Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A biciklitúra
A biciklitúra
  

Zsanett és Jocó és még számos főiskolás fiatal indult neki Tokajnak biciklivel. Nyár volt, a lányokon is épp csak valami könnyed ruha volt. Így Zsanetten és egy piros, ujjatlan póló, egy fehér sapka és egy fehér bő rövidnadrág. Hosszú szőke haja csurkába fonva, így tekert pont Jocó előtt. „Micsoda fenék, micsoda test” – álmélkodott Jocó, szemeit le nem véve az előtte ringatózó popsiról. Egyre fáradtabban tekert a csapat, amikor Zsanett lánca hirtelen elszakadt, a lány pedig majdnem felborult… Jocó azonnal megállt segíteni, a többiek kíváncsian vártak, vajon mi a helyzet, tudja-e Zsanett folytatni a túrát?
Végül kiderült, hogy nem – a többiek viszont folytatni akarták, Jocó felajánlkozott, hogy ott marad Zsanettal, míg a többiek megjárják a hegytetőt.
– Olyan aranyos vagy – mondta Zsanett. – Köszi, hogy itt maradsz velem.
– Nincs mit, öröm az osztály legjobb csajával kettesben lenni – vigyorgott Jocó.
Zsanett elpirult… Aztán nevetve kacérkodni kezdett Jocival.
- Honnan tudod, milyen velem igazából kettesben lenni? Szerintem el sem tudod képzelni, milyen jó velem – nevetett a lány.
- Azért én sem vagyok egy rossz pasi – vigyorgott Jocó, és fitogtatni kezdte kisportolt felsőtestét.
– Hm, nem rossz anyag – mondta Zsanett, és végigsimította Jocó bicepszeit.
Jocó is simogatni kezdte Zsanett karcsó, sportos derekát, és a formás popsit.
– Te sem vagy egy rossz bőr – válaszolta Jocó, és egy pillanat múlva már csókolózni is kezdtek. Aztán észbe kaptak, és a kerékpárokat behúzták az út mellől, leterítették a plédeket, amiket hoztak, és ott folytatták a csókolózást. A fiú keze bejárta csoporttársnője testének minden porcikáját, és Zsanett is szép lassan felfedezte, mi rejlik Jocó ruhája alatt. Aztán hamar megszabadultak ruháiktól, meztelenül henteregve csókolóztak. A fák takarásában szabadnak érezték magukat.
– Remek csaj vagy, és jó a tested – dicsérte Jocó a lány gyönyörű testét, majd a szájával is nyomatékosította kijelentését, és végigcsókolta, nyalogatta a lány testét, megpuszilgatta a homlokát, az ajkait, a szemeit, le a nyakán keresztül, a mellein át, végig… Zsanett zihált, nyögdécselt, és széttárta a combjait. Joci értette a célzást, a fejét belefúrta a lány combjai közé – örömmel tapasztalta, hogy borotvált puncija van Zsanettnak.
- Nyalj ki, Jocó, hadd lássam, milyen a nyelvérzéked! – búgta érzéki hangon a szöszi, mire Jocó érzékien, lassan nyaldosni kezdte Zsani punciját, csiklóját. Majd ahogy Zsanett egyre hevesebben lélegzett, ő is egyre gyorsabban nyalta, falta a finom, fiatal, csini puncit. Aztán, mikor Zsanett már hevesen rángatózott, elkezdte használni az ujjait is… Először csak egy ujjal, majd két ujjal ujjazta Zsanettet, a lány combjai pedig egyre szorosabban fonták körül Jocó nyakát. Aztán egyszer csak azt érezte Jocó, hogy a lány hevesen rángatózni kezd, halk sikolyok törnek elő a lányból, és forróság önti el az ujjait…. Zsanett elélvezett.
– Akarod, hogy én is megmutassam, milyen a nyelvérzékem? – kérdezte kipirulva, fáradtan Jocótól. – Hogyne bébi, és odaállt a ziháló, izzadt lány elé.
Zsanett megsimogatta Jocó szerszámát, elismerő pillantásokkal nyugtázva a srác méreteit. Először a srác heréit puszilgatta, majd szépen végigpuszilgatta a nagy péniszt, a tövétől a hegyéig. Aztán fürge nyelvmozdulatokkal játszott a srác makkján, végül egy gyors mozdulattal bevette a szájába a kemény szerszámot. Jocó felnyögött, és élvezte, ahogy Zsanett profi módon szopja, szívja a farkát.
– Istenien szopsz édes – simogatta Jocó Zsanett haját, amit a lány néhány hümmögéssel nyugtázott, de egy pillanatra sem vette ki a szájából Jocó farkát. Végül, mielőtt teleélvezte volna a lány száját, egy gyors mozdulattal kihúzta a farkát a lány mohó szájából. Jocó hanyattfeküdt, Zsanett pedig belecsusszant a meredező falloszba.
- Lovagolni is tudok, látod? – mosolyogott, és dobálni kezdte testét előre-hátra, fel-és lefelé. „Micsoda mázli, hogy elszakadt a lánc” – gondolta Jocó, és simogatta, masszírozta a farkán lovagló lány formás, pici melleit. Végül Zsanett ráborult Jocó mellkasára, csókolta Jocó nyakát, melleit, a fiú pedig érezte, mindjárt kész. Zsanett is közel volt a csúcshoz, és amikor a fiú teljesen magához szorította a lányt, és úgy kefélte tovább, Zsanett egy óriasi sikoltással elélvezett, puncija összeszűkült Jocó farka körül, mire a srác is óriásit élvezett...
- Ez a történet 5 évvel ezelőtt történt, nem sokkal később Zsanett és én összeházasodtunk – mondta Jocó – és boldogan élünk, hála a rossz biciklinek.