Röviden

Oldalunkon erotikus történeteket, titkokat és sztorikat olvashatnak Látogatóink pikáns képeivel és ingyenes hirdetésekkel megfűszerezve. Jó böngészést és jó szórakozást kívánunk Neked is!Üdvözlünk az Erotitkok világában!

Van egy titkod?

Van egy sztorid vagy egy titkod? Szeretnéd, ha megjelenne oldalunkon és más is olvashatná?
Jó helyen jársz!
Nincs más dolgod, mint elküldöd részünkre és moderáció után megjelenik az Erotitkok.hu weboldalon!

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, kérjük illesszd be a Partnereink alatti kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menűpont segítségével. Hamarosan viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.  

Eladó domain nevek és weboldalak
Eladó weboldalak és domain nevek olcsón

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Szűröprogram letöltése és további információk ITT.

sextube.hu

Menü

Kezdőoldal
Történetek
   Animal
   Bi
   Group
   Gay
   Hetero
   Maszti
Hirdetések
Erotitkok
Partnereink
Kapcsolat

Nap szépe

Erotitkok.hu
A legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.
Kezdőoldal arrow A barátom szülinapja
A barátom szülinapja
  

Eszükbe jutott egy igazán extrém ötlet. Én varrónő vagyok, és van egy szép kis műhelyem a város szélén. Megbeszéltem Péterrel, hogy jöjjön oda este 8-ra mert van neki egy kis meglepetésem. Mi Anikóval már odamentünk hamarabb és mindent előkészítettünk a az estére. Kitakarítottunk és vártuk Pétert. Pontos volt, mint mindig. Mikor megérkezett nagyon meglepődött azon, hogy Anikó is ott volt, de egyből vette a lapot, amikor mindketten csókolgatni kezdtük. Láttam rajta, hogy a meglepetéssel elértem a célomat. Nagyon örült neki. Anikóval csókolgatni, nyalogatni kezdtük. Végig a nyakát, a fülét. Levettük róla az inget és végigcsókoltuk a mellkasát is. Anikó visszatért még a nyakához, én pedig ezalatt lehúztam a sliccét és elővettem a már keményen álló "szerszámát". Finoman végignyaltam teljes hosszában, aztán játszadozni kezdtem a makkjával. Ekkor csatlakozott hozzám Anikó is. Ő is nyalni kezdte Péter péniszét, aki hangos nyögéssel díjazta munkálkodásunkat. Nagyon jó érzés volt, hogy ennyire élvezte. A számba csúsztattam a falloszát és erősen szopni kezdtem, miközben Anikó a golyóit nyalogatta. Mikor érzetem, hogy már nem sok kell neki, kihúztam a számból vadul nyalogatni kezdetük mindketten. Egy kis idő után hangosan felnyögött, rándult egy nagyon a teste és élvezni kezdett. Mindkettőnk arcát teljesen beterítette meleg "örömnedveivel". Nagyon boldog voltam, hogy jól sült el a születésnapi ajándékom.