhoz ért, először csak csókolgatta, majd nyalogatta is, én pedig összekötözött kézzel vergődtem az élvezettől. A golyóimat a szájába vette, a nyelvével cirógatta, majd a szerszámomat vette kezelésbe. A nyelve a radarhoz hasonlóan játszadozott a „fején”, amitől rögtön elmentem, de ő nem hagyta abba, folytatta addig, amíg újra nem lettem kőkemény. Amikor ez bekövetkezett, rám feküdt úgy, hogy a fejem a lába között legyen.
- Nyaljál még!- szólt ismét a démon.
Most már én is egyre hevesebben és bátrabban tettem azt, amit kért. Sikongatott, s a melleit simogatta. Majd megfordult, és a mellét a számba tette. Örömmel cirógattam azokat a csodákat. Hirtelen szájon csókolt, és óvatosan rá ereszkedett férfiasságomra. Lassan lovagolni kezdett, majd egyre hevesebb tempóra kapcsolt. Amikor látta, hogy rövid időn belül elmegyek, lelassult, ezzel is fokozva az élvezetet. De egy idő után már nem bírtam várni. Kértem, ne „kínozzon” tovább. Erre ő levette a bilincset a kezemről, és leszállt rólam. Amikor látta rajtam az ijedséget, négykézlábra ereszkedett, s fenekét felém tolta.
- Gyere!
Borzasztóan beindultam, amikor feszes fenekének részeit láttam. Megragadtam keskeny csípőjét, és erőteljesen beléhatoltam. Egyre hevesebben tettem magamévá, és élveztem, hogy most már én irányítok. A lába között átnyúlt, és a golyóimat kezdte simogatni. Hamarosan egyszerre éltük át a gyönyört. Egymás karjában pihegtünk. Majd mindketten felöltöztünk, és visszavitt a kocsimhoz. Ekkor elővette a számlát, én pedig értetlenül néztem rá. Szigorú hangon megfenyegetett, hogy le is csukat, ha nem teszek eleget a kérésének. Meglehetősen borsos büntetés kiszabása után, elhajtott. Azóta figyelmesebben vezetek, és kerülöm a rendőrlányokat.